Det blir bättre när vi e tillsammans

Tjenis!

Vintertid nu då, fick en timme extra innan jobbet, perfekt då jag behöver plugga. Har tjatat och pratat så mycket överallt om mitt körkortstagande nu att det blir riktigt jobbigt om jag kuggar och inte klarar det... Men äääh det är egentligen inte så farligt om det skulle hända, är ju bara att göra om, inget farligt alls :)

Va hos Benny B i fredags, vi hade ett utav våra snack igen :P Det har blivit lite av våran grej.. Jag gillar det, att vi kan prata om allt och så, sen är det väl lite mindre bra att vi ens har saker att prata om och "ta upp" hela tiden men vi jobbar på det och lär oss!

Uppsala om mindre än en vecka nu! Är taggad och hoppas min bok som jag beställt till bibblan kommer innan dess och min kavaj från H&M. Vill veeerkligen försöka klippa mig innan dess också för det är väldigt needed.

Det var den uppdateringen det kolla här vad jag hittade igår hahaha



hittade också typ 10 till från samma kväll men som jag besparat youtube från men kul är det ju :D Lite tragikompiskt sådär.

Puss & krami ♥

28 oktober 2010

Godmorgon!

Inatt har jag inte sovit så bra, tog ett tag innan jag somnade på kvällen och sen har jag legat vaken sen 6 imorse ungefär.. Fattar inte riktigt varför.. Hade ju sett fram emot att för en gångs skull inte behöva ställa klockan och sova lite längre! Desto mer tid att plugga då iaf... Teoriprov på måndag, vi får se hur det går!

Känner massa små känslor iaf... som jag inte riktigt kan sätta fingret på! Är typ uppe i varv, antagligen därför jag inte kan sova.

JAJA anyhow, GRRRYYYMMMMMT glad för Lisas skull som äntligen hittat en lägga!! Hoppas den kommer va underbar och att ni hittar en ännu bättre till våren sen! <3


Om du aldrig provat hur kan du då vara säker



Försökte ta en mysig modebloggarbild, funkar lite som inspiration för mig att börja plugga, att ta mysiga kort på det och blogga lite om det och SEN sätta igång. Nu kör vi.



Lyssna på denna låten :)

Nu

Orkar inte :( Dumma huvud, dumma hjärta...


Fredag

Godmorgon hjärtan ♥
  
Igår då, gick bra, lyckades hålla uppe ett bra humör och sinnesstämning hela dagen så att den flöt på bra trots det tråkiga jobbpasset och så. Det gör så himla mycket vilka man jobbar med också och i mitt fall hur bra det går på kärleksfronten osv... heehe sjukt att jag påverkas så mycket av det och att det till stor del är mitt eget huvud som vinklar det till "bra" eller "dåligt".. Jaja!

Idag blir det massa jobb med, men nere i Montera & Dinera denna gången. Ska bli lite skönt :) Vet att det är aastråkigt att läsa om jobb hit och ikea dit hela tiden men det är så dessa dagar råkar se ut..

Imorgon ska jag göra högskoleprovet, Gud bevare mig väl det kommer inte gå fint. Har redan planerat att jag ska köpa med mig pepsi och choklad från jobbiset idag så blir det en bra dag imorgon också :) Och på kvällen blir det grymt! Middag på Esters med massa snyggga :D

Såhär mörkt var det på himlen igår när jag gick från körskolan:




Trevlig helg nu!!! <3

Loving

Heeej!! Hur mår ni?
  Nu sitter jag på Körkortsspecialisten igen och gör allt annat än att plugga. Johanna sitter brevid och kollar på Efterlyst :) Älskar att hon jobbar här, älskar deras nya moderna laptops som man kan surfa på, älskar deras mysiga lokal som får Kungsbacka Trafiksskola att framstå som ett skämt, älskar att man kan dricka hur mycket kaffe med mjölk man vill, älskar min stora varma halsduk, älskar att det gick bra på körlektionen med Erik idag och att han berömde mig för mina vänstersvängar i rondell och min backning, älskar att jag fick alla rätt på fas Fordon i förrgår, älskar att klaga över mina långa pass i matsalen på Ikea, älskar smset jag fick av B igår, älskar att jag ska på restaurang i helgen och så älskar jag min positiva inställning :) Vet att ni gör det också ;)

Nu ska jag ringa och avboka mitt möte i Vbg imorgon, det älskar jag inte men det måste göras ändå.

Puss på er gullisar!! ♥

KKspecKBA

Sitter just nu på Körkortsspecialisten, Johanna dammsuger fast hon inte mår riktigt 100. Duktig hon är! Min körlärare var också sjuk så jag åkte med Johi till jobbet istället och tänkte sätta mig här och plugga lite.. Ska till mormor och morfar och äta lunch sen tänkte jag, och kanske sticka klart mina strumpor :)

Ha en uuunderbar dag!!!!!

YESSS



Thank you lord (for giving us food)

Nu ska jag ta en välbehövlig toapaus, läsa lite bloggar, lyssna lite på musik och sen sätta tänderna i fas numero C!


