Vi får se vi får se

Man vet verkligen aldrig vad som händer!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig och läsa. Natti ♥ :)


oktober snart

Hösteeen! Hur mysig är inte den? Idag har vädret varit helt adoable och jag hade verkligen bara velat åka in till stora stan och gå en promenad med gott sällskap och typ två hundar bland höstlöven med en stoor halsduk och vantar på majj. Men är lite förkyld så har försökt vara hemma och vila istället, så att all energi går åt till att bli frisk!

...SÅ jag satte mig på balkongen med den stora halsduken istället och lääste en stund, mysigt :) Nu tänkte jag sätta tänderna i ännu ett test på min gamla körskolas hemsida, sjukt tråkigt men mycket mycket nödvändigt.

Pussar ♥


all about meee

It goes up and it goes down.... ikväll är en kväll då det inte känns riktigt bra utan att jag egentligen vet varför... massa små anledningar antar jag. Jag är ganska upp och ner tror jag, antingen eller, men det är rätt skönt. Oftast är det ju bara bra men ibland behöver man typ ladda ur och ladda om if you seee och då är det rätt gött att bara tycka synd om sig själv för en kväll, omfamna klumpen liksom och tänka att den ändå inte kommer va där imorgon. Det blir skitbra dethär!

Har egentligen bara gjort roliga saker idag :D Va nog bara tvungen att bli lite nere på vägen hem för att orka va på g sen igen. Så nu ska jag fortsätta med det.

Ska bara slänga in ett litet klagomål över min hals som inte blir riktigt bra och min infektion i urinvägen som kaanske kommer tillbaka :S :(

Pusspuss!


dream

Hej kära bloggläsare :)

Satte precis på Robyns nya skiva på spotify, ska se om den är bra, men det tror jag allt! Sitter i soffan med världens mysigaste flanellbyxor, jobbtröja + Bennys hoodtröja :D Benny benny benny är det typ i mitt liv just nu. Förstår om ni skulle råka bli lite trötta på mig av den anledningen! Men seriöst, det är så nytt och spännande och tar upp så mycket av mina tankar och så att jag inte kan låta bliii ;)

Tror allt är bra mellan oss, är glad att jag fått äran att ha en så fin pojkvän som verkar tycka om mig. Mysigt med hösten tillsammans med! Att bara ha en pojkvän liksom... det är så sjukt. Jag har liksom någon som jag tycker om massa och som tycker om mig tillbaka, som jag kan ligga och klappa på (;P) och kramas med. Allt det som jag fantiserat och drömt om stora delar av mitt liv, det är lovely!

På fredag ska jag bowla med han, hans pappa och två systrar!! Varav en är lika gammal som jag. DET känns läskigt! Han har dessutom inte ens berättat för dem om mig... Hans pappa har jag redan träffat och han har inte lika nära relation till honom så det var inte en så stor grej, va inte nervös alls men det kommer jag def vara på fredag! Han har pratat hur gott som helst som sina systrar så jag vill såklart göra ett bra intryck men jaa det kommer säkert gå bra, det viktigaste är att det lossnar så det inte blir stelt...

Weeell det var inte meningen att skriva ett helt inlägg om Benny B men nu blev det så ändå. Take it! ;) Ska förrästen på avdelningsmöte på Ikea imorgon, det är lite coolt! Eller det är det ju verkligen inte men rookie som jag är så tycker jag det, tror jag är enda nya som ska med och jaa, det gör ju definitivt det hela ännu mer gött, om sanningen ska fram.... :)

Hoppas ni alla mår bra, ta hand om er ordentligt!!!!!



Babe, in my lifetime I've had one dream come true
I was blessed to be loved by someone as wonderful as you
Please don't go
   


Natti

Vill skriva något fint... Michaela Forni skriver alltid så fint. Älskar folk som skriver fint! Särskilt om kärlek då, eller typ bara när det är om kärlek nästan. Beställde precis hennes bok "En bok om kärlek", det kändes ju rätt lovande! :)

Ikväll skulle jag tagit hand om mig själv tänkte jag, ritat lite, tagit ett fotbad, kollat på något mysigt på play, kanske målat naglarna osv, men vad har jag gjort? Datorn såklart. Serrrrriöst, så tråkigt!

Imorgon ska jag äta frukost med Anna i stan :) Mysigt!! Ingen aning vad jag ska göra sen bara.. vi får se hur det löser sig :)

Mannen spelar hellre sitt nya tvspel än får besök av mig ikväll.. Känner att jag också borde satsa mer på lite egna intressen.. Men jag vet inte.. chilla är verkligen inte min starka sida och så får det nog vara..! Nu orkar jag inte tänka mer!!!! Ska ägna resten av kvällen åt att fokusera på mig själv. Klokt va?

