kenzahanna



yes såhär ser jag ut just nu. osminkad. och nu sticker jag och tränar.

versen om mitt liv

I've been looking for you, baby
Anyway but I can't find
And I was searching for your sweet name
'Cause you never leave my mind
I've been on the Altavista
I went twice on the Yahoo
And everywhere I go, there is always a clue
Always something about you that may help me get my hands on you

lissekisse


idag hjälpte vi en blind man att köpa matlagningsgrädde


Holly and Molly!

Sometimes I just laugh my ass off and if you werent there you'll never understand why.



Hest jävla förkylningsskratt också :D

Gulligt ju

Aw jag vill också lägga ut bilder på min bästis på bilddagboken med såna här texter under:

"Emelie karlsson - jag älskar dig över allt annat. du är den vackraste människan på denna jorden och jag kan verklingen inte leva utan dig<3 Jag har känt dig i 7 månader och 8 dar, inte alls länge egentligen, men nog läge för att du ska vara min bästa vän... Emelie första gången jag träffade dig sa det bara KLICK och allt stämde så bra. Jag kan fortfarande inte fatta att det blev så bra. men så e det iallafall och det är jag väldiigt glad för. Jag tycker om dig så mycket att det till och med gör ont när jag inte får träffa diig, och jag känner att jag bara måste få bo nära dig nästa år, jag klarar inte av att vara ensam i stå i tre år till:'( Sara älskar sin emelie, sish forever<3"

eller "älskade emelie..... du e så enormt underbar. Första gången vi träffades sa det bara KLICK och på något sätt var det bestämt att det var så det skulle vara... Det e menat att det ska vara du och jag emelie, utan diig är jag ingenting... Saken är den att jag klarar inte av att du inte finns i min närhet, just nu saknar jag diig nått så fruktansvärt mycket så det e inte sant.. vill bara att det ska bli som vi tänkt, för tre år till utan diig, FINNS INTE.. Sara <3 Emelie.."

och sen typ kommentarer som:

"<3 alltid du och ja bästa, jag kommer aldrig släppa dej i hela mitt liv. du betyder oerhört mycket ! saknar dej i massssssssor :( <333333333 Svar: naaw, underbara du... me and you forever and ever... alltid det finns inget som kan skilja oss åt. jag älskar dig av hela mitt hjärta! du är mitt allt.. kyssaspådiig<3 "


Jag vill verkligen. Det måste ju vara underbart att känna så och kunna put it into words och få bekräftelse på det hela tiden.

Vill resa.

SER I ÖST. Jag ORKAR inte jag är så himla TRÖTT på att vara 17 och behöva tjata på mina föräldrar om ALLTING!!!!!!!!! Jag vet inte om det bara är jag som har en dålig taktik eller vad men jag kommer ju INGENVART. Sen den jävla Siestaincidenten. Om någon någongång skulle ta ett råd från mig från den enda saken jag har erfarenhet av så är det att GÖR INTE BORT ER FÖR ERA FÖRÄLDRAR EN ENDA GÅNG. SVIK INTE ERA FÖRÄLDRARS FÖRTROENDE EN ENDA GÅNG. FÖR HUR BRA DE ÄN VERKAR TA DET SÅ KOMMER DE ALDRIG GLÖMMA DET OCH DE KOMMER HA EN ANLEDNING ATT SÄGA NEJ TILL PRECIS ALLTING.

Jag FATTAR inte. Som att det kommer vara någon skillnad om 251 dagar. Som att jag kommer ha mindre risk att bli mördad/antastad/rånad m.m om 251 dagar. Och som att det kommer kännas bättre när jag väl blivit det bara för att jag på pappret har ansvar för mig själv. EH NEJ?! SÅ LÅT MIG FÅ GÖRA NÅGONTING DÅ! LÅT MIG FÅ SKAFFA EGNA ERFARENHETER. LÅT MIG RESA 1 VECKA TILL TURKIET ALL INCLUSIVE FÖR 3.999:- MED EN KOMPIS OM DET ÄR DET JAG VILL. LÅT MIG FÅ SOVA BORTA UTAN ATT NI HAR JÄRNKOLL PÅ VAD JAG GÖR. FÖR JAG KOMMER ÄNDÅ GÖRA EXAKT VAD JAG VILL OM 251 DAGAR. SÅ MINSKA REVOLT-EFFEKTEN GENOM ATT AVDRAMATISERA 18-ÅRSDAGEN LITE DÅ. GÖR INTE SKILLNADEN PÅ ATT SITTA FAST HEMMA 24/7 OCH ATT GÖRA PRECIS VAD JAG VILL SÅ STOR.

