hoho

Sudda ut sudda ut, kan verkligen inte skriva något, knappt ens detta, men får publicera det ändå för annars fattar ni ju inte varför det är så tomt och tyst


Every once in your life

Saknar Turkiet ibland!




såld

Den här fiina fiina jackan från odd molly har jag surfat runt och letat efter hela kvällen men hittar den inte någonstans :(

Säg till om ni råkar springa på den eller nåt, Johanna du kan väl hitta en åt mig på blocket? En billig i min storlek ;)



Nej ja skoja.. men visst är den snygg?!

Sunday is the new friday

Hej alla mina fågelungar, Jag vill inte att ni ska få någon bild via bloggen att jag bara sitter hemma och är jättedeprimerad, för så är det inte. Ska jag vara ärlig är det väldigt upp och ner med det, får små sammanbrott ibland och då känns det inte så bra men annars mår jag rätt bra. Det är typ när man kommer ut i normala sammanhang för en gångs skull som man inser hur onormal man är eller har blivit... men det är lite skönt också att bara låtsas att allt är som vanligt ibland med!

Jaja, söndag idag, jag har kommit att älska söndagkvällarna och de har fått den där speciella fredagskänslan över sig, helgen är avklarad, man har en bra tvkväll framför sig, en lite extra god söndagsmiddag och sen långfrukost framför one tree hill på måndagmorgonen och sen mysmåndag på dagvården. Men det låter ju helt sjukt, vadå "helgen avklarad" liksom :S

Jääjjää hoppas ni mår bra!! Jag vill flytta hemifrån som en liten idiot! Ni med va??

Pussåkraam <3

Proffesionell slashas

Yo kiddos, nu har jag precis spelat sims i typ över en timme utan att tycka det är tråkigt! :) Först blev jag sur att det inte funkar att ladda ner, skiiiiitkonstigt verkligen och sjukt irriterande att det inte går att hitta någon förklaring till varför och att jag verkar vara den enda med sånt konstigt problem, men sen blev det kul ändå, adopterade en jättesöt tjej :)

Fredag idag då, var hemma från DV på grund av ont i halsen så jag har myst runt hemma med te och knästrumpor och sånt och nu har mamma precis kommit hem och börjat med maten. Hoppade konsten idag också vilket gör att jag känner mig lite för rastlös och stillasittande. Hoppas jag kan ta mig ut imorgon!

Ikväll tänkte jag nog titta på idol, två av mina drömmän är ju ändå med... för jo, min framtida man får gärna vara en kombo av dessa fina:


Jag hade liksom inte sagt nej! :)

det man fokuserar på får man mer av

blablabla jag vill så mycket och det finns så mycket fina och bra saker men jag bidrar typ inte till det, jag deltar inte i det. jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, hur jag ska kunna bli som jag var innan och vad jag ska göra för nånting sen. vad ska jag göra till våren? och till hösten? och sen? jag vill bara bort härifrån och börja om på nytt där allt är nytt för mig och där jag är ny för alla.. men det går inte för jag har inga pengar och jag är tyvärr sjuk.. vad ska jag bli? hur kommer mitt liv se ut? vad ska göra att det löser sig? tiden? eller ska/måste jag göra någon radikal förändring? jag spyr på min blogg och på migsjälv ibland och på allt som måste förändras och allt jag har kvar och alla tankar som jag har.. jag vill spola fram tiden eller spola tillbaka tiden samtidigt som jag vill vara här och älskar det som är nu. jag har ju alla förutsättningar, men vad ska jag göra med dem? dagvården är fan inte alls så bra som jag trodde, jag kommer inte att bli frisk md bara varberg till hjälp, känns det verkligen inte som. men vad mer ska jag göra? i vems händer ska jag lägga mitt liv? måste jag vara så djup och krånglig? vad är det bästa att göra, vilken väg är rätt?

idag fick jag skratta så att jag grät på dv och det var asskönt :D allt är ju inte så jävla jobbigt, den enda som står ivägen för min lycka är ju jagsjälv. men det är typ DET som är det jobbigaste.. jajajajajaja bajs på allt, men ändå inte.

RSS 2.0