Monday morning

Men tjaa! Ny dag, ny vecka, nästan ny månad och jag sitter och väntar på tåget som ska ta mig från en fin stad till en annan. I lördags lagade jag superlax till migsjälv som sagt och kollade på Så mycket bättre. Och igår fick jag känna att jag levde på lönesöndag på Ikea kållered. Men det var kul! Tiden gick fort och det mesta var sig likt, kändes ungefär som att få en liten smakbit av en svunnen tid.... I vilket fall! Ni ser nedan på bilden hur käck jag var ;) Nu ser jag fram emot studentliv igen. Puss mina fina!!!!


Lördagkväll

Hej bloggis :) dagen på spaet var jätteskön. Vi fick ansiktsbehandling och bada i ett varmt massagebadkar som gjorde mig alldeles yr och svimfärdig. Sen åt vi en liten trerätterslunch med skumpa till, relaxade lite i poolen och åkte hem. Nu sitter jag i mitt tysta hus, dricker kaffe och läser. Är trött hela tiden men känner ändå att jag kommer vara ordentligt utvilad efter denna veckan! Ikväll ska jag laga lax, titta på tv och kanske bada fötterna om jag orkar. Imorgon är det jag och Benny som stänger bistron :) Trevlig lördagskväll! <3


Lördag

Godmorgon världen, här kommer jag! Igår hade vi världens trevligaste kväll. Jag slängde ihop enchiladas och julia en fruktsallad och så njöt vi i soffan och pratade och skrattade och diskuterade viktiga saker. Nu ska jag alldeles strax hämta upp jullen och så ska vi hänga på hagabadet hela dagen, få massage och bruncha. En bra helg :) Hoppas ni alla har det lika bra! Puss + kram


Så mycket bättre

Men tja! Fredag igen! Jag sitter och lyssnar på en gammal Killers-skiva, det är jättehöstigt ute och jag har precis läst nån timme i min bok som är bra :) Imorse var jag och träffade min psykolog i Varberg. Och en konstig grej - nästa möte kanske blir mitt sista hos henne! Jag har pratat med henne i två år, i början varje vecka, storgråtandes varje gång, och nu på senaste tiden inte ens en gång i månaden, och vi har plötsligt inte så mycket att prata om när vi ses. Jag har liksom alltid undrat lite hur det ska sluta, hur jag ska må när jag inte ska behöva gå där längre, och ja - såhär antagligen. Känns konstigt! Antar att jag mår bra, och jag säger ju inte emot :) Vet ju skillnaden mot hur det var i början. Känns bra att jag börjat vara mer öppen med mina problem också, det är inget att hymla med, inget som jag behöver bara hålla inom mig längre. Innan har jag behövt det, då har det hjälpt och gjort att jag mått bättre men nu mår jag bättre om jag kan prata om det öppet. Jag har ju en ätstörning, jag behöver fortfarande gå upp i vikt för att bli frisk, slippa Varberg helt och hållet, slippa mina näringsdrycker och kunna leva ett helt friskt liv - men jag har kommit en jävla bit på 2,5 år! Man kan alltid leta efter problem, känna efter och gå och vänta på att man ska bli lycklig - men som min psykolog säger, lycka är inte ett konstant tillstånd av inga bekymmer, utan den känslan kommer då och då när man minst anar det, ofta i helt vanliga situationer. Har ingen poäng med detta, men så himla skönt ändå, att det blivit så mycket bättre! Snart ska jag fika med storasyster och ikväll kommer Uppsalas, och världens bästa Julia hit och lagar mat! TREVLIG FREDAG! Puss!! ♥


Torsdag

Hej! Dagarna flyter på här på hemmaplan. Jag har fikat, druckit vin, läst och fikat lite till och det har typ gjort mig helt slut! Sov middag häromdagen och nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna. Sänder lite extra kärlek till fina vänner som behöver det ♥ ♥ ♥

Puss & kram



<3

Det finns en sorts människor som alltid kommer ha en speciell plats i ens hjärta, vad som än händer. Har man turen att träffa en av dem är det bara att vara riktigt riktigt tacksam!


Hmm

Vad irriterad jag blir på mig själv när jag hittar dethär och inser att jag aldrig orkar teckna eller rita längre...


