Tisdag 2

   Vet ni vad jag ska göra den 22 juni då?
  
Bleka tänderna!
   Så sen ska jag alltid le så här stort och fortsätta dricka mitt goda kaffe :)



   Och det går jättebra att plugga, vad gulliga ni är som frågar! :)


Tisdag

   Tja!
  
Åh en jobbig grej som precis hände då: jag åkte hemifrån för att plugga ostört på Fyrens bibliotek i Kungsbacka. Vi har nämligen två unga snygga killar som tvättar vårt tak hemma just nu och i och med att vi har takfönster på toaletten och renoverar den på nedervåningen så var det inte ett alternativ att stanna hemma. När jag nu då kommer hit en halvtimme efter att de har öppnat och sätter mig för att ta lite fina bilder på mig själv till bloggen så kommer en annan ung kille i det annars tomma biblioteket och sätter sig precis på bordet bakom. Lite obekvämt!
   Men! Efter lite övervägande har jag bestämt att jag nog ska skita i det och nu sätta mig och inför hans ögon bläddra igenom alla bilderna för att välja en att lägga upp till er :)



   Gud vad jag vill vända mig om nu..... hatar när folk sitter bakom en.
   Puss!


Söndag

   Glad söndag!
   Kära vänner, igår var jag hemma och pluggade lite på förmiddagen och tog sedan bilen till Kungsmässan, som resten av halva Kungsbacka kommun också tydligen, och köpte mors dag present till mamma. Efter det körde jag till B för vi skulle rensa lägenheten. Men så hände något fruktansvärt med min bäbis! Ett samtal med mamma bröts och när hon försökte ringa upp var den bara helt svart och vibrerade, vad jag än gjorde. Jag fick panik och började gråta men B ledde ut mig till bilen och vi åkte snabbt till akuten på Frölunda Torg där min räddare tryckte på två knappar samtidigt och bäbisen mådde bra igen :