Blek tjej önskar gott nytt

Hej! Jag har varit en mindre bra bloggerska de senaste dagarna. Det beror på att jag tagit en liten tripp ca ett halvår bak i tiden och jobbat på iken, hängt med bengan och helt enkelt inte fått en stund över. Nu har jag landat hemma och gjort mig i ordning för kvällens firande. Hade egentligen tänkt hinna klart med resuméerna samt lägga in värsta peppinlägget nu om alla mina härliga nyårsmål men känner inte riktigt för det.. Det kanske kommer! Hoppas ni får en fantastisk kväll och skulle ni inte få det så gör det ingenting - ni har massa kvällar på er!! NYÅRSPUSSEN ♥


Årsresumé - Andra kvartalet

April
I april blev jag ordentligt trött på både kylan och att jobba så jag och Anna drog till Milano några dagar! Där var det varmt och vi gick gata upp och gata ner och låg i parker och åt jordgubbar. Jag skickade in min ansökan till högskolan men räknade inte med att komma in, utan att typ resa till hösten eller något istället. Sen hade jag en liten ätsvacka tror jag.. Men sen helt plötsligt vände vindarna och det började bli riktigt fint, soligt och varmt väder och allt kändes genast lite lättare. Jobbade, festade och hängde med B. Firade påsk hos mormor och morfar. Tror jag började läsa Engelska C i april med, så lite mindre jobbdagar och lite mer biblioteksadagar. VIP-kväll på Topshop med Matilda. Valborg firades med middag med familjen på Joe Farellis, picknick i solen och minigolf med B.


Maj
Fortsatte mitt pluggande och jobbande. Började bli mer och mer inne på att läsa i Jönköping till våren. Kubbade en del, började läsa filosofi, gjorde om B's badrum, började peppa för New York, rensade hela B's lägga och städade köket, bokade tandblekning och hängde allmänt mest på Ikea eller biblioteket.


Juni
Promenerade själv till Gunnebo Slott, fyllde 20 och firades på Linnéterassen och på femkamp på Liseberg med jobbet, var på tårtkalas i Majorna, åt frukost i Haga, njöt av det fina vädret, besökte Kungälvs fästning, spelade minigolf och kubb, kollade BB-finalen, blev klar med mina kurser på Komvux, hängde med Julia och Lisa som kommit hem från sina städer, lagade goda middagar och kollade på Sex and the City, blekte tänderna, firade midsommar i Vallda och åkte till USA!








Onsdag

Godmorgon solstrrrrålar! Ville bara säga hej och visa hur bra jag är som sitter på biblioteket och pluggar lite såhär på förmiddagen :) Senare ska jag till Varberg och sen till Ikis och käka korv. Vi hörs och kanske ses ♥


Ny julklappströja från Zara :D

Årsresumé - Första kvartalet

Hej! Idag har jag jobbat 10.45-20.45 på Ikea och det var roligt! :D Bäst är det att få betalt för att ha roligt. Tänkte göra en såndär cool årsresumé som jag har sett att vissa gör, för det tycker jag verkar lite ball :) Tar tre månader i taget och provkör :)

Januari
I början av januari var jag och B inte ett officiellt par men då han var borta de två första veckorna i Thailand så hängde jag en hel del i hans lägenhet. Det var så smidigt med jobbet och skönt att få känna på lite att inte bo hemma. Jag gjorde också om bloggen till den nuvarande designen och bestämde att här är det jag som är kung. Jag jobbade de flesta dagarna och när det väl var dags för B att komma hem så åkte jag med och mötte upp på flygplatsen och dagen efter sa vi för andra gången att vi skulle vara tillsammans men den här gången skulle det bli till 100% och så mycket bättre! Jag spelade massa bakery story. Jag var i Ullared, på Universeum, var hemma hos Karin i Frölunda på tårtkalas och firade Lisa på Manana. Men mest jobb, häng med Ikea-folk och B-mys.


Februari
I februari var det också mycket jobb och mycket roliga saker efter jobbet. Typ Melodifestivalen med Johanna, bowling, parmiddagar, fika med Julia bland annat, brunch hos Anna och så ett besök till Lisa i Lund! Mitt första besök i Lund, det var sviiiinkallt kommer jag ihåg men jag tyckte om det, men hade ändå ingen aning att jag skulle komma att bo där själv ett år senare :) Jag började få plugg/höststress på riktigt men tror ändå inte riktigt jag hade Lund så mycket i tankarna..