Tues

Godmorgon! Hoppas ni alla mår bra. Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår; jag skrev klart hemtentan och skickade in, åt lunch hos mormor och morfar, hängde på kungsmässan och biblioteket, åt sushi och fikade med mamma, var på bio och promenerade med mamma. Vi såg svensson Svensson som var rolig och mysig och inspelad i väldigt fina miljöer! Nu vill jag också åka till ett pensionat där snön virvlar utanför fönstret, man tar en kopp te framför brasan, går en promenad till ett gulligt fik och avslutar lite lagom finklädd med middagsbuffén. Jaja, tillbaka till verkligheten - idag har jag inte så mycket mer planer än att träffa Anna och Benny så börjar dagen med lite läsning, i en vanlig bok :)

Puss!!!!!


This week-end

Så var det söndag! Med en liten liten gnutta söndagsångest sitter jag hemma på soffan i flickrummet i Onsala. Helgen och veckan har varit bra :)) Idolmys, brunchjobb, fet förfest med utgång, Bakis med stort B lundvandring med pappa och inger och en mysig hemfärd i bil med bra musik. Avrundat med god söndagsmiddag hemma såklart <3 Imorgon ska hemtentan skickas in och sen är det bara njuta av hemstaden och dess folk innan vi köttar (som Josefin skulle sagt) ny kurs nästa vecka!

Adios amigos <3


I will always love you

Tjaa! Fredag idag. Jag hade fredagskänsla hela dagen igår så idag kör vi andra omgången. Pluggade till 12 igår och idag har jag hittills varit ännu sämre, det går långsamt med den här hemtentan alltså! Men finns ju fortfarande tid ;) Nu har nästan alla mina fina klassisar lämnat Lund för att semestra hemma i nån vecka men jag är kvar till söndag, och ska nu strax möta upp kära Lisa + mates för lunch på Lunds :) Ikväll ser jag fram emot myskväll med mig själv! Ska laga något gott och njuta framför Idol :) Trevlig helg!! ♥


Yeah

Efter att inte ha fått någon plats igår under Lunds tentavecka så var jag idag på plats en kvart innan biblioteket öppnade. Lite väl kanske men nu är jag iallfall först i salen :) så nu är det bara att kööra!!


Jag vet en vän som är lika blåögd som jag

Vad dåligt det går att plugga hemma! Är jätteoeffektiv men känner samtidigt ingen större stress :) Lunchade med Hannes, letade igenom hela UB och Sol efter en enda ledig plats men det fanns ingen så jag åkte hem igen. Nu har jag tvättat, druckit spetsat kaffe och skrivit litegranna på hemtentan. Snart blir det EH-fika, cause I just can't get enough! Ta hand om er ♥


 


Nattatänk

Ligger och läser några av Michaela Fornis texter. Jag älskar fina ärliga ord om kärlek! Det är så starka känslor! Både läskigt och fascinerande. Kärlek är också så svårdefinierat tycker jag, svårt att skilja på, sätta ord på och tyda. Eller ja, känslor är i allmänhet svåra att tyda. Vad är vilja och vad är känsla liksom? Jag är nog en ganska extremt tänkande person, vilket som allt annat kan vara både bra och dåligt. Tankarna gör mig förvirrad och jag vill ofta fråga andra om råd. Världen är en konstig och orättvis värld och som Lisa säger så händer det saker hela tiden, vare sig man vill eller inte. Det är ändå lite spännande, tycker jag nu - vem vet hur det är imorgon?

Godnatt!


Så var det tisdag

..och det känns för första gången som det har gått ganska snabbt! Tog bussen ner tidigt i måndags morse och började Lundveckan med en fika på Espresso, finns nog ingen bättre start. Sen delades hemtentorna ut och jag pluggade kanske ca 30 minuter innan jag promenerade till Lisa och hängde där resten av kvällen. Mycket trevligare :)

Idag har vi däremot pluggat liite, ätit lite paj hos Elin och sen bakat bröd på ÖG's. Här är jag och brödet i folie:

Puss och godnatt ♥

Sönnis

Åh! Helgen. Det var så härligt att rulla in i Göteborg i fredagseftermiddag! Jag har saknat det! Åt som ni vet god middag med familjen och hade fredagsmys framför teven. Sen var lördag en jättebra dag :) Fikade i Haga med Johanni, passade lill-Nisse en liten stund hemma hos Anna och sen var det dags att korka upp och börja köra. Min nya grej är att bli lite för full och så även denna helgen. Men det var ju planerat iallafall... ;) Skämt åsido! Fyyyy vad jag saknade Ikea i lördags! Känner mig inte helt 100 som en i gänget där längre men alltså ikealivet är något speciellt, och ikeafamiljen som man tillhör är inte att underskatta! ♥ Förfesten blev festen iallafall och vi somnade sent.