Och det värsta är att det är mitt fel somehow. Det är JAG som har försatt mig i denhär situationen. Innan Siesta var jag så himla GLAD att jag bara skulle fylla 17 och jag hade inga problem att få göra ungefär samma saker som de flesta andra. Fick åka på språkresa och festival m.m. Men jag har ju inte ändrats då från nu! Förutom kanske att jag aldrig skulle göra samma sak igen.

Hur ska jag få dem att förstå? Att ändra sig? Jag är så trött på att behöva tjata till mig att få leva?! Jag vill inte vara fast här i 251 jäääääävla dagar till :( :( :(


The final countdowN

Att ta körkort är verkligen det jobbigaste. Jag hatar det! Fan att jag inte bokade upp mig på en intensivkurs nästa sommar istället! Jag hatar att tjata på mina föräldrar för att de ska köra med mig och jag hatar att jag inte kan något på körlektionerna, kommer ju få ta 10 000 tyyp. Och teorin seems nearly impossible. Usch fyy, förlåt att jag tjatar om det hela tiden :P

Och en till grej jag snackar sönder; jag vill reeeeeeeesa, resa bort med vänner, flytta hemifrån, bli brun, klara mig själv, komma boort, JAG VILL BLI 18. I 252 dagar till kommer jag i allafall få sitta här hemma i Sverige med familjen. 251 snart................

Allt är bara en transportsträcka tills jag fyller 18, tar studenten och fixar körkortet. DÅ! säger jag :D :S


Jag har vart vilsen Lisa



Till Lisa som hade missat den här låten. Den sätter sig, vill jag säga :D

Sitter och äter två ägg och laddar inför ikväll då vi ska ta vara på studiedagen=sovmorgonen imorgon och baka croissanter. Och nu snackar jag även i högtalartelefon at the moment, det är faktiskt coolt. Helt out loud liksom... men bra för då kan jag skriva med båda händerna + äta samtidigt ;)

Var på körlektion också. Alltså, jag kan ju inte de mest självklara grejerna. Som i vilken ordning man gör allt när man startar bilen..... kopplingen växeln lalala jag kan det fortfarande inte, eller hur man svänger typ. haha det var väl det vi övade på idag, nedväxling i sväng. Jaja!

Byye <33

I know what I should do but I just can't walk away!!



Trots att jag nästan bara sett My's syster på bild är jag ganska säker på att hon är sjukt likt henne på denna bilden, eller?



I fredags var vi på Rigortorpet och orienterade. 6 kontroller tog vi! Och vi gjorde det snabbare än vissa andra som sprang......... SÅNÖJDA. Hur lång ser det inte ut som att jag är som tagit bilden? haha :)




Bilderna ur min dagbok, "I can't remember att skriva i dagboken" "Good night (eferybody)" hahaha vad var mitt problem??



I lördags kollade jag på min syster som spelade fotboll...



De vann hela cupen!



Åååh vad stolt jag var :)

I'm sorry but I can't just go turn off how I feel

Det är egentligen meningslöst att ha en blogg när man inte kan lägga ut vilka bilder man vill (eller skriva vad man vill), men internet is internet och det hade väl inte gått även om jag hade lösenordsskydd.

Jag läste i en jättegammal dagbok of mine förut, från 1997 och framåt. Har skrivit typ en gång varje år från att jag var 6 eller något och helt plötsligt -02 så började jag skriva på svengelska, 11 år gammal liksom. haha :P men jag tog kort på det så jag kan visa imorgon (har inte bluetooth på denna datorn). Trodde faktiskt inte att det började så tidigt.

Nu skall jag gå ut i solen, gör det du också! ;D

could it be that everything goes round by chance



..titta vad jag hittade på P3's hemsida! Vi är typ kändisar nu. Och I can tell att killen bredvid Lisa kollade på mig och log FLERA ggr :) he he..

Är hos pappa nu och körde mig hela vägen till Vallda trekant själv. Nästa gång ska jag köra hela vägen! I really wanna. Och jag äälskar att åka i bilen genom stan när det är mörkt och lyssna på bra musik. Särskilt över älvsborgsbron... :)

Försöker vara inne på flera sidor samtidigt på den här datorn, kanske att ta mig vatten över huvudet, för nu verkar den inte riktigt veta hur den ska göra. Fattar inte hur min familj kan leva med en sånhär dator. Jag lovar att internet på mobilen är 10ggr snabbare. Seeegt!