Mars
De tre första veckorna i mars bloggade jag inte av någon anledning så lite svårt att komma ihåg vad jag gjorde.. Men vet att jag blev överraskad den 18 iallafall då B hade samlat alla mina vänner på Viktoria och lurat dit mig och så hade vi en grym kväll :) Jag och Anna bestämde att kylan fick vara nog och bokade spontana biljetter till Milano bara någon vecka senare. Deltog i Earth Hour och kollade mycket på Big Brother. Åkte till Trysil och åkte skidor med pappa, Inger och Linnea också ju!


Läget

Glad annandag :) Hoppas ni är sådär lagom mysbakis idag :) Jag är inte bakis alls. Igår efter julfirandet hos pappa så blev jag avlämnad hos bästis-Anna i Linné där jag gick upp och tog mig en vinare. Tvingade A som va sjuk att dricka tre glas rött och tog med henne på Långlisas systers kompis hemmafest nästan precis här bredvid. Där hade vi jättetrevligt med Lisa och hennes crew och sen skulle vi försöka oss på en utgång. Men efter köande i tre olika köer i säkert 1,5 timme så gav vi upp och åkte tillbaka till Linné. Lite tråkigt och min huvudvärk började smyga sig på igen så jag valde att gå upp till bananen och sova hyfsat tidigt. Tror bestämt jag råkade få med mig någon annans par vita converse också :( Lite obehagligt med nånannans skor som dessutom är ännu mer slitna och sketna än mina :/ Men har bara mig själv att skylla, och får be pappa leta efter nya till mig i NY.

Imorse tog jag fetaste sovmorgonen i Annas sköna soffa med nyhetsmorgon bredvid, medan Anna själv, trots sjukdom kämpade sig iväg till jobbet. Strong girl! Nu ska jag börja vandra mot stationen och åka och fika hos mormor och morfar ♥ Ha en skön dag! PUSS ♥


Fyllisar

Hola! Tror fan detta är första gången jag bloggar på 3,5år with alchohol in my blood. Men det är inte så farligt! Juldagen är det och ut ska vi. Anna med, vad hon än går runt och säger. I'M BULLETPROOF NOTHING TO LOOSE <3 :)



När juldags morgon glimmar

Godmorgon! Jag åker från en aladdinask till en annan och sitter nu på tåget påväg till pappa och hans crew för ännu en dags julfirande :) Ikväll hoppas jag på en lyckad festkväll! Min första 25e och peppen finns där redan. Julsittningen var ju senaste liksom, tror jag behöver lite alkohol i mitt blod hallå. God juldag på er, gör inget för ansträngande <3


The most wonderful time of the year

God jul alla mina älsklingar och kärlekar!!!! Bomben i mitt huvud försvann under natten. Lycka är inte ett tillstånd utan en känsla och jag känner den nu! Ta hand om er själva och era nära och se till att ha det riktigt GÖTTIGT!!! Slänger in en dagens juloutfit som en lite klapp från mig till er ;) <3 puss med kräm


Godnatt

Hej bloggen :) Idag har jag myst hemma på förmiddagen och begav mig sedan iväg för att fixa det sista med Johi på stan. Vi åkte från ställe till ställe och fick saker gjorda och min energi försvann i en faslig takt. Tillslut satt vi i bilen påväg hem och jag utvecklade min värsta huvudvärk någonsin tror jag. Den är något alldeles extra måste jag säga och jag orkar varken rimma eller slå in klappar. Tur att det är en förmiddag imorgon med för just nu vill jag bara gå och lägga mig. Så det ska jag helt enkelt göra och imorgon är det ju THE day så då måste värken va borta! :) Puss, sov gott och mystagga allt ni kan <333


Jag råkade klippa av mig håret

och jag älskar det inte. Tycker jag passar bättre i långt helt enkelt men jag ville ha en förändring och nu syns det iallafall att jag klippt mig. Och hår växer ju så snabbt ;)


Babbel på bibblan

Sjukaste: när jag för första gången i mitt liv är på detta biblioteket och sitter längst in i hörnet så tittar plötsligt en förvirrad man ut mellan bokhyllorna. Jag får titta två gånger och sen ser jag att det är min pappa! Pappa som annars alltid är ute och reser mån-fre och som inte varit på detta biblioteket på 20 år. Hur stora är de oddsen? Kul iallafall! Han hade ett hål mellan två möten så vi satt mittemot varandra någon timme med våra laptops och jobbade/pluggade :)

Sen gick jag och köpte en köttbullemacka och en Loka och fingrarna har nästan flygit fram över tangenterna :) Nu börjar jag dock bli lite seg men ska klippa mig vid fyra så tänkte sitta till dess. På tisdag är det jag och B som stänger bistron, de oddsen är inte heller så stora, det hände knappt aldrig när jag jobbade mycket och nu har båda mina enda stängningar under hösten varit med honom. Kul!