Idag var det söndag. Men ingen söndagsångest förrän kanske lite nu.. åkte nämligen med mamma till Frölunda Torg, fikade och shoppade skor till mamma och väska till mig! I like it :) Sen åkte jag till papi och hängde där en stund och kollade på lillasysters handbollsmatch bland annat. Och nu är jag hemma igen och verkligen inget händer, det är helt dött och jag saknar så fruktansvärt att bara kunna ringa till en viss person och berätta om den jobbiga känslan. Men nu går ju inte det och det är bara att go through it som Elins mamma säger och som pappa säger så kommer man ha slutat sakna en dag. Det ser jag fram emot!

Imorgon blir det tillbaka till Lundlife igen och tentavecka. Ska bli kul att träffa alla även om det känns lite motigt med vardag.. Men jag vet att jag kan se till att detta blir en bra vecka så det ska jag göra. Puss på fina er som orkar läsa ;) ♥♥





Nu spårar jag snart...

Godmorgon. Känner mig lite konstig... känner mig på något sätt lite påväg utför :P Sov jättegott hemma i min säng och har ätit god brakfrukost :) snart ska jag in och fika med Johi. Ser fram emot att dränka allt i alkohol ikväll... känner för att vara riktigt tragisk, göra bort mig m.m. istället för att vara stark tjej 1991 och göra det bästa. Men om det känns skönt att vara lite tragisk så tycker jag det är helt okej att vara det ibland, ta chansen liksom, låta bitterheten och ironin och destruktiviteten bara flöda. Så I think I will. Puss!


Inatt är det vi tre som hänger

Jag har saknat Kiara..


Step by step

Känner mig om och om så himla uppblåst och naiv på något sätt som bara tror att jag har makten i mina händer och så lätt svävar upp i det blå. Har verkligen svårt att fatta! Skäms redan över inlägget innan, och det är inte första gången.

Är hemma hos familjen iallafall, har ätit en favoriträtt och nu är det Skavlan. Vi hörs hjärtan <3


Word!

Same old classic story, we're back here once again
We never seem to enjoy anything until the very end

Oh, all I wanna do is make it right and run back to you

I'm such a sinner, you're such a star
I'm no beginner, so set the heaven on fire
When there's no turning back from who we are
No matter what we're through
I'm gonna run to you

We used to fool around every night,
live like a virgin everyday
Now everything's so out of control
and I'm just an old cliché

Oh, hold on, wait and stop, there's just one thing that you should know
All I wanna do is make it right and run back to you

I'm such a sinner, you're such a star
I'm no beginner, so set the heaven on fire
When there's no turning back from who we are
No matter what we're through
I'm gonna run to you

(Run, run, run, run, run)
Yeah, I'm gonna run to you
(Run, run, run, run, run)
I'm gonna run to you
(Run, run, run, run, run)
I'm gonna run to you

Well I can stand and wait, start a fight, climb the Empire State
I'm ready, steady, go even though you're still miles away
I wanna, I need to, I'm gonna run to you

I'm such a sinner, you're such a star
I'm no beginner, so set the heaven on fire
When there's no turning back from who we are
No matter what we're through
I'm gonna run to you


Jaha

Då sitter man här på Swebus Express påväg hem till älskade götet. Känns bra! Gillar helgerna i Lund sådär hittills.. Är lite kissig men en rolig grej är att framför mig sitter Kathrine, en tjej från min gymnasieklass som jag inte träffat på säkert 2,5 år, minst! Så det var kul att catcha upp lite :) Ikväll blir det middag med finfamiljen och imorgon ska jag bland annat träffa världens bästa Anna och kanske Johanna och lite annat folk från jobbet :) <3 Nu är äntligen jasons tråkiga spellista slut på P3 och jag hoppas på Christer efter Ekot! PUSS på er alla <3


ahhhhhhhhhhHH deprimerande inlägg!!!