Ses! :)

In Love

Hey!

Idag har jag varit på Sugarplum Fairy signering i Göteborg. Har deras första skiva (nedladdad) som jag äälskar, hypade den såklart ett tag i februari men var inte toooo excited att se dem idag. Men sen kom de ut och jag upptäckte hur snygga de var! hehe :P Snyggast var David. Så jag tog en planch och fick den signerad. Jätteglad :)

I skolan satt S bredvid mig i bamba. Hoppas inte han eller ngn annan som inte "borde" läsa läser nu men äh, det gjorde en liten del av min dag iallafall.

+ Stacey sa att jag pratar really good english (och jag tar åt mig som FAN) och längtar bara ännu mer till USA. 260 dagar kvar till studenten :P






Foto: Lisa (sista)

What's so special about today...

...brukar jag ibland börja sjunga på när jag går av bussen och undra om jag glömt ngt på sätet (som i reklamen). That's just me. jehheha

Sssså, idag har jag kollat på Filip & Fredrik. Tycker verkligen om dem. Eller "diggar" dem :) haha, i början, för kanske ca 2-3 år sedan (ett av deras första program, vad var det?) så kommer jag ihåg att jag hatade dem. Rebellisk som jag var och skulle dissa allt som alla tyckte var bra, fast jag störde mig verkligen på dem också. Nu fattar jag i alla fall inte hur jag kunde göra det.


Foto: Lisa. Ser lite lite ut som att jag petar mig i näsan..

Godnatt! :)

The difference between you and me is our love lives.

Nu ska jag skriva ett tråkigt inlägg. Kan lika gärna förvarna er för jag vet att det jag tänker mest på kan jag ändå inte skriva, av säkerhetsskäl.

Funderar på om jag orkar träna sen. Har ju ingen anledning att inte göra det egentligen! Det är lösnaglarna som är mitt enda issue, det är så jobbigt att ta av och på kläder med dem :P Får ha mjukisbyxor hela veckan typ, eller modebloggarchinos - som är lätta att få på :)

Saknar alla grejer på min gamla dator, bilder, musik och så. Och jag fattar inte varför sims inte ska funka. Klart man vill kunna spela sims på sin dator, varför ska det aldrig funkka? Så stört egentligen.

Inatt drömde jag att Kajsa kom tillbaka igen. De drömmarna är alltid likadana, hon dyker plötsligt upp och jag blir först rädd och skeptisk till att hon kommer tillbaka när hon vart borta så länge och sen blir jag så glad att jag börjar gråta och så vaknar jag och blir besviken :P Det konstiga är att jag har aldrig direkt sörjt att hon är borta eller gått runt och saknat henne, fast att jag innan tänkte flera gånger att jag skulle bli helt förkrossad om hon inte fanns. Men ändå så drömmer jag med jämna mellanrum att hon kommer tillbaka. Kajsa darling <3

Nu kommer min andra darling, puss :)

Let me fall



It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all
Wasn't I supposed to be someone
Who can face the things that I've been running from...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I've become much too good at being invincible
I'm an expert at play it safe, and keep it cool
But I swear this isn't who I'm meant to be
I refuse to let my life roll all over me...

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

I wanna be somebody
I, I wanna be somebody
I wanna be somebody
I, I wanna be somebody who can face the things that I've been running from

Let me feel, I don't care if I breakdown
Let me fall, even if I hit the ground
And if I
Cry a little
Die a little
At least I know I lived...

It's October again
Leaves are coming down
One more year's come and gone
And nothing's changed at all

Fredag e ändå den dagen jag vill ha



Annie made love to the camera i gympasalen i onsdags. Nu är hon i Turkiet....



Var på P3 live session med Lisa i onsdags med. Försökte ta en ful bild på henne att "lägga upp på bloggen" som kompensation för alla mindre fina hon fick på mig, men jag fick ingen ful eller ens mindre smickrande bild på henne alls :/



I fredags hade vi bild och jag tog såklart kort till bloggen! Anki har fått oss att teckna hår. Mitt till vänster och Mys till höger. Mitt är ju då inte lika färdigt!!



Jag fick Jusse att ta ett snyggt posekort på sig själv :) Läs hennes blogg här.