Puss på er alla


CTH

Åh shit vad jag hellre vill blogga från datorn nu! Så drygt att skriva med mobilen. Drygt är inte riktigt mitt ord, men ibland måste man vidga sig. Sitter i allafall på Chalmers bibliotek och det är väl egentligen for the good att det inte finns något öppet wi-fi egentligen. Får massa pluggat på så sätt såhär dan före dan före dan :) Fick en gratis redbull med så att jag skulle orka :)

Inatt drömde jag att jag skulle flytta in på i en studentkorridor och Mina från Ikea skulle visa mig mitt rum men vi hittade det inte.. Och igår vaknade jag mitt i natten med, jag skojar inte, den värsta ångesten på länge - för att jag inte fick någon post i Pil. Känns typ som att det är jag som behöver ett chillpill ;) Nu ska jag kämpa vidare, vi hörs säkert snart. Peace and love <3






Alla ska hem och fira idag

Hej! Jaa, jag var inte ensam om att bege mig till götet idag iallafall, har aldrig sett swebus såhär full. Hoppas några hoppar av på vägen ;) Har laddat med scones som inte(!!) är från espresso house och en pucko så det ser jag mycket fram emot :D Puss ha det gött!




My only wish

..förutom en egen Aladdin är denna klockan:


Om jag sparar 200:- i månaden så har jag råd med den om två år och två månader :) Kan bli en fin examenspresent till mig själv. Sålänge kollar jag på Greveholm och Sex and the city och äter på mitt pepparkakshus :) Godnatt skatter ♥

Nu är det jul igen

Tja! Har som alla andra lite svårt att fatta att det faktiskt är julafton på löördag! Började idag bli sugen på riktigt, på kalle anka och svensson svensson och chokladbordet och laxen :) Har varit jätteduktig tjej idag och jobbat (hann trots att jag försov mig 35 min), fikat, varit på föreläsning, städat hela huset och packat väskan till imorgon. Har precis slagit mig ner i fåtöljen och det känns riktigt gött att bara kolla på tv resten av kvällen nu. Fick tyvärr inte pluggat något men det får jag ta en annan dag. Imorgon går bussen 11.45. Puss och massa kramar!



Vanans kraft

Hej förrästen! Hade tur och fick skjuts imorse också vilket var skönt och det var rätt roligt på jobbet :) Tror jag fick nästan de sista julklapparna fixade sen med och lite plugg gjort när jag kom hem. Har varit duktig idag :) Kör tredje hemmakvällen med och det känns bara bättre och bättre. Tror vanans kraft är stor! Det är alltid jobbigt att gå upp svintidigt på morgonen innan man vant sig, det är jobbigt att vänja sig vid att inte ha en person i sitt liv på samma sätt som man hade innan, det är jobbigt att vänja sig vid en stillasittande livsstil när man är van vid ett rätt fysiskt jobb - och på samma sätt är det inte så konstigt att det tar emot att vara själv om man inte är van vid det. Men jag vet ju sen innan att bara man utsätter sig för det så vänjer man tillslut om sig och det blir inte så jobbigt. Så det är bara att köra.

Nu ska jag försöka plugga lite till innan halv åtta börjar och sen ser jag faktiskt fram emot resten av kvällen wohohooo! haha puss!



