Negg

Hatar att det känns som jag inte är en lika bra/härlig människa nu som i somras. Hatar att det känns som att folk upptäcker der nu. Hatar att jag inte vet hur jag ska hitta tillbaka. Hatar att jag måste anstränga mig så mycket, att det inte bara kommer naturligt.

Round and round and round it goes

Hej fina människor!

Måndag idag, helgen har sett ut som jag sa, fest och jobb och lite för lite sömn. Men det är nog de helgerna jag gillar bäst ändå! Att feesta är ju kul liksom, på helgerna är det alltid extra kul att jobba och att vara lite bakis är kanske konstigt nog även det en liten add-on som jag gillar :)

Idag däremot har varit en seg dag. Trots att jag sovit många timmar har jag varit trrrööött och seeg och småirriterad hele långe dan nästan. Men såna dagar måste få finnas och imorgon blir bättre hoppas jag. Stänger antingen med Benny eller med Thomas och för alla er som inte bor på ikea så kan jag berätta att man alltid är två som stänger, trots detta har jag och B bara stängt ihop en enda gång innan och mina känslor för morgondagen är delade - antingen är det jag och Thomas och då är det rätt lugnt med allt eller så är det jag och Benny och då kommer jag känna ännu mer press än jag redan gör att göra en bra stängning som han blir imponerad av. Hatar den presskänslan. Men samtidigt är det roligare att jobba hela dan med B. ..eller så är det inte det? Där är jag också delad.

Enough! Ska lyssna klart på Tove och sen sova. Nattiiiieee!!!


Det undrar jag

Baaaajs, hatar att skriva ett inlägg, publicera det och sen ta bort det. Why oooh why ska det vara så svårt att bli nöjd? Bara för att andra läser, man/jag vill vara sån och verka sån och kan inte istället bara vaaara och skrrriiiva från hjärtat och uuuuut så att det blir äkta och fiiint. Vad är problemet där? Lösenordsskyddet hjälper tydligen inte mot allt. Jag kan inte skriva lika öppet här som i dagboken, fast det är klart, det är ju heller inte meningen, inte alls. För dagboken är ju bara min och den är ju privat så att säga så poängen är väl snarare varför kan jag inte sluta bry mig så mycket om vad alla andra tycker hela tiden och låta de välja om de vill vara med mig/läsa min blogg eller inte istället???? Det är ju för fan inte upp till mig att anpassa mig efter alla andra, vissa passar man med och andra inte och det går ju inte ens att avgöra det om man inte bara är sig själv till 100%. Har hållt på och kämpat med detta lääänngge nu och börjar bli lite smått trött på det! När man väl vet hur det ska vara varför är det så svårt att göra så då?

The weather outside is frightful

Hej världen!
   Läget med mig? Jotack, ganska bra. Sitter i soffan och pustar ut efter tre långa men roliga jobbdagar, facebookar lite och läser bloggar och ser fram emot min mjuka säng med lena lakan :) Har verkligen sovit gott på senaste tiden, till och med lite längre än vanligt och lakanen har som sagt verkligen omfamnat min kropp på ett väldigt behagligt sätt :) Så ser fram emot att krypa ner där snart!

Imorgon ska jag vara ledig och då väntar först varbergsbesök och sen hoppas jag på att kunna få till en träff med Lisa och Hanna, hoppas verkligen på det! Måste hem sen och laga mat och ta hand om broshorna och sen kommer lilla Johanni och hälsar på senare på kvällen. Kan nog bli riktigt bra!!!!!

Ute är det redan massa snö men tack vare välinvesterade pengar i rejäla vinterskor och jacka så har jag inte frusit någonting nästan! Skönt! Mina händer däremot smular snart sönder av fuktbrist. Kylan, jobbets och mitt eget fel då jag knappt smörjt in mig alls, skall försöka bättra mig där.

Resten av veckan blir litegranna jobb på fredag tror jag, sen 20-årskalas hos Pernilla på kvällen :D Lite jobb på lördagen och sen 25-årskalas på kvällen och sen lite jobb på söndagen och typ sängen på kvällen. Blir bra!!!

Nu är det dags att logga ut. Älskar er ♥


Inget särskilt

Nu har jag hängt på facebook jättelänge utan att göra något speciellt, väntat på att någon ska skriva typ, kollat igenom nästan alla bilder på mig själv och på några andra, så segt egentligen.... fattar inte vad det är som gör att man fastnar så fruuktansvärt!

Imorgon fyller brushan 14 bast, har köpt coolaste kortet till honom för 79 spänn, men det var det värt! Spelar star wars när man öppnar det m.m. :)

Dags att slå in den lille prellen kanske och sedan börja röra sig mot sängen, lär ju ta ett tag innan den processen är klar lixom.