Push it

Hej bloggen!

Nu sitter jag här med mystofflerna och ska:
1. Gå och göra mig en skummad latte
2. Inte lyfta på arslet förrän jag klarat fas B i körkortsteorin
3. Belöna mig somehow!

Adios ♥


Rollercoaster

Blää har ingen riktigt bra känsla i kroppen... har varit lite halvjobbiga dagar kanske med jobbiga körlektioner, jobb, jobbiga samtal i varberg osv. Och imorgon och på fredag väntar ytterligare körlektioner, jobb och varbergsbesök. Har lite ont i halsen med och nojjar över grejer med B.

Men försöker inte tänka för mycker på detta, vara glad ändå och ska även försöka vara snällare mot mig själv när jag behöver det som mest = när det går lite mindre bra. :)

Var på skitmysig Paradise-dejt i måndags hemma hos Cissi på jobbet och hennes man, mycket trevligt! :) Och NU! Precis i detta nu fick jag ett sms där det stod "Tack älskling :)"! Nu känns det nog lite bättre tror jag... ;P

Hoppas på en grym utgång i helgen med, haka på för guds skull så dansar vi och skakar våra arslen till lite skön rnb ;D

Puss♥

Sunday

Hallå :) Hur e läget? Bra hoppas jag! Det är en dimmig söndag utanför fönstret och jag har precis klarat mitt första teoritest på mitt nya inlogg :D Feels amazing! Nu är det bara att börja beta av, test för test, fråga för fråga och så hoppas jag snart på det magsika lilla plastkortet i min hand. Men vi får väl se hur det går... Vågar inte hoppas för mycket men JO om en månad ska jag ha det! Annars försöker jag igen tills jag får det.

Ska in och jobba 3,5 timmar i matsalen idag bara, känns liite jobbigt faktiskt för jag har aldrig varit där på en helg och det känns som det kan vara rätt stressigt, dåligt väder och allt... Men det kommer gå bra :)

Hoppas på att kunna träffa Johanni ikväll, hitta på något mysigt :) Och kanske ta mig igenom ännu ett test, det hade varit skönt!

Puss och ta hand om er, ha en god söndag! ♥


I ett förhållande

Tänk att man kan bli så fäst vid någon att bara några få dagar utan att träffa den personen kan kännas jobbiga. Det är ändå rätt unikt. Nära kompisar och sådant kan man ju gå utan att träffa på en vecka och det funkar bra, men vissa speciella personer vill man verkligen bara vara nära hela tiden. Eller det har inte alls att göra med hur speciell personen är förrästen, utan mer den speciella relationen - det är kanske det som är att vara kär! Jag antar nästan det va?!

Konstigt iallafall, fascinerande typ, att kunna sakna någon så mycket fast man precis träffats, att det är sån skillnad på relationer. Och lite på både gott och ont tycker jag..!

I'm gonna love you like i'm indestructable

Ciao chicaas! 
  Blev ingen tacotisdag idag :( Var visst massa innebandy och piano och sånt ivägen.. en annan dag. Blev en mysig promenad och fika med Anna iaf! Äkta fint höstväder och allt :) Sen en sväng på KK och nu ligger jag och laddar för att ta mig igenom mitt första test på mitt eget inlogg, kommer inte så långt i den här takten känner jag...

Ligger och börjar få lite stresskänslor över allt jag vill göra och bli igen.. så himla välbekant nu på något sätt... Vill bli nyhetsankare eller radiopratare eller jobba med layout eller med pr.. eller något helt annat som jag inte ens hört talas om? 15 oktober är sista ansökningsdag till våren iaf... men vill nog inte plugga till våren..

Vill åka på en cityweekend! Vill vara crazy och boka helt spontant. Vill bara inte åka själv!
  Vill flytta och inreda en lägenhet nästan helt i second hand, DET är fint! Vill fota massa med en bra kamera och lägga upp på en blogg utan lösenordsskydd.

Men inget förändras om inte jag förändrar mitt beteende. Och det är så jobbigt nivet!!


Life

Lite av en klyscha: fyfan vad pengar försvinner iväg lätt och fort!
   Fast jag precis shoppat upp hur mycket som helst på kläder så tycker jag det är massa saker jag behöver, och massa andra produkter jag vill ha och jag vill dessutom kunna fika och roa mig under de tre veckorna som är kvar till nästa lön. Tre veckor shit! :P

Idag är jag iallafall ledig, var fem dagar sen sist så det är lite skönt faktiskt :) Ska strax till bussen och in och möta Anna i stan och gå ut med två hundar, kanske fika lite sen och sen till fina fräscha Körkotsspecialisten för att hälsa på deras heta receptionist och försöka nööta in lite teori. Det går inte så bra som jag kanske har fått det att låta. Har knappt pluggat någonting och provet är bokat om mindre än en månad!!! Känns lite konstigt. 
   Sen tänkte jag iaf kanske laga en liten god tacopaj att bjuda familjen på ikväll, tacotisdagen till ära liksom. :)

Hoppas ni alla njuter och mår bra och unnar er bra saker ♥♥♥


RSS 2.0