Pusssss!


dramaqueen

Men, varför måste jag få sån dålig känsla för att jag är hemma från jobbet EN dag? Har jobbat massa men får ändå panik för att jag inte tog tillvara på denna jobbchansen, när jag ändå inte ska göra något speciellt annat. Nu MÅSTE jag typ få jobb imorgon och på torsdag känns det som. Tänker bara på alla pengar jag förlorar nu och på att det kanske va helt onödigt att stanna hemma!

Lite drama på jobbet igår nämligen... Det kom helt plötsligt, klockan va typ fem när jag insåg att det inte var mens på pappret utan att jag kissade blod. Sen kom det snabbt mer och mer och tillslut kom det bara rent blod. Hade aldrig hört om det innan så jag fick väl typ panik (eftersom det snabbt blev värre också) och ringde snyggchefen och började gråta i telefonen! Gud! Sen fick jag berätta för honom och gå hem. Jag och mamma åkte till närakuten i Kungsbacka och då visade det sig "bara" vara en urinvägsinfektion. Det är tydligen vanligt att man blöder mycket då, men det hade jag ingen aning om. Kände mig som världens mes som typ bröt ihop hur mkt som helst för det och så skulle jag jobbat 16.45-20.45 idag men sjukanmälde mig för säkerhets skull imorse.

Men det är mycket bättre idag! Har tagit två pencillintabletter och nu känns det som att jag visst hade kunnat jobba ikväll och jag har lite ångest över det..... Ska försöka släppa det. Men är så orolig att jag inte kommer få mer jobb i veckan innan helgen! Haha gud, är typ lite skadad!

Hoppas ni mår bra ♥♥


Bättre

Ska skriva ett gladare inlägg nu :) Sitter och lyssnar på Robyn på spotify, hon är så jävla grym!!! Fattar inte!
  Har jobbat i matsalen idag, intressant intressant tänker ni.. men alltså inte i bistron där jag brukar vara. Har kört brickvagnar och torkat bord hela dagen. Helt okej tycker jag om det :) Har varit väldigt upptagen med jobb nu senaste och det gillar jag! Just nu passar det mig att ha mycket att göra, men sånt går ju alltid i perioder.

Imorgon ska jag på Liseberg!! Äntligen :) Har ju velat det hela långa sommaren, så det ska bli kuuul! Sen sover jag hos B och jobbar lite på lördag och sen är det stoor personalfest på Rondo, är taggad som bara deeen!! Sover hos B då med och jobbar lite på söndag med och sen bio med Johi och kanske Lisa. Kommer bli en grym helg! Måste tänka ut vad jag ska packa med mig imorgon bara som ska räcka hela helgen.. tänkte jag skulle använda bloggen till det:
  - Kläder till festen
  - Jobbbyxor
  - 2 par strumpor och trosor
  - Halsduk
  - Smink + lotion
  - ev. kläder till söndag

Och vaaaad ska jag ha på mig imorgon på lisse? Hatar att bestämma sånt! Har två alternativ... sailorkoftan eller t-shirt och jacka????

OJOJOJ svåra grejer detdär!!! Men intressaaaaaaaaaaaaant av mig! PUSS NATTI säger vi istället ♥


Detta behöver ni inte läsa!!

Måste bara skriva ett neggo preggo tycka synd om mig inlägg för att jag får det. Jag har fortfarande ont i halsen, det blir varken bättre eller sämre med det och det har suttit i i nästan en vecka nu... orkaaa. Hostar litegrann och idag har jag även börjat bli snuvig... Kom hem från jobbet för 20 min sen och är tröööttt och det första och enda mamma gör är att tjata om att jag borde gå till läkaren med min hals. Vad kan de göra liksom? Men hon kanske har rätt... Har också dåligt samvete för att jag inte följde med på middagen hos mormor och morfar idag som jag lovat.. och för att jag återigen ställde in fikat med min syster pga jobb. Trots det känns det inte riktigt bra att jag sa nej till att jobba på fredag heller, eftersom att jag stod på netwic och egentligen inte kan göra så.
  Är också orolig att inte vara frisk till den stora personalfesten på lördag, det vill jag verkligen vara! I stort sett alla tjejer på jobbet har också börjat på diet eftersom de har gått upp under sommaren och nu vill bli av med det och håller på med pulver och grejer och tjatar om mat och hur hungriga de är hela tiden. Jag orkar inte det!! Faan ja det va nog det... nu känns det lite bättre, när jag fått det ur mig. Jo, min hy har blivit aasdålig med! Massa finnar och så torr att jag flagnar och jag vet verkligen inte vad jag ska göra för att den ska bli bättre, känns som jag prövat det mesta!

SÅ det var det. Ni är bäst, kan inte beskriva med ord! <3

RSS 2.0