Idag är jag tacksam över:

  • Att jag somnade halv nio igår och vaknade pigg och utvilad imorse klockan fem.
  • Att det är mysigt att sortera julkort och att jag fått de bästa passen med de bästa handledarna och de bästa kollegerna.
  • Att Johanna blev inringd igårkväll så att jag fick skjuts imorse igen och slapp ta buss.
  • Att jag trivs så himla bra i Lund och på PA-programmet och i min klass.
  • Att jag hamnade i en så bra nollningsgrupp första dagen.
  • Att jag fick ett så bra boende och att det har funkat så bra med Ville som jag bor med och kvinnan jag hyr av.
  • Att jag inte varit det minsta sjuk sen nollningsveckan.
  • Att ingen i min närmaste krets har en allvarlig sjukdom.
  • Att jag träffat och lärt känna så grymma människor denna hösten.
  • Att jag jobbat på IKEA innan och kunnat spara pengar som jag har stor nytta av nu.
  • Att det har varit så många roliga fester denna hösten!
  • Att jag ska åka hem i övermorgon och fira två mysiga jular med mina underbara familjer.
  • Att jag gillar billig mat på ICA.
  • Att det inte har snöat än iår.
  • Att julkalendern är mysig och att jag har möjlighet att följa den.
  • Att jag har exakt alla prylar och produkter jag behöver.
  • Att jag inte tappat bort, blivit bestulen på eller haft sönder min iPhone under ett helt år.
  • Att jag är i stort sett klar med alla julklappar.
  • Att jag har så bra kontakt med och att det känns så bra med Benny efter såpass kort tid efter att det tog slut.
  • Att jag fått lagom med jobb på IKEA i mellandagarna.
Tack tack tack :)


Galen

Har haft ännu en eftermiddag/kväll med endast mig själv som sällskap. Övning ger färdighet och det har varit helt okej. Råkade somna framför one tree hill halv åtta så ligger faktiskt redan i sängen iordninggjord och klar. Herregud klockan är bara kvart över åtta! Ger det ett försök iaf för gud vad gött att få sina timmar och vakna pigg imorgon! Glad fjärde advent och godnatt <3


Vill bara skriva

Ätångest idag. Tror det är för att jag inte varit hungrig de senaste dagarna men ätit ändå, av vana, för att jag måste och för att jag inte är så bra på att lyssna på kroppens signaler än. Och för att jag vill äta, för att det är gott. Men har känt att jeansen varit äckligt tighta idag och framförallt den jäääävla ångesten för lår+höfter som vart så bekant förut innan jag bantade bort det. Missförstå mig inte, jag vill ALDRIG NÅNSIN I HELA MITT LIV göra det igen men jag blir så ledsen när jag känner att samma känslor som jag hade förut kommer tillbaka så jävla lätt för att man går upp lite i vikt. Men denna gången ska bli annorlunda. Denna gången ska jag inte backa. Jag vill gå upp allt jag behöver nu och ta känslorna sen. Ska försöka vara som en robot. Men dagar som denna bävar jag för nästa vägning och min reaktion då. Det måste jag försöka tänka annorlunda kring för det jag vill ha mest av allt är ju en frisk stark kropp och det är faktiskt det enda som verkligen betyder något. Nuförtiden löser jag ångesten med andra sätt än att gå ner och så småningen kommer den försvinna :)

Rapport från tevin

Jag kämpar på här i fåtöljen, för det är verkligen ett kämpande för mig! Mot att inte tänka för mycket och mot partysuget. Det är helt sjukt hur sugen man kan vara efter att faktiskt ha haft en grym kväll bara i förrgår. Men liksom, det är lördag, vänner är ute, jag vill också känna peppen, förväntan, dricka vitt vin i vinglas, vara lite lagom fixad och lyssna på dansmusik. Men har som sagt ganska mysigt ändå och jag behöver ju öva på detta :P Har tittat på Så mycket bättre och langar nu rom-kom med Jennifer Lopez :) Och förrästen - det blev psykologiboken förut! Wiho, imorgon ska jag mysa med julkorten igen och det känns faktiskt nästan bara myysigt :) LOVE ♥



I wanna party

Haallåå! Näe, alla har antingen åkt hem eller är upptagna på annat håll ikväll så jag langar egna sällskapet helt enkelt. Inte min specialitet men än sålänge har det gått ganska bra faktiskt :) Har promenerat, tvättat och virkat ganska länge framför tvn. Känner en litenliten ångest som säger att det är en perfekt dag att ta upp skolböckerna på så jag slipper göra lika mycket när jag är trött efter jobbet eller är hemma och har jullov. Men har ändå inte tagit det steget än. Och nu är det ju kväll.. ska hänga en maskin och sen återstår valet; läsa psykologibok eller läsa bra bok innan sista avsnittet av Så mycket bättre ikväll. Stay tuned så får ni se hur det gick senare :) Puss på er ♥

