Valborg

   Hej hej bloggen!
  
Idag har varit en helt perfekt dag hittills! Jag fick inte jobb och vaknade efter en supertrevlig grillning hos kusin igårkväll upp bredvid min älskling imorse. Vi gick upp och drog till skogsdungen en bit ovanför där vi la oss på en filt med varsinn bok och hade det gött i solen. Sen gick vi ner på stan för att köpa cola och upptäckte en ny fantastisk affär mitt i centrum där de hade massa frukt, choklad, te, vattenpipor och andra roliga saker :) Så vi köpte massa exotiska frukter och lite färskpotatis och gick hem och gjorde världens godaste fruktsallad på balkongen.
   Efter allt detta lyckade så duschade vi av oss svetten och gjorde oss fina och fräscha och åkte in till stan och blev bjudna på stadens godaste hamburgare av min familj på Joe Farelli's :D Mätta och glada gick vi sedan och drog en match i minigolfen på Heden. Jag förlorade tyvärr med en poäng och Benny vann en 15 min massage... Lite surt men har kommit över det nu :)
   Sen tog vi vagnen hem för en av världens viktigaste matcher råkade gå på tv ikväll halv sju... Så där är vi nu. Hoppas dagen fortsätter lika fantastiskt, men det tror jag nog :)
   Puss & Kram hoppas ni har en fet Valborg också.












Drömmer...

   ...istället för att plugga kan man drömma. Tänk om jag hade en grym systemkamera och var flitig på att fota finfina stora bilder att lägga upp här och att rama in. Tänk om jag bodde i min alldeles alldeles egna lägenhet någonstans med min egna kaffeburk precis som jag ville ha den och små kökshanddukar och doftljus och stora lyxiga loungemattor. Tänk om jag älskade min kropp över allt annat. Tänk om jag bara en dag gick in på en tatueringsstudio och kom ut med något fint på kroppen. Tänk om jag lärde mig sticka helt grymt själv. Tänk om jag åkte till Grekland och var borta i ett halvår. Tänk om jag tog bort lösenordsskyddet på min blogg och lät alla läsa. Tänk om jag hade en fluffig liten fin katt att ta hand om i min lägenhet och ge massa massa kärlek till!




Torsdagkväll

   Näe nu ger jag mig för idag, ska se om jag hittar en liten kvällslista i arkivet... :)

Dagens humör: Har varit på bra humör idag :)
Dagens mående: Bra, lite seg i huvudet och kroppen bara men det har nog gått över lite :)
Dagens borde: Plugga lite mer och ringa lite samtal men kan nog lösa det imorgon.
Dagens frisyr: Först en jag har fett hår-boll som sen övergick i en klassisk hästsvans.
Dagens smink: Mitt vanliga.
Dagens klädsel: Också varierande, först jeans och skjorta sen svarta byxor och blus när det kändes för nerklätt på eventet. ;)
Dagens favoritlåt: Vet inte men gillar den nya med Linnros, skönt att man slipper bli 25...
Dagens hatlåt: Ingen tror jag..
Dagens planer: Göra prov, plugga, vip-kväll, bb, sova
Dagens vill ha: Vita converse!
Dagens längtan: Canada och N.Y!
Dagens beroende: Inget typ, varken druckit kaffe, cola, eller rökt eller tuggat tuggummi idag :) Duktig tjej.
Dagens tråkigaste: Att skriva engelskaarbeteee



Torsdag

   Hej :)
  
Hoppas du mår bra ♥ Jag bokade precis en "skrivdator" på biblioteket och fick ett helt eget litet rum att sitta i. Känns lite speciellt.. lite som en cell.. Får se om jag får mycket gjort här! Grejen är att det är så tyst också så tangentetslagen nästan ekar i rummet. Hm :)
   Ska i alla fall försöka få så mycket som möjligt gjort på mitt engelskaarbete idag och sen ikväll ska jag och Johanna på en liten liten VIP-afton på Topshop i Arkaden :) Hoppas på goodiebags så kan jag visa innehållet här sen!
   Tusen pussar och en miljon kramar <3333


Onsdag

   En snabb liten update innan jag går till jobbet! Pratade med Anna igår om hur störigt det är att man inte kan blogga från mobilen på blogg.se. Idiotiskt verkligen. Blir ju både få och tråkiga inlägg och med tråkiga bilder. 
   Påskhelgen var iallafall mycket trevlig, var ledig för det mesta och umgicks med familj och vänner och så en lagom liten arbetsdag i måndags. Sen ledig och pluggade igår, fikade med Anna och kom hem till lagad mat av mannen. Idag är det matsal som gäller!
   Någon dag rätt vad det är så kommer det kanske ett inlägg som handlar om något annat än en snabb sammanfattning av vad jag gör på dagarna.... Men lovar ingenting!
   Puss brudar!


Påskafton!

   Glad påsk vänner!
  
