Söndag

Idag är det söndag, och! ...jag har planer för dagen! Ska in till stan med Lisa :) ...samt läsa massa, kolla på O.C. och brodera - myspys :)

Hoppas att ni alla får en braa daag!




Ps. inatt drömde jag om Joel hahah

nobody said it was easy

Hej mina vänner! Vad gör ni? Jag sitter och läser modebloggar med MTV i bakgrunden, inte speciellt ansträngande - men lite rastlöst. Jag vill röra på mig. Mitt liv går nuförtiden ganska mycket ut på att bara få tiden att gå. Och det är stressande. Jag kollar på klockan hela tiden och räknar ner timmarna tills det är dags för nästa mål mat på matschemat. Jag räknar timmarna tills det är dags att sova och när jag vaknar räknar jag dagarna till nästa Varbergsbesök.

Jag bara väntar på att bestämma mig för att bli frisk. Och jag borde göra det snart för jag slösar min tid med att gå runt och vara sjuk. Men jag vågar inte, och jag orkar inte.. Det är så mycket enklare och tryggare att bara fortsätta som jag gör nu. Jag är lat helt enkelt. Och självisk!

Nu ska jag snart sätta på Kalle och chokladfabriken och brodera lite och vänta på att den dumma mättnaden ska försvinna. Den borde göra det snart?!!

Puss!!

shopping-hanna

Orka att det kommer upp nya saker hela tiden på de små shoppingsajterna som jag vill ha


roligt

Jag vill så gärna ha någonting att skriva om.. men vad? Att skriva vad man gör på dagarna är ju det enda, vanliga man kommer på. Men vad kan man skriva om mer? Vad vill mina 3 läsare läsa? ;)

Funderar på att göra om designen på bloggen, meeeen vet inte om jag orkar och det kommer typ inte bli snyggt ändå, har inga idéer... vill hitta en snygg bakgrund och så men har inte lyckats med det än.. Jaha! Roligt roligt roligt roligt

svammmmmel

Hade inte sagt nej till denna heller! Från Nolita och kostar 1995 sek tyvärr :( Är även sjukt sugen på ett juicyset att gå hemma och mysa i. Men, man borde hålla i pengarna medans man har dom typ...

GRATTIS TILL NATALIE IDAG!!! :D <3

...vet att min blogg är sjukt tråkig också men ingen måste ju läsa :) Aporpå läsa, älskar Marian Keyes just nu, längtar efter att få gå till biblioteket och välja bland hyllorna sen när jag läst ut den jag håller på med nu.

Min almanacka just nu består i alla fall nästan uteslutande av anteckningar om:
- när någon klädleverans ska komma
- när någon bok ska lämnas tillbaka
- när något tvprogram börjar

Så nu vet ni det.


Sjukt snygg...

...var i alla fall Anna Paquin som spelade Sookie igår i True Blood. Det är nog en serie som kommer att följas! Försöker typ komma in i och följa så många serier som möjligt nu när jag inte har något bättre för mig. Är alltså taggad nu inför  höstens seriestarter och skriver upp alla datum i almanackan, haha! Har också gjort en budget idag för september och flyttat över pengar till mitt eget sparkonto :) Internetshopping är ju nämligen också ett roligt tidsfördriv.........


Kick

Nu har jag precis beställt tre saker från H&M, bland annat denna :) Det känns spännande! Men grejerna levereras inte förrän vecka 36, 37 och 41 vilket känns lite segt, särskilt 41..... men what the fuck.

Ikväll ska jag försöka komma ihåg att kolla på True blood precis som alla andra :)


Hjälp mig

Ska jag eller ska jag inte beställa Blue water high och Gossip girl boxen?

Ska jag isåfall beställa båda eller bara en av dem?

Vilken av dem i såna fall?

De kostar ca 250:- styck...

Gossip girl är på rea, vet inte hur länge....

Eller har ni tips på någon annan bra dvdbox?

Eller har ni någon hemma som ni vill låna ut for free? ;D

Alla som läser måste kommentera!

<3

5 augusti 09

Hej bloggen!

Är sugen på att starta en ny blogg. HAHA! Men det vet jag ju att det inte kommer funka, är som sagt inne på nionde bloggen nu och det slutar alltid på samma sätt, att jag tröttnar och tappar sugen, som med ALLT annat i mitt liv. Men bra är väl det, att man blir rastlös och får lite variation och testar nya grejer, och att inte va så bunden vid datorn.

Men någon dag ska jag nog starta en ny blogg ändå, en nishad, där jag har något vettigt att skriva om. Då ska jag göra det proffesionellt.

Nu ska jag spela sims. Imorgon är jag ledig och det ska bli fint väder, fast jag är typ inte pepp på fint väder. Är mer sugen på regn! haha gaaaaaaaaAlet!

Puss puss puss love you SOO SO much <3


RSS 2.0