Försöker visa texten på min nya älsklingsmyströja :)

Lördag

Hej! Känns som söndag eller något, men det är lördag och jag har varit liite dålig på att uppdatera.. Det har berott på: 1. att torsdagen mest bestod av att ligga hemma i soffan och jag hade alltså inget att skriva 2. jag var på grymmaste julsittningen på kvällen och dansade halva natten!! 3. Johanna kom igår och vi var i Köpenhamn hela dagen :) Det har vart rätt grymt helt enkelt :)

Sittningen var väldigt lyckad, Göteborgs nation och Kålles var grymt och alla var taggade trots feber och sjukdom och stämningen var helt enkelt på topp :) Igår vaknade jag dock upp med jordens bakfylla trots att jag inte vart speciellt full på torsdagen men som tur var försvann den efter lunch och jag och min älskade Johi begav oss till utlandet. Där gick vi gata upp och gata ner för att hitta Abercrombie & Fitch butiken som var hela målet med resan. Tillslut lyckades vi och gick därifrån nöjda och glada :) Stackars Johi var lite sjuk och febrig men jag bakismiddagade på BK och sen köpte vi med godis och glass och tittade på The Holiday i sängen.

Nu har hon tyvärr redan åkt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna dagen... Några är redan påväg hem till götet och andra har julmiddagar på korridoren och annat sånt trevligt. Jag ska verkligen försöka att slippa vara ensam iallafall. Hoppas ni får en grym lördag och helg! Tusen pussar ♥





I get up being free

Aloha :) Ligger numera parkerad som en deg i sängen. Har haft myyyyyskväll. Efter den sega föreläsningen och cykelturen fram och tillbaka i regnet var jag duktig tjej och fixade småärenden hemma, duschade och slängde sedan ihop den godaste laxen med potatismos och broccoli + blomkål på läänge! Har blivit alldeles för dålig på att äta riktig mat på senaste. Sen har jag kollat julkalendern, bondebröllopet, Leilas söta jul och ett One Tree Hill avsnitt och virkat lite samtidigt. Bara göttat mig helt enkelt :)

Mycket singelsnack och singelsamtal som florerar just nu. Vi alla gör väl vårt bästa för att trivas med det livet om det är det vi har, vilket inte alltid är det lättaste tyvärr! Men trots att jag idag råkat kolla på både ett bröllop och ett helt OTHavsnitt som handlade om allahjärtansdagfiranden så känner jag att det går bättre och bättre för mig med den biten. Tänker inte ljuga och säga att jag inte drömmer mig bort men jag blir mer och mer övertygad om hur jag vill ha det och framförallt att det troligtvis kommer bli så i framtiden. Och just nu vill jag faktiskt bara ha kul. Och det har jag utan a ring around my finger. Men det viktigaste för mig är att slappna av och lita på att allt kommer i framtiden, för då är det inte alls svårt att njuta av nuet! :')

Imorgon är det julsittning woho!! Älskar PA-sittningar så det borde bli riktigt kul :D Ta hand om er och sov gott! ♥


Läget

Puh, har precis slängt mig i fåtöljen, lagt upp fötterna på bordet och tagit en ipren. Det gick bra att sortera julkort och var faktiskt ganska mysigt :) Fick två brev till Tomten, sötast!! Nu har jag dock en molande huvudvärk, himlen är jämngrå och regnet regnar = är inte alls sugen på att cykla iväg om mindre än en timme igen och koncentrera mig på en föreläsning. Känner mig heeelt färdig. Men ska verkligen försöka ha disciplin och tänka positivt och cykla iväg sen ändå! Hade sånt himla flyt idag också och lyckades byta bort mitt jobbpass kl 7 efter sittningen till söndag istället, så jag kan åka med Johanna och Elin, får OB och kan slappna av imorgonkväll :D Ibland har man tur! Vi hörs, puss!