Hoppas ni har fått fina ägg och ätit mycket mycket mycket godis. Käkarna ska värka och tänderna ila :) Jag har spenderat dagen hos fina mormor och morfar med räkmackor och godis och kaffe och promenad och häng på balkongen och snack om hur fort tiden går och annat sånt som man gillar :) Nu är jag tillbaka hos min B och har gjort mig lite fin för kvällen. Vi ska till Cissi och Robert på lite fest och sen antagligen ut. Gick och handlade dricka förut i kvällssolen i t-shirt och det kändes verkligen som sommar med varma vindar!
   Nog om det! Nu ska jag blanda ihop en liten liten fördrink tror jag. Hoppas vi ses i dimmaaann!!


Långfredag

   Hej hej!
  
Nu är det påskhelg och strålande väder och ikväll ska jag träffa mina tjejjer :D


Onsdag

   God morgon världen
  
Jag är vaken lite tidigt idag... Kan inte riktigt sova och tänkte att det är väl lika bra att jag går upp. Antar att jag bara är utvilad, kanske la mig för tidigt igår eller något. Dagens planer är iallafall att först åka på årligt läkarbesök till Varberg som jag hoppas går fort och sen in till stan för att luncha med Cissi :)! Sen sätta mig någonstans och plugga så effektivt jag kan tills Benni slutar jobbet. Sen lagar vi väl mat och så är det Chelsea på tv ikväll... funderar på att höra om jag kan gå över till Khim som bor brevid och kolla på bb istället ;)
   Jag är inte bra på att beskriva mina problem eller tankar/känslor för folk när det kommer till vissa saker... varken i riktiga livet eller här... Är för rädd för att påverka negativt och så jämför jag typ alltid allt och tänker att det finns alltid de som har det värre och har "riktiga" problem, jag kanske bara fokuserar fel. Är skiträdd för det för övrigt! Att jag bara fokuserar fel och bara hade kunnat bestämma mig för att inte ha några problem alls, att jag bara skapar allt själv eller lägger för mycket vikt på det så att det blir större än vad det egentligen är. Känns rätt stört och onormalt!
   Nog om det, ska inte skrämma er eller något! Frågan är om jag orkar leta upp några hörlurar och sätta på några avsnitt av Glamourama.... tror nästan det kan vara värt besväret! Idag blir en grym dag! :D
   XOXO


Måndag

   Idag har jag först jobbat 8-11.30 med att packa upp och in varor i frysen, kylen och på lagret och fylla på lite ute i våran lilla butik. Sen mötte jag upp min pojkvän och gick en liten promenad i Kållered, stötte på hans faster och la oss lite på en bänk i solen :) Sen tog jag taxi till Varberg och tåg hem. Hemma har jag filat på min anmälan till högskolan och skickat in den!
   Äntligen. Fast kan fortfarande ändra den men tror inte jag kommer göra det. Ingen aning om mina chanser att komma in. Antagningsstatistiken är ju en bit över det jag har så det är på reserv i såna fall och vet inte alls hur stora de chanserna är. Räknar ju nånstans ändå lite med att komma in så kommer nog att bli besviken om jag inte gör det (även om det nästan är det mest troliga). Men vadfan, kommer jag inte in kan jag ju göra något annat kul :) Typ dra till Australien eller varför inte Grekland eller Italien? Just det.
   Tänkte försöka köra på att va lite snällare mot mig själv på riktigt, jag är ju faktiskt asbra helt som jag är utan att jag gör någonting eller ser ut på ett visst sätt. En självklarhet! :D
   Ska nog måla naglarna lite nu och ladda inför Basshunters intåg i kvällens bb! Kommer bli vackert :)
   I love U ♥


Söndag

   Hej!!
  
Ett tag sen nu... Sen sist har jag haft en mysig helg med högskoleprov, träffat gamla fina vänner och kollat på Pocahontas, jobbat lite, lagat middag med älsklings-B, varit i Milano, jobbat lite igen och igår en liten fest hos Emma och Moe med deras vänner :) Idag är jag lite snurrig... har duschat och ätit frukost och om en kvart ska jag dra till jobbet och vara där en liten stund innan det blir söndagsmys i vanlig ordning med BB vid bb ;D


Fredag

   Hej bloggen!
  
Fredag idag, men det känns av nån anledning inte så kul... Försöker packa till Milano men känner på mig att jag kommer ta med för mycket! Det löser sig :) Ska jobba sen 16-19, hoppas på att få vara så mycket sm möjligt i disken då. Ska inte träffa Benni sen, känns lite jobbigt faktiskt! Ska försöka tänka om där, för vi ses ju imorgon och på söndag :)
   Är så trött på jobbet nu! På att netwica och konkurrera och kämpa och stå still och tjata och känna mig dum och oprioriterad och ja, trött på det helt enkelt. Ska bli så skönt att plugga till hösten! För något måste jag komma in på, om det så är i Göteborg eller bara någon kurs. Fast det som gnager lite är att det kanske inte känns så mycket bättre bara för att man pluggar, det har ju också sina nackdelar och som jag har det nu har definitivt sina fördelar. Men det är något annat iallafall, och det känns lite skönt :)
   Nu ska jag gå ner och laga mat och slappa framför teven tills det är dags att åka, gött :D
   Puss på mina hjärtan ♥

RSS 2.0