I Mys hår kan man hitta vad som helst....



Igår var jag på bio med chicksen och cheez ballzen :D



...Sahra mös i fåtöljen...



... och Lisa tog kort på sig själv :)



Själv har jag numera lösnaglar! :)

Kärleken

Åh vad jag älskar att ladda upp bilder från Johannas dator. Här är hon påväg att krama Eva van Odjik på skolavslutningen i nian. Det var en fin dag och framförallt en fin bild. Evas utrsträckta armar och Lèv som står bredvid och väntar på sin tur. Jag vet att det var en fin stund för dem alla tre. Hon berättade nyss att hon träffade Lèvi tidigare idag, tänk att de fortfarande håller kontakten!




Stud09

Idag har vi provat studentmössor och de flesta har beställt, men inte jag som är velig. Assåå det finns ju huur mkt som helst som man ska tänka på. 1. Vilket foder ska jag ha? Sveriges flagga eller "Uppsala" med liksom ett kryss där varannan sida är blå och varannan gul. Men jag gillar inte den gula färgen. Så "Sverige" då. Men den är 29:- dyrare...

Sen Kvalitén... Diamant eller Lyx? Det lutar åt lyx. 80 spänn extra för en krona och foder som andas liksom? Guldstrimma upptill + 49:-? Diamantkrokad eller metallkrokard, eller standard utan lila estetsten? Sen vad det ska stå. Det är nästan svårast. Man kan ju ha text på varje sida om kokarden fram och sen vit broderad text på "kullen" bak och sen påsydda mössinitialer bak.

Grejen är att dessa mössinitialer är rätt fula så jag tänkte hoppa dem. Fram vill jag nog ha enkelt med Hanna på ena sidan och ES3A på andra (stora eller små bokstäver?) och bak på det vita kan man välja mellan "Aranäsgymnasiet" eller "Student 2009". Grejen är ju då att jag vill ha med både året och skolan helst men då måste jag ha året med de lite fula påsydda bokstäverna... så det lutar åt Student 2009-texten men då får jag ju inte med skolan... är det viktigt tycker ni?

Aa det var mössan. Sen vill jag ha trosor och champagneglas med :) Expensive expensive. Men virginia hotpants blir det nog. I marinblått guld och vitt. Med texten student på rumpan och 09 fram på ena sidan. Men man kan ju skriva vad som helst... Champagneglaset med namngravyr kostar 100+, vet inte exakt, ska man ha det? Eller kommer det gå sönder? Är det onödigt mayybe?



Längtar som faaaaan iallafall, nu känns det så nära!! :D

Sidewalks

Beroende av denna låten! När jag först hörde den kändes den så klock ren att jag nästan trodde jag hört den förut så jag tänkte att det var någon gammal goding som alla redan hypat för längesen men som jag missat. Men vet inte nån som hört den innan så kanske inte... den är iaf riktigt riktigt bra enligt mig :) 



..sen menar jag den i akustisk version och utan den lite töntiga videon så då kanske ni förstår mig liite mer ;)

Det är inte ens jobbigt...

...att träna muskel step. Bara kul! Skulle kunna göra det varje dag. Eller nu överdriver jag nog lite i periferin (det betyder vad?). Och eftersom J och M sa att ca 45min efter träningen är förbränningen som högst så slukade jag en 100g marabou mjölkchoklad framför tv-galan kristallen. Mjölkchoklad är kanske ett av av världens mest underskattade godis/choklad?



Tio bevis på att du är kär:
du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
du kan läsa sms från personen om och om igen
du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
bara av att höra hans/hennes namn ler du
du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
när ni är med massa andra fokuserar du endast på den personen
du älskar att känna personens lukt
du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

lite gullig ;)
Puss och godnatt

Poop

Tänkte skriva ett inlägg med bara text. Vill skriva ett långt djupt och filosofiskt, eller i alla fall typ.

