Allt lugnt

Vill bara säga att här i hufvudstaden (som det även skulle stå i förra inlägget, och inte storstaden) har vi det bra. Vi har vandrat gata upp och gata ner, ätit gott på blondinbellas hak, kollat in genrepet till Allsång på Skansen, käkat pasta och druckit rödtjut och självklart inte shoppat på andra ställen än Cos, NK och Svenskt Tenn. Hoppas inte det var något mer ni undrade <3


Estockholmo

Minisemester på G igen! Denna gången är det jag och mosemo som just precis nu lämnade centralstationen och rullar iväg mot storstaden. Självklart börjar vi med en take away frukost från Espresso House. Later!


Lista var längesen

vad har du på dig?
Svarta jeans och nya Mickantröjan, fick faktiskt höra att jag var lik henne idag!

Hur mår du?
Bara bra förutom huvudvärk

Vad önskar du just nu?
Att jag och mina nära och kära får fortsätta vara friska!

vad har du ätit idag?
Frukost på Iken! Ur kundernas synvinkel :)

vad ska du göra imorrn?
Torka bord och köra brickvagnar.

och på tisdag?
Åka till stockholm med mo!! :))

vem saknar du?
Alltid B och M när de inte är närvarande..

senaste köp?
Mappar från ikens nya skolstartskampanj :)

vad skrattade du senast åt?
Benny som fastnar så extremt länge vid alla tv-spels-fyndlådor och helt allvarligt funderar på att köpa spel som han haft men redan sålt.

vad grät du senast åt?
Igår när jag inte kunde bestämma om jag skulle stanna i onsala eller åka till mölndal, så dramatisk kan man vara om man heter Hanna ;)

vem sov du senast med?
Benassi

vad läser du just nu?
En bok av Katerina Janouch :P

senast sedda film?
Vet inte, har svårt för film.

Vilken svordom använder du mest?
Fan?

Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma.

Har du dejtat någon av en annan religion?
Tror ej.

senast 3 inkomna sms?
”Den som går 15:53 blir jättebra :)"
"Hej!! Ledig idag men e på väg hem först nu..hoppas vi kan frulla eller uteservera i veckan! :D Puss!"
"Japp! :)"

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
“Ok, ses då :D"

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Bild.

Vilken är din favoritfrukt?
Mango kanske? :)

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Mickis :D

Vad är du rädd för?
Råttor, ormar i verkligheten, att folk jag tycker om ska tröttna på mig, osv..

En person du tycker är snygg?
Alexander Skarsgård.

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, tack gud :)

Din favoritkaraktär ur en serie?
Mickan hahah nej släpper henne lite och säger typ Miranda i SATC

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Hmmmmm kan ha varit Viktor Blidnert? ;P

Vilket språk hade du velat lära dig?
Italienska

Vad för sorts killar faller du för?
Snälla, underbara, fina :)

Vart vill du åka just nu?
Till toaletten

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Är ju ett tag kvar men kanske att jag kommer vilja ha lite god jordgubbstårta och en resa om man får tänka stort :)
 

Mickan

Denna regniga dag är jag ledig mot min vilja men utnyttjar det genom att tvätta, panta och fynda två blusar för halva reapriset på Lindex. Efter alla solsidanavsnitt på senaste är jag inspirared till att se ut lite som mickan med platinablondt perfekt hår, pudriga silkiga toppar (gärna med rosetter) och leva i ett vitt och lyxigt hem. Behöver fylla upp plånboken lite först bara för att kunna gå all in men börjar lite lätt såhär istället :)


AW

I tisdags var det dan före löning vilket betyder after work för ikea kållereds restaurang. Eller iallafall en liten trogen klick av den. Men denna månaden hade några nya godbitar tagit tag i det så att ett större gäng hängde på. Vi hamnade på storköket tror jag det heter, vid storan där, där vi lyxade till det med drinkkannor och sånt innan vi hamnade på styrbord babord och sen hem till sängen. En bra kväll! :)


