Nils <3

Jag ÄLSKAR att varje gång jag blir sugen på att se hur ett normalt mål mat ska se ut är det bara att klicka in på Storstadspojken, han gör mig aldrig besviken :)

Ordbajs

Jaa, sitter här och är mätt. Mätt mätt mätt. Det är så himla dubbelt, verkligen tydligt nu hur tvådelad man är. En del av mig inser att jag ändå någongång måste bli frisk och gå upp i vikt och börja äta normalt och att jag därför lika gärna kan göra det nu med en gång, medan det för en del av mig är helt otänkbart att gå upp i vikt och bara vill skjuta på hela grejen och stanna kvar i sjukdomen. Om jag äter ett helt mål som jag ska med näringsdryck efter så blir anorexidelen så himla besviken, jag ångrar mig och får ångest. Men om jag istället äter mindre än jag ska så känner sig anorexidelen duktig medan den friska delen blir så sjukt besviken på att jag fegat ur igen, mesat och tagit den trygga lätta vägen som bara leder längre in i sjudomen och att det blir svårare och tar längre tid att ta sig ur den. Hur jag än gör blir jag alltså besviken.

Men jag saknar ett riktigt liv så sjukt mycket!! Att se fram emot helgerna istället för att bäva inför dem, att vilja träffa mina kompisar och familjen. Att få uppleva höstens fina klara väder och få gå i affärer och handla nya höstkläder och att få tillfälle att faktiskt använda dem och visa upp dem istället för att bara ha mjukisbyxor. Jag saknar att tjäna egna pengar på ett eget jobb, att uppskatta att komma hem och vara ledig och göra ingenting. Att kunna åka in och fika eller göra vettiga saker.

Jag har sån sjuk tidsstress, att jag bara slösar bort tid som kunde varit bland den bästa i mitt liv på att gå runt i en bubbla. En jävla anorexiabubbla där det bara är ätstörningen ALLT kretsar kring och allting annat kommer i andra hand. Tiden har liksom helt stannats upp, eller den bara spolas förbi, slösas på att gå runt och försöka få den att gå. Jag uppskattar inte tiden på dagvården när jag är där men det är ändå lika jobbigt att åka hem och börja längta tills nästa dag jag ska dit igen varje dag.

Och så länge jag inte anstränger mig själv så händer ju ingenting. Då bara slösas tiden bort och allt det jobbiga skjuts upp och allt normalt liv glider bara längre och längre bort. Varför kan jag då inte bara anstränga mig? Varför gör jag inte vad alla proffesionella människor och alla andra människor jag älskar säger till mig att göra? Varförvarförvarfööör kan jag inte bara göra?

Och att allt ska gå ut över de jag älskar är det värsta. Men varför bryr sig om vänner och familj när man har sin älskade anorexi?


Decipher Reflections

Näej, det finns inget som jag vill skriva här, suddar bara ut allt! Lyssnade på denna myspysPercylåten förut iallafall, den är mysig :) Ska nog börja med P igen, byta fixering litegrann igen liksom :P



Pussisssar!

friday

Ååååh ni är de finaste och snällaste och BÄSTA vännerna man kan ha! Tack så mycket <333

Idag har varit en bra dag och ikväll ska jag nog kolla på Dobidoo och Brokeback Mountain som går på tevin. Och nu ska jag typ tvinga mig till att spela lite sims. Jag borde ju verkligen göra det jättemycket men jag är verkligen aldrig sugen och det är bara något som jag går och skjuter på och känner mig duktig när jag gjort typ (galet) :P så nu så ;)

Ha en bra fredà ♥

Snygg sko från Monki, 500kr :)


Anorexia nervosa fittan

Älsklingar!

Tänkte uppdatera er lite.. på grund av allt som händer just nu har jag varit och är sjukt dålig på att höra av mig och jag är ledsen för det. Men jag orkar verkligen inte, och det är är tydligen ett vanligt symptom lärde jag mig igår, att man isolerar sig. Inget att skylla på men kanske en förklaring..

I alla fall så är jag riktigt "fångad av" anorexin just nu tror jag, mer än jag fattat innan. Det kommer nog ta lång tid att vända och som det är nu har jag väldigt lite motivation. Men någon dag! 12 veckors dagvård börjar på måndag i alla fall och den verkar bra :)

Jag är jääääättetacksam och rörd över att ni har visat att ni bryr er om mig och ni har gjort och gör precis rätt hela tiden! Det räcker så himla långt att bara veta att ni finns där (vilket jag tror jag vet), för i ärlighetens namn så orkar jag ändå inte träffa eller prata med så många just nu.

Känns konstigt att ha värsta talet här på bloggen :P men men, ni får gärna fråga och så också - vad som heelst :)
Eller vill ni typ att jag ska berätta bara? Är det något ni skulle vilja läsa om?

Hoppas ni mår braaaa i alla fall, för jag har varit alldeles för självcentrerad för att märka om det inte är så :(

Pure babyluuv <3

RSS 2.0