Idag har jag lyssnat när resten av gruppen diskuterat, fikat på EH, vart en sväng på stan, städat kök+badrum, tittat på bonde söker fru, varit på en lång promenad med massa kärlekslåtar i lurarna, lagat torsk och slagit mig ner framför datorn. Samt tänkt en fruktansvärd massa samtidigt som allt det andra. Det är lite jobbigt nu men det klarar jag! Jag ska låta tiden gå och hoppas hoppas att jag gjort rätt och det blir bättre. Vill sätta fina ord på några av tankarna men det går inte så himla bra tyvärr.. Jaja, jag saknar min älskling iallafall.

Update: så kan man ju kanske inte skriva när han inte är min älskling längre.


Personligt

Plötsligt börjar jag fatta, och det är verkligen på tiden. Världen kommer inte vara lika rolig på ett tag. Jag tänker att det ändå alltid kunde ha varit värre, att jag kunde fått ett värre besked, och blir lite irriterad på den tanken. Jag undrar om jag kanske ändå fortfarande inte fattar tillräckligt? Jag tror nästan inte det, känner mig väldigt trög. Nu är det alltså verkligen slut. Vet jag att jag har gjort rätt? Hur kommer allt bli egentligen? Jag är typ hellre ledsen än glad just nu, tror inte ens jag vill vara glad! Jag skäms över mig själv samtidigt som jag tycker det är starkt att ta beslutet från början, under förutsättning att jag nu håller det på alla sätt, hela vägen. Men jag borde inte ha någon annan valmöjlighet nu. Herregud. Jag ska i alla fall försöka lära mig av detta och inte göra samma misstag igen. Det är så mycket jag borde göra nu, och inte borde göra. Göra det bästa av det för båda. Jag älskar Benny Bråthén så jävla jävla mycket!!!


Tisdag

Gokväll ♥ Hoppas ni mår bra i er lilla vrå i världen! Jag sitter på sängen i mitt krypin och har precis tittat på Ensam mamma. Dagen har bestått av lite läsning på biblioteket, ett aktivitetsmöte, en cykeltur till köpcentret i Lund och tillbaka, toast och Mamma Mia-mys hos Lisa och lite prat i telefonbäbisen. En bra dag! Imorgon får vi reda på hur tentan gick, läskigt och förhoppningsvis kul! Nu ska jag ladda batterierna inför det. Sov så gott! ♥


Life

Livet är konstigt och komplicerat och enkelt och skönt och jobbigt och spännande och segt och allt därimellan.


We could have had it all!

Idag var en dag som började sådär vände om och blev fin :) Fin är ett av mina bästa ord som funkar i många sammanhang! Jag ska bara jobba på att tänka lite mer som en kille; förenkla saker ca 1000 gånger, så tror jag det mesta blir lite lättare. Fast vad pratar man då om med sina kompisar? Om man inte analyserar..? Jag har förövrigt förunnats världens bästa kompisar! Helt sjukt egentligen. Världen hade varit så ofantligt mycket fulare om de inte fanns ♥ Jag är så tacksam! Jaja, puss och sov gott ♥


image description
image description
Bjuder på helgens fyllebild till detta också ;)

Oktobersöndag

Heej! Det är söndag och jag ligger fortfarande i sängen, skönt med lite sovmorgon faktiskt. I fredags lagade vi egen pizza hemma hos Elin, kollade på idol, pratade och drack lite vin. Igår åkte samma gäng till Köpenhamn, åt på finrestaurang, promenerade längs Ströget och besökte Christiania. På kvällen bytte vi om och jag, Elin och Lisa gick till Lunds och dansade :) Nu ska jag strax göra något bra av denna dagen också. Puss!