Jag har ju lite mina vanliga problem med vem jag är/hur jag ska vara och bla bla jag kunde inte vara mer trött på det. Men det är så hela tiden i alla fall och inte minst när jag ska blogga. Hur ska jag skriva? Vad ska jag skriva? Bla bla bla, on and on it goes. Jag skulle kunna fundera i evigheter men det enda jag vill är ju bara att låta naturlig och jag. (För om jag skulle härma andra finns det så himla många olika bloggstilar jag gillar, skulle inte kunna hålla mig till en)

Vill vara rolig och inte så "strikt", lite mer casual och avslappnad ni vet, inte så noga med skrivregler m.m. och inte skriva så jävla seriösa och genomtänkta inlägg, tråkiga inlägg. Eller, jag skriver ändå inte seriöst och genomtänkt på det sättet men det är liksom mellanmjölkigt. Inte för mycket åt något håll. För jag tänker så mycker på de som läser och hur jag låter. Jag läser mina egna inlägg om och om igen för att höra hur de skulle låta ur olika människors perspektiv. Då blir det också så att man tillslut inte kan skriva någonting för att "så vill jag inte skriva om den läser" och så vill jag inte skriva om den läser on and on... men jag vet ju att jag inte kommer någon vart på det sättet. Jag måste ju göra som jag vill på något sätt och sen take it or leave it för resten.

Men samtidigt är det inte på grund av vad andra tycker kanske. För jag har sett till att den här bloggen inte har så många läsare. Jag vet ungefär vilka ni är. Men jag vill låta på ett speciellt sätt inför migsjälv också. Jag typ läser andras bloggar och "sådär vill jag också låta" eller något (vet inte alls själv) och så är det som att jag ser på mig själv utifrån eller ngt är jag läser bloggen sen BLAAA jag vet inte! Jag ORKAR inte försöka fatta mera typ. Det är som när jag inte fattar matten, jag ger upp fast jag blir ändå så jävla frustrerad. Och jag vill inte skriva sånahär inlägg, inte ens självironiska är dem, jag hatar det här (att jag tex inte kan avsluta inlägget, sista meningen - hur ska den låta) - allt går i varandra.  


Special


Pose som inte var seriös i mitt alldeles för lilla linne, som jag inte hade på mig under dejten med Matte och Latte..


Lagade priogs med de bästa (- Sahra som låg hemma med feber :()



prata med sina vännerr :)

"Someone once said; it's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me... I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down. "


Söta



Sitter på Johis dator och surfar. Snart kommer ALLA gulliga onsalatjejer, all six of us <3

jag fnissar bort johannas lama försök att få mig att ta bort denna bilden, DEN ÄR JU PERFECT

so to speak

One of the things that's really bringing me down sometimes is to know how nice you were to me when we first met. You gave me all the chances. Before I screwed it all up.

You shared all your perfectness and now I'll never have access to that again.


i know what i should do....



one tree hill ikväll... mm vad vi alla älskar det.

hard candy

Städade hela rummet och skulle komplettera duktighetsrycket med att räkna matte. Men efter sex uppgifter av att skriva av facit gav jag upp och ringde Lisa för att bestämma pluggträff imorgonförmiddag. Så då borde jag börja med ARL-läxan ikväll. Men vem vill plugga på en lördag?

Först blir det iallafall pizza. I torsdags åt vi McDonald's, igår sushi och idag pizza. No wonder I can't cook! Men jag elskarrr dett <3 fits me SO WELL!


svinsvårt.

BKool

Bilden mina bröder kommer bära med sig av mig är att jag satt nerkasad i soffan med laptopen på magen hela deras uppväxt. Hemskt eller vad! Det är inte så jag vill bli ihågkommen. Bara ligger där liksom, musiken på max helt onåbar och Jakob får hela tiden springa in och lämna meddelanden från mamma. Ibland kommer potatoen ner och äter, det är väl typ det man ser av mig :/ :/



Annars är det gött. Har varit i gbg idag och handlat:

Shampoo, örhängen, foundation, barndeo, mascara och ansiktstvål.
Jag och Johanna fick varsitt gratisprov från Clinique på en trestegsserie vi funderar på att testa :)



Just det! Vi såg Kitty Jutbring på centralen! Första kändisspottingen för mig i Göteborg. Det var dagens :D

together we made it.