Puss & godnatt <3

Words

Ska nog bli författare! Hur ball hade inte det varit? Läser en bok om en som är det just nu, eller ordkonstnär är han, hur fint är inte det? Att måla med ord. Är inte seriös med att bli författare nu men det är seriöst så himla coolt att vara bra på att skriva, och det är kul att skriva, blir seriöst sugen på att skriva något! Då är det bra att ha en blogg och en dagbok :)

Lillebror är ju förövrigt typ konstnär, han skriver historier hela tiden i sina skrivböcker. Även just nu i skrivande stund! haha, jaja, det imponerar på mig iaf!

Kyss <3

23:59

Tjena bloggis :)

Hoppas ni mår bra läsare. Det gör jag! Är i en uppkurva just nu, går alltid upp och ner men försöker njuta av det tillfälliga flowet iaf ;) Lyssnar på bra musik på spotti just nu, har kollat på Masjävlar av alla filmer och målat naglarna med OPI :)))) Värt många smileysar där ;)

Har jobbat utan smink idag, eller med gårdagens bortskavda. Inte planerat nånstans då jag i 19 fall av 20 har min sminkväska i väskan men inte just idag och fanns heller ingen jag kunde låna av så var bara att bita ihop och skaka av sig osäkerheten osv osv...  Gick helt okej :)

Har ni tänkt på hur svårt det är att vara snäll mot sig själv? Särskilt när man behöver det som mest (= när det går lite mindre bra i livet), man gör ofta tvärtom och straffar/skuldbelägger sig själv när det går dåligt när det egentligen borde vara självklart att det är då man behöver va sin egen bästa vän som mest och vara riktigt jävla snäll mot sig själv och det lilla barnet inom sig (är seriös nu!!). Tänk om du sa alla de sakerna till ett litet barn som du säger till dig själv i huvudet ibland, inte så konstigt att man blir lite ledsen då, så kan man inte behandla sig själv! Men verkligen lättare sagt än gjort som sagt!!

Svårt också att ta hand om sig själv på det sättet att göra saker som man mår bra av, typ läsa en bok eller måla en tavla istället för att hänga på facebook, gräva ner sig i andra människors liv eller bara sitta och tänka ohälsosamma tankar. Man vet ju att man mår bättre av att sätta sig och teckna än att kolla fejjan ännu en gång men ändå krävs det mycket för att verkligen välja det alternativet som man mår bäst av och blir gladast av. Så är det iaf för mig, och det tycker jag är rätt cpstört. (Laddat ord, känns inte 100 bra att skriva det men whatthefuck alla fattar vad jag egentligen menar ändåå)

Puss nattiiiiiiii mina bästa ♥♥♥




Tjaa

tänkte bara säga godnatt :) och sov så gott ♥

 


Inte lika coolt som Michaela men

Denna helgen har jag:

Haft tjejsnack till 3 på natten, badat badtunna utomhus, druckit goda drinkar, kissat mellan två bilar, dansat till gamla låtar, sovit 2 timmar och sen jobbat, fällt en tår eller två tillsammans med någon jag tycker om, träffat min pappa + familj, gjort "fel" saker som känts rätt, inte varit hemma mer än en timme, gillat mitt klippta hår, m.m!

Nu måste jag duscha!


Deep shit

Det känns skönt att veta att inga känslor varar förevigt och allting blir bättre med tiden. Jag måste bara lita på att det finns fler och mer rätta personer därute, att det inte beror på mig (att jag måste ändras) och absolut inte gå runt och hoppas på att det ska bli något igen. För haaalllåå det vill jag ju inte ens!! Om jag tänker efter.

Har klippt mig idag, äntligen :)


Ganska exakt

"Ibland undrar jag om vissa människor bara är menade för att vara själva. Inte passa ihop med någon. Klicka på alla plan. Ibland kan jag stanna upp och se på mig själv och tänka att ja men kanske är det mig det är fel på, kanske är jag så jävla störd i huvudet att jag inte kan ha ett förhållande med någon. Måste man kanske acceptera att man lever livet bäst i enbart sitt egna sällskap... är man så jävla fucked up från allt att man bara inte kan det där över huvud taget. Jag brukar ta kloka beslut i de flesta fall i mitt liv sen kommer kärleken och knackar på och jag bara står där med en hjärna som inte är tom utan fylld med kött och blod och senor och sen de där tankarna som man inte vet vad fan de är. Och så tittar jag på mig själv och blir rädd för att jag totalt har tappar greppet om mig själv mitt liv mitt hjärta min hjärna. Om jag bara inte vet någonting längre. Eller om det jag tror att jag vet är det sanna men egentligen, vad gör man när ens magkänsla inte säger en sak utan 10959834?"

- Michaela Forni

Såhär ligger det till:

Idag har jag varit grym på alla sätt och vis och det känns bra! :) ♥

RSS 2.0