OTH <3

Hej bloggvärlden! Idag har varit en rätt mysig dag, lite scones på älsklings-EH och så tittade vi på Elin som strååålande som Lucia! Sen har jag fixat det sista till julsittningen och haft kvällens bästa stund - att sätta sig i sängen med en skål flingor, äggmacka och ett nytt färskt One Tree Hill-avsnitt! Imorgon ska jag upp ca 05.15 kanske så tänkte gå och borsta mina bissar och lägga mig och läsa nu. Hoppas så innerligt på att bli kassör eller aktivitetsordförande i PiL med och vill veta nuu hur det blir, tror tyvärr inte jag får något av det jag vill helst men vi får se. Känns bättre att ha skrivit det här iallafall av någon anledning.. Puss nattie ♥


En helt vanlig tisdag

Hey readers! Vill bara berätta att idag är det Lucia och exakt en månad kvar tills vi sitter i en sal och skriver tenta. Jag och Lisa sitter på UB och det går saakta men säkert framåt. Kl ett ska vi göra personlighetstest på övningen och ikväll är Elin Lucia i Universitetsbyggnaden! Ha en bra dag! Pusssss!


Jaha

Okej detta gillar jag inte. Att komma hem och hinna vara hemma i ca 10 minuter innan jag är uttråkad. Har packat upp väskan, ätit lite och kollat julkalendern och nu då? Har plugg att göra och utklädnad att fixa men orkar inte plugga på kvällen och behöver köpa en pensel till utklädnaden. Har suttit still hela dagen och är inte sugen på att slänga mig i soffan och kolla tv. Har massa nya finnar runt munnen som värker. Vill inte sova själv! Vill att Anna ska logga in på fbchatten. Vill att klockan ska bli mycket och att jag ska bli trött så jag kan gå och lägga mig. Vill inte hoppas på något som jag vet är fel. En lite seg kväll helt enkelt bara! Vill vara stark tjej hela tiden.

Två timmar

Hej! Sitter på bussen som är i Lund om ca två timmar. Det känns som söndag och jag har haft en jättebra helg med julbord, glöggfika hos syster, långfika med Benny och övernattning hos Nisse och Anna med ostbågar och scones bland annat :) Nu är jag kissenödig och lite pluggstressad men allting kommer bli bra tillslut som min kära björnstam har lärt mig. Puss på ER!


Mums

Sådärja. Då var man mätt och god och glad och ansökan skickades iväg 23.50. Julbordet var helt fantastiskt och nu orkar jag inget annat än att bara krypa ner mellan lakanen och ladda batterierna. Godnattpusss ♥



Harmoni

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag känner mig väldigt nöjd med min fredag :) Lunchen med hemlagade köttbullar och potatismos tyckte jag var skitgod och sen rullade det bara på på ett bra sätt. Fick träffa Julia igen och för-firade Josefin med godaste pastan på Vespa. Sen taggade mina älskade klassisar till mig så jag cyklade till Sofia och hällde i mig en flarra vitt och så var även natten gjord ;) Lagom mycket folk ute och en allmänt bra stämning så det var kul!

Nu sitter jag på en buss påväg hem till Kungsbacka. Saknar fina Lund redan! Men ikväll ska hela familjen på julbord på Tjolöholms slott så det ser jag fram emot! Masssssa mat :) Ska ta vara på min harmoniska känsla och bara se till att få en den lilla ansökningen till pil med så kan jag njuta ordentligt sen.

Herregud vad bra! Önskar er allt det bästa! Puss <3


Crème de la crème

Godmorgon. Dags att va fredagsfin igen :) Älskar det! Lyssnar på ABBA och målar naglarna och ska alldeles alldeles strax boka buss hem, maila mamma och börja skriva på PiL-ansökan, då jag äntligen bestämt vad jag ska söka. Den ska in imorgon. Fredagslunch på nation idag och ikväll blir det finmiddag på V.E.S.P.A. för Julia kommer ner igen :) Vi hörs och jag gillar er ♥


Torsdag

Hej! Kan inte lämna bloggen ensam hela dagen så slänger in en snabbis innan läggdags. Igår lagade vi lax på Helsingkrona och festade te de på korridorsrummet och sen vidare till VG's där musiken var bra, fyllan lite för bra och killarna äckliga. Imorse ringde klockan tidigt och vi har diskuterat frågor, spelat rollspel, varit på styrelsemöte samt gjort klart bordsplaceringen till julsittningen. Nu har jag skypat med min kärlek och tittat på julkalendern :) Bra dag med bra drag, hehe :) Ska tagga ner lite och gå och lägga mig nu så hörs vi igen imorgon ♥ Puss :)