Take a chance on me

Igår hade jag bästa dagen på länge. Jag och mamma åt först lunch i önnered och åkte sen till Hönö där vi båda spenderat stora delar av somrarna när vi var små. Så vi vandrade runt i butiker, längs hamnen, förbi gamla stugan och utkikstornet, till stranden och hamnen. Sen tog vi en go glass och kom in på ämnen vi aldrig riktigt pratat om, en fin stund med min fantastiska mo :) Var inte hemma förrän kvällen då jag och B låg i den mysigaste ställningen i soffan (inte varje dag) och fnissade till solsidan. Nu lyssnar jag på ABBA påväg till jobbet och känner harmonin <3


Solen skiner, sommaren är här

och jag planerar att hänga hela dagen med världens bästa mo :) Ciao chicas!


Tjatja bloggen

Idag då, så har jag först sagt hejdå till B som hela dagen och just nu är på en av sina bästisars bröllop som jag inte får följa med på, sen åkt till jobbet i shorts i fina vädret, jobbat i kassan som var fullbemannad och stendöd eftersom det var fint väder. Tiden gick lite segt men det var rätt mysigt och roligt ändå :) inte så tråkigt som på bilden alltså. Sen åkte jag bussen hem och - hör och häpna - gick ut och sprang en liten runda i solen! Jag som egentligen hatar att springa. Men det var så perfekt väder, soligt men inte jättevarmt, och jag kände helt enkelt peppen. Det var inte jättekul men är glad att jag stack ut ändå. Ville verkligen ta tillfället i akt och ta en såndär rödsvettig och nöjd bild på mig skälv i spegeln med mina färgglada träningsläger på som folk tar för att visa när de varit hurtiga. Observera gärna hur långt ner grenen på mina byxor sitter :) Sen åkte jag iallafall hem till finfamiljen som äntligen kommit hem från sin låånga semester i Danmark. Så godnatt från Onsala! Vi hörs <3


Manly man mat

För er som är nyfikna så blev det potatisgratäng med lövbiff som för min del även var fylld med soltorkade tomater :) Nu har snubben däckat. Imorgon ska han på bröllop och jag är bara såååå avundsjuk!!! Försöker väcka honom med jättehöga pruttar. Seriöst ni skulle höra! Man måste verkligen sova gott för att inte vakna jag svär.


L to the YX

Ville bara meddela det att jag just nu sitter i soffan, är ofräsch och svettig och lite lagom gött trött från jobbet, solen skiner och visar för en gångs skull sommarkvällsväder och min snygga pojkvän har stängt in sig i köket där han hållt på snart en timme nu med en hemlig middag han alldeles strax ska duka fram åt oss <3. Till den informationen kommer även en mild och lycklig bild på mig:


Är magen glad så är människan glad

Imorse gjorde jag en så vardagslyxig och livsnjutig grej som att handla med mig lite frukt och frallor att ta med till en god frukost hos kusin. Eftermiddagen fortsätter i samma anda först med lite simsspel och sedan middagslagning med barndomsbrudarna :) Glad torsdag!


Pappa

Så många gånger jag åkt över denna bron. Nästan alltid påväg till eller från samma ställe.


Ute i svängen

I lördags åkte jag som sagt hem från jobbet, knäckte en cider till tacosen, la det extra laget mascara och taggade till! Förfest hos kusins gästvänliga vänner och hade en jätterolig kväll där och på dingon för nästan inga pengar alls eller bakfylla på jobbet dagen efter. Så nöjd tjej över det :))


Verkligheten

Kul att jag verkligen försökte se pigg ut på bilden fast känner att jag inte riktigt lyckades. Idag har jag torkat bort lingonsylt och gräddsås från bord, plockat upp folks halvätna köttbullar från golvet med händerna och kört in deras disk i disken i åtta timmar. Nu ligger jag i sängen själv och surar för att min pojkvän kallar andra tjejer för sötis, spelar wordfeud när jag vill prata och inte fattar att han borde komma in och gottgöra mig på alla sätt han kan komma på. Ska läsa lite nu medans jag väntar. Godnattpuss!