Lite cheesy men fint

Jag har tänkt rätt mycket på det här med par på senaste tiden, att vara tillsammans med någon. Och kommit fram till att det är något som är så fruktansvärt fint med det. Par som inte kan sluta pilla på varandras händer på bussen till exempel. Och att alltid alltid ha någon någonstans i världen som är så kär i just en själv och älskar en nästan oavsett vad. Oavsett om man gör bort sig i skolan på dagen, oavsett om man är grinig, irriterad och inte har hunnit tvätta håret eller sminka sig och oavsett om det skiter sig totalt med något man tagit sig för, eller om det känns som ingen annan tycker om en eller förstår en - så finns den här personen någonstans som skiter i allt det och inte tycker om en trots såna saker, utan just för att man är som man är.

Är det inte jättefint? Kärleken som kan stråla mellan två personer som bara tittar på varandra. Att de inte tröttnar på att vara med varandra. Inte ens på en hel livstid ibland. Att man alltid håller varandra bakom ryggen i ur och skur. Jag tycker det är jättefint. Två personer som liksom hör ihop, fast de inte är födda i samma familj eller på något sätt är tvugna eller har biologiska förutsättningar att göra det.

Det var nog bara det jag ville säga. Det finns många otroligt fina sidor med att vara singel också och det finns många parförhålladen som inte alls är så fina men jag blir i alla fall så glad varje gång jag ser något såntdär fint par på stan eller på bussen och det önskar jag att alla i hela världen får uppleva! :)


2 in 1

Gud så himla effektivt, här får ni både dagens outfit och dagens plugg på en och samma gång :) Ha en superfin fredag! <3


Spontanshopping på Filippavägen :)


Torsdag

Hej bloggen!
Dagen började 07.21 av att jag trodde mobilen skojade. Sen förberedde vi oss lite för seminariumet imorgon och efter det var vi så oeffektiva som aldrig förr på sol, pratade och fikade bort ca fyra timmar :) Men vissa torsdagar får man det. När regnet tillslut slutat vräka ner så cyklade jag till Lisa och stekte pannkakor. Det var jättegott och nu ligger jag kvar här i soffan framför mitt i naturen :) Tycker dagarna tenderar att gå lite långsamt här i Lund faktiskt! Och jag vet inte hur jag ska speeda upp det...


Det finns alltid kärlek


Onsdag

Idag har vi suttit i ganska sköna fåtöljer på översta våningen på UB och läst i våra organisationsböcker. Stundvis har det faktiskt varit intressant :) Det känns som det börjar bli mer och mer relevant för det vi faktiskt antagligen ska jobba med sen. Föreläsning med virriga Jonas mitt på dagen också, jag tycker synd om både honom och klassen som inte fattar och så fattar han inte varför vi inte fattar och allt blir så himla förvirrat!

Efter skolan var jag på Tiger och köpte bland annat billigt men asdåligt lim, tejp, handdukar och såna saker. Verkligen helt värdelös kvalitet men det får man kanske vänta sig :) Ikväll planerar jag inget speciellt.

Det var det hele.


Someone like you

Hej! Vad ska jag säga? Livet tar konstiga vändningar ibland, så konstiga att hjärnan inte hänger med att ta in riktigt. Men tiden går ju alltid framåt i samma hastighet och det känns faktiskt skönt att veta just nu. Jag har tänkt att försöka inte nämna mitt och B's avslut här mer, jag är inte känslokall utan har bara valt att utesluta det härifrån.

Kan istället berätta att idag har jag suttit med mina böcker i organisationsteori större delen av dagen, vilka jag inte förstår mycket av, och senare varit på första riktiga mötet med P-Riks, eller Personalvetarnas Riksförbund. Det var intressant, jag har ätit champinjonsoppa och äggmacka till middag, känt mig fin i nya jeansskjortan och pratat mycket i telefon :) ♥ Nu blir det lite choklad och Ensam mamma söker innan läggdags. Puss readers!


Just nu:

Säg ett snällt ord till mig och jag bryter ihop.



Just nu:

Lyx!! :)



Lördag!

Godmorgon världen :) Igår var det som sagt dags att fira tentan i tisdags med bland annat tre andra Peter Pan, poliser, piloter, pirater, Piff och Puff, P-skyltar, en pensionär, en pedofil, prinsessor, polkagrisar, pimps, en princesstrårta och mycket mycket mer! Jag gillar mina fina PA-klasskompisar och hade en rolig kväll :) Nu är det snart dags för frukost och sen göra mig iordning och gå och möta en viss kille på stationen.. :) Ha den bästa helgen!!


 


RSS 2.0