Sitter och kollar upp vilka låtar jag ska ladda ner och bränna en skiva av. Tänkte mig från början en r'n'b-miX för att jag inte har någon annan skiva med r'n'b fast jag egentligen tycker om det asmycket ibland. Men så blev det att jag skrev upp massa andra låtar som går på radio också. Såhär ser listan ut hittills då

Kardinal Offishal ft. Akon - Dangerous
Ne-Yo - Closer
Pussycat Dolls - When I Grow Up
Lazee ft. Neverstore - Hold On
Kat DeLua ft. Busta Rhymes - Run The Show
Chris Brown - Forever
Guru Josh Project - Infinity 2008
Swingfly - Singing That Melody
Star Pilots - In The Heat Of The Night
R. Kelly - The World's Greatest
Vanessa Da Mata - Ai, Ai, Ai...
Jordin Sparks + Chris Brown - No Air
Ironik - Stay With Me
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It¨
Usher - Love In This Club
Kevin Michael ft. Wyclef Jean - It Don't Make Any Difference To Me

MEN grejen med alla dessa radiolåtar är ju att jag kommer tröttna på dem jättefort. Och jag kan ju liksom lyssna på dem på radion! Jag hade velat ha lite mer nostalgilåtar, nivet härlig r'n'b från milleniumet med typ Ne-Yo (so sick??), Usher och grabbarna. Gamla powerklassiker nivet. Några ni kommer på? Var kan jag hitta dem? Någon gammal absoluteskiva...? Hellllpp.




Vad har förrästen hänt med mina besökare, 8 idag. Brukar annars ligga på ca 5, vet ju vilka det är :) Men vilka har läst idag? Snälla skriv en comment om ni vet att jag inte vet, anonym or not <3

I love you more than I should SO MUCH MORE THAN IS GOOD

Ett miXat inlägg:

2008 har Jag än så länge:
(x) druckit alkohol
(x) rökt
( ) snusat
(x) varit full
( ) rökt Vattenpipa
(x) däckat
( ) vart på fest     tror inte det va..?
(x) fått minneslucka
(x) varit kär       jag antar det!
(x) älskat någon av samma kön
(x) älskat någon av motsatta kön
(x) saknar/saknat någon
( ) fått ett sugmärke
( ) gjort ett sugmärke
( ) varit otrogen
( ) haft ett förhållande i över en månad
( ) Strulat med olika personer på 24 timmar :/
( ) kysst en främling
( ) Strulat med någon av samma kön
( ) strulat med någon av motsatt kön
(x) sovit i samma säng Med samma kön
( ) sovit i samma säng Med motsatt kön
( ) lekt med någons känslor      man kan ju typ hoppas det :P hiho
( ) gråtit dig till sömns
( ) haft sex ute i skogen
( ) vaknat av att du gråter
( ) skrikit ord som hora slampa till någon
(x) slått till någon       inte allvarligt eller med flit :)
(x) blivit slagen          samma då
( ) lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) åkt skidor
( ) varit på solsemester
(x) badat i havet
(x) haft snöbollskrig
(x) sett en hel fotbollsmatch
(x) inte sovit på en hel natt         :)
( ) varit på sjukhuset
(x) sovit över 12 timmar
(/) sett en film mer än 10 ggr      asså, samma 5 gånger på en vecka typ räknas nästan
( ) velat dö
( ) fått ett IG på ett prov
( ) åkt buss i över 10 timmar
( ) varit ute en hel natt
(/) blivit tagen av polisen       ......
( ) fuskat på ett prov
( ) varit sjuk




och så lite bilder från igår....






Idag var det min lyckodag i bamba
  - vi fick rast mitt i lektionen...
  - ...så vi kunde äta precis när det öppnade
  - och alla borden var rena
  - alla mackor va nya
  - och det var inga köer alls
  - det var pålägg till mackorna med
  - och tre olika sorter
  - det fanns vattenmelon vid grönsakerna
  - de serverade bara vegetarisk mat
  - jag åt MANNAGRYNSPUDDING
  - det var det godaste jag ätit iår.
allt bara klaffade you seeee


lelele horoskopopop

Månadshoroskop - september 2008

September ser ut att bli en mycket intressant månad för dig såväl kreativt som socialt, och det verkar som om du kommer att hamna i blickfånget där du kan få maximal utdelning av din charm och ditt skämtsamma lynne. Är du singel kan kärleken inte annat än komma din väg, om det är det du vill. Du kan också komma att spela en viktig roll i att föra samman andra människor. Det är en tid för bröllop.

Har du barn är detta en månad då du bör bemöda dig om att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Kvalitetstid i all ära, men nu gäller också kvantitet. Ta alla tillfällen att göra roliga saker tillsammans. Det är också en bra månad att göra barn. När det kommer till kreativitet lär fantasin vara på topp, och med så många idéer finns det inte mycket du inte kan göra. Drömmar som rör konst, skrivande och musik har speciellt gynnsamma förutsättningar. Det viktigaste av allt är dock att tillbringa tid med människor du tycker om och som inspirerar dig.

wihoo!