Lördag

Påväg till jobbet igen, känns som alla alltid tycker att de jobbar jättemycket, och jag med, men ingen av oss jobbar ju ändå heltid? Kanske är det oregelbundenheten som gör det? Sommaren bjuder på sitt favoritväder denna sommar; halvmulet, halvregnigt och halvkallt. Idag blir det ett skönt litet kortpass iallafall och sen ska jag försöka släpa mitt arsle ut på krogen och leva lite, trots att jag jobbar hela dagen imorgon, jag är ju trots allt 21 och inte 65 :) Puss med kräm


"Nu är det slut på veckan.."

På bussen påväg hem från en lite rörig dag på jobbet, har racerhandlat (springandes på Coop) och nästa stopp är hemmakväll innan det blir fredagsmys 2.0. Det var det enda jag ville säga med detta inlägget. Trevlig helg <33


Hela världen är så underbar...

...om man är korkad tom och glad. Det ligger verkligen något i den Krunegårdfrasen. Ibland tror jag att jag krånglar till det, känner efter och tänker för mycket för mitt eget bästa. Jag skulle vilja vara lite mer okomplicerad för vart kommer man genom att grubbla egentligen? Godnatt!


M & M

Entrade kungsmässan och fick nostalgiska flashbacks + lunchade med min fina jully och blev sugen på smulpajen i montern på EH + det var ca 100 år sedan jag träffade mina kära grandies = jag köpte lite bär och vaniljsås och drog dit och slängde ihop en smulpaj. Jättetrevligt blev det :))


Vilken grå dag

Och jag är bara så förvirrad!


Haleluja

Jaa plötsligt funkar det att logga in via mobilen! Vilken grej :) Jag sitter just nu på pendeln påväg ut till gamla onsalis. Tänkte hämta lillbilen där och köra den till Mölndal då jag behöver den senare i veckan. Lyssnar på Anna Ternheim, är slut i huvudet efter dagens och veckans jobb men tänker ändå att jag är så glad att jag har IKEA och just restaurangen i kållered där alla är så himla härliga. Det är verkligen inte alla som får ha ett så bra extrajobb. Och även de flesta kunderna är härliga, idag tex så fick jag småprata en stund på engelska om mitt liv i Lund och min karriär på iken med en trevlig britt. Och gulliga tanter som tycker synd om en för att man fortfarande står i samma kassa sex timmar senare än när de köpte kaffe av mig på morgonen. Ni hör ju så trevligt!! Godkväll på det <3


Frrrrredagsenergin var ääär du?

Godkväll! Det har inte gått att blogga från mobilen på ca 100 år så nu uppdaterar jag live från datorn istället. Har jobbat till kvart i fyra idag vilket ledde till lite dregel på kudden för en stund sen, alltså för att jag somnade. Nu har jag deodorantat armhålorna ovanpå svetten, satt på mig en blus med en fläck på magen, sminkat ett lager ovanpå det gamla och satt upp mitt hår i frisyren jag alltid har eftersom torrschampoot varit slut ett tag och jag inte orkar tvätta håret mer än två gånger i veckan. Snart ska jag ta tåget tillbaka till Kålle för att fira lille Khimpi kompis som fyller år på måndag. Det blir säkert jättetrevligt även om jag just i stundens hetta är mer sugen på att kura ihop mig i soffan med en serie, massa mat och regnet utanför. I helgen ska jag jobba i kassan så kom och betala lite köttbullar av mig vettja! Puss på er och trevlig helg!
 
Bild som är ungefär lika fräsch som jag, alltså inte så himla ny och up to date, men den enda jag orkade ladda upp

RSS 2.0