We won't fade into darkness

Näej vet ni vad? Det kommer massa blogginlägg från mig nu när jag sitter hemma på dagarna och försöker plugga. Men jag hoppas att ni gillar det. Jag har iallafall fyllts av en liten insikt såhär på förmiddagskvisten; att jag ska nog utesluta male love helt ur mitt liv ett litet tag! Är det inte det bästa ni hört på länge? Inte för att jag haft någon sådan i mitt liv det senaste men nu ska det inte finnas i mitt huvud heller. För tänk vad mycket lättare livet är då. Inget krångel, inget analyserande, inget hopp, ingen besvikelse. Såklart kan man inte ha det så hela livet, det är tråkigt och omöjligt - men för en liten tid! Bara för att orka med vintern och mörkret och inte riskera att bli extra ledsen. Sådär extra extra glad kan jag hellre vänta med att bli till våren då, för då är det inte lika lätt att bli ledsen heller. Vet inte om ni förstår vad jag menar men jag hoppas hoppas jag kan hålla denna känslan nu. Framförallt att inte hoppas på och leta efter något, utan satsa på att vara själv och ha roligt med mina underbara vänner och familj. Det kan ju inte bli så himla fel? Det kan ju egentligen inte bli annat än bra. Att välja den säkra vägen liksom. Och jag vet att det är bättre att välja sol ibland och regn ibland än en ständigt grå himmel men så grå kan den ju ändå inte bli med alla andra härliga människor, mer lite lätt solig och det känns skönt :) Detta är min utmaning i vinter och jag ska klara det.

I'm bulletproof nothing to loose love photo booth

3 saker som satt guldkant på min onsdagmorgon:
- Torrshampoo
- Ögonskugga
- Partylistan på Spotify
♥ ♥ ♥


Not just today

En dag ska jag också börja skriva roliga blogginlägg med roliga videor med dagens fråga.
En dag ska jag sluta hänga på facebook som om det vore ett raggningsställe.
En dag ska jag kunna vara lika spontan på folks walls som på chatten.
En dag ska jag lära mig konsten att chilla.
En dag ska jag sluta tänka för mycket.
En dag ska jag gå på en Basshunterkonsert och skrika.
En dag ska jag gå ut och festa och inte kolla på mobilen en enda gång.
En dag ska jag sluta bry mig om vad folk tycker om mig och låta dem tycka vadfan de vill för jag vet att jag är bäst ändå.
En dag ska skämten bara komma till mig utan att jag tycker det är så förbannat viktigt att va rolig hela tiden.
En dag ska jag hitta en man som har allt jag vill ha (och i det ingår att han dyrkar mig).
En dag ska jag börja se saker liite mer positivt.
En dag ska jag bli full utan att vara för mycket.

Fast alltså jag tycker ju inte jag är så farlig just nu heller om jag tänker efter... vet inte riktigt vad som är grejen?

Ingenting

Jag hade en liten photoshoot med mig själv och psykologiboken istället för att läsa i den :) Det går inget bra med pluggandet idag.. Så kan det va! Vill mest blogga, facebooka och prata i telefon istället. Och gå in till stan och handla, och kolla på tv och fika och... där tog det redan stopp. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. Bajsbajsbajs, varför ska jag ofta göra saker mer komplicerade än de är? Det går verkligen trögt för mig att gilla läget. Nu ska jag kolla Julles video på fb och bli lite glad! Ciao chicas ♥


Good girl

Fyfan jag ska bara gnälla lite. Jag har precis vart duktig och gjort något jag verkligen hatar och därför skjutit upp länge; städat. Jag har sagt det förut men jag haatar det verkligen! Har städat badrummet, dammsugit, moppat, torkat, dammat och städat köket. Nu är jag trött och kan inte ritkigt bestämma om jag ska få lite plugg gjort medan jag har tid eller ta en paus fram till lunch och virka framför efter tio. Det lutar åt det senare. Har inga fortsatta planer för dagen men man vet aaaldrig vad som händer ;P Ha det så bra ♥ :)



I don't need a ring around my finger

Idag har det bara pluggats och så har jag skickat efter lite bilder för framkallning från hösten i Lund. Ska bli kul när de kommer!! Sen var Lisa här en snabbis och fixade lite med bordsplaceringen till julsittningen och annars har jag verkligen inget kul att berätta tror jag... Taggar för utgång på onsdag! För vem orkar vänta till helgen? Och så jobbar jag vidare på mitt mission att uppskatta singellivet, små små steg framåt kör jag på :) Att gilla läget liksom, chilla och ta det lugnt och låta det som händer bara hända. Vet att det kommer att bli så bra :) Massa kärlek till er ♥♥