The States

Part twoo              SAN DIEGO











San Diego är en stad i södra Kalifornien i sydvästra USA. San Diego har omkring 1.2 miljoner invånare och i storstadsområdet 2.9 miljoner (med Tijuana knappt 5 miljoner) invånare. Staden, som har en yta på 963,6 km², är belägen i delstatens sydvästligaste hörn omedelbart norr om gränsen till Mexiko. Staden är USA:s åttonde största stad.

ååååååååhhh

Vad gör Hanna på estet?

Ja det är nog en fråga som de flesta i min omgivning formulerat i huvudet någon gång. Ända från första dagen jag outade mina planer på detta gymnasieval till än idag när man ser mig vandra längs korridorerna - en årskurs trea som hamnat fel.

Oki vi reder ut det då. Och jag tar det i tredje person för det känns så gött!

Hanna, tjejen som chockade alla med att helt plötsligt välja bild och form istället för samhäll eller natur som verkade mer troligt. Ingen hade ju någonsin sett henne hålla i en pensel?! De höjda ögonbrynen var många och även de som var positiva till valet undrade nog även dem i sina stunder var denna impuls kom ifrån. Och den stora frågan, kan Hanna alltså måla?

Svar: Inte bättre än någon annan. Definitivt sämre än många samhällselever. Nej Hannas "talang" är inget speciellt. Och visst har responsen på tavlor och "verk" blivit bra men man tänker inte på att i princip vem som helst med Hannas föutsättningar (material, lärare, uppgifter m.m.) hade kunnat åstakomma något väldigt likt! Nej Hannas konstnärliga talang är nog ingen förklaring till hennes val av gymnasieprogram.

Vad kan det då vara? Kom hon inte in någon annanstans? Hade hon många kompisar som skulle välja estet? Trodde hon att hon skulle passa in? Det är ingen som riktigt vet. Men efter två år är Hanna lite utav en utstött i sitt program. Hon har några guldkorn i sin ytterst lilla bildgrupp (som är svår att inte få någon form av kontakt i) och även en vän i sin klass (som ingen riktigt fattar varför hon har valt att "hänga" med Hanna eller vad hon ser hos henne) men annars har Hanna ytterst sällan setts prata med någon annan eller delta i någon form av den fina öppna estetgemenskapen som nog de flesta andra är eniga om finns.

Och sorgligt nog kan Hanna ibland även verka lite påträngande i sitt eget lilla kompisgäng, när hon desperat försöker låtsas att hon passar in. Vissa kanske fortfarande är totalt oförstående, vissa kanske till och med känt ett jobbigt litet styng av tvunget medlidande. Men frågan har alla gemensamt, vad gör egentligen den där Hanna på estet?


Ny dag, ny vecka, ny månad

nya tag? Ja kanske.. Skolmåndagar är inte roliga, håltimme, svenska, samhäll, matte m.m. som är seegt. Men sen var jag på min första körlektion som gick bra. :) Thank god för det kändes inte så i början när jag knappt kunde starta bilen.. he he ;D

Sen har jag tränat med. Muskelstep på fjord, det var roooligt och sen extra kul att cykla hem i spöregnet, faktiskt :) <3

Tänkte toppa kvällen med att fortsätta lyssna på min grymma nya one tree hill skiva och se på sex and the city om jag orkar. Puss



Brunt vatten i kba-ån


snygg snygg snygg

we can go anywhere!

Många dagar som jag inte berättat om nu! I fredags var jag barnvakt hela kvällen efter skolan. Det gick svinbra, bäst ever tror jag. Vi hyrde Förtrollad och Smilla somnade i soffan :) hehe :P

Sen i lördags åkte jag kollektivt hela vägen till Rörö. Buss, pendel och färja alltså. Det tog tre och en halv timme men var helt okej kul för det var så fint väder och jag hade ett sex and the city gäng med fyra 55+....kvinnor som åkte med mig nästan hela vägen ;D

I Rörö var nämligen pappa, Inger och Linnea och vi mös i båten hela kvällen. Min lilla 11åriga syster Linne är 169cm lång! Så ni vet...

Idag seglade vi hem och sen tränade jag med familjen Beckerdal och åt kinamat och såg på Batman med dem <3


Alla män som grillar


Rörö!


Har till och med filmat åt er, om det nu laddas upp this year vill säga.... :)

RSS 2.0