December 5th

Godmorgon godingar :) Eller det är ju snart lunchtime såg jag nu.. anyway! Ska uppdatera er om läget, ni behöver inte vara oroliga :) Städade som sagt igår, jättetråkigt men nu blir det gratis ÖG hela våren iaf - värt! Sen hängde jag på filly och promenerade hem. Fastnade med datorn till två inatt så är lite lite trött men det är inte så farligt. Har fått pluggat lite och ska nu strax hänga lite tvätt och sen bege mig till sol och äta lunch med Lisafisa. Plugg och föreläsning på det och kvällen är ett oskrivet blad. Blir nog hemmamys bara :) Ha en bra vecka!! Puss ♥



Get a heart made of steel

Gud vad jag vill ha någon och gud vad jag vill att han ska vara den jag vill ha och att han ska vilja ha mig. Så att jag slipper leta och vänta. Jag hatar att leta och vänta.

Andra advent

Hej! Andra advent redan, hohoho! Tog en liten sovmorgon för att helt vila ut mig från i fredags och kickade sedan igång dagen med brunch på Hallands. Brunch är bland det bästa jag vet! Och man blir så mätt så man står sig heeeela dagen nästan :) Nu har jag försökt plugga lite men helgplugg är alltid sådär så ska faktiskt bege mig ut och till ÖG's i det fina vädret där jag och tjejerna ska köksstäda idag - så att vi får aktivmärke och kan gå in gratis och slippa kön :)) Efter det blir det adventsfika på Filly :) Längesen jag var där ♥ God jul älsklingar ♥


Jag har blivit sämst på att ta bilder och mina vänner som tar bilder är sämst på att lägga upp dem, därav lite gamla godingar och photo booth.

For your information

Jaaaa... idag har jag varit så bakis att jag har spytt. Första gången någonsin på bakfyllan :/ Skanör var skitkuuuul, jätteroliga lekar, härligt sällskap, god mat, dans och bastu. Boxen stod i kylen och jag hade ständigt ett glas i handen, gottigt ;) Jag var alltså glad och nöjd men idag fick jag betala och jag har även minnesluckor från stora delar av kvällen, vilket jag aldrig brukar ha, haha! Men vafan, man är bara student en gång :) Hade sjuk tur och fick skjuts ända till dörren imorse och sen dess har jag bara legat i sängen, skönt!! Nu har jag iallafall tagit mig in till duschen, känner mig lite piggare men skippar utgång ikväll och sticker strax iväg och köper naturgodis och thai istället och har myskväll hos Elin och Viktor. Ha en grym kväll! Puss & kram ♥


Andra december

Men hallå :) Idag är det fredag igen! Nuförtiden går tiden fort i Lund och det gillar vi :) Har duschat i tre år imorse, kollat på julkalendern, packat och faktiskt fått pluggat litegrann och nu ska jag snart äta en tidig lunch för att sedan bunkra upp på systemet och bege mig mot lägergården! Ha en underbar helg! Tusen pussar ♥


När man längtar tar saker tid

Fick inspiration av fina Sara och satte på lite Markus Krunegård. Det var mysigt och nostalgiskt och han skriver fina texter han! Kom ganska precis hem från P-riksmötet som varade ca tre timmar med pizza, styrelsesnack och skvaller om den undre världen i Lund. För det finns verkligen en sån! Helt sjukt med en så gammal studentstad vad det finns för konstiga dolda föreningar, rum i borgar, statyer som inte syns, lokalkändisar, myter och sanningar, lönngångar och annat mystiskt och spännande. Imorgon ska vi som sagt till Skanör över natten och jag hoppas jag kommer ha roligt :) Just nu ska jag fortsätta drömma om kärlek. Love ya loads!



AF

Sitter och smygfotar Lisa i cafét på AF. Susanna sitter bredvid och försöker plugga. Föreläsningen börjar om 25 minuter. Jag ska nog gå på toa för artonde dagen idag snart. Vi har pluggat sen 9 imorse och sen haft aktivitetsmöte och planerat roligheter. Innan det gick jag upp kl 7 och tittade på julkalendern och åt vörtbröd. I eftermiddag blir det p-riksmöte och kanske lite pizza. Nu vet ni! Jag älskar er också :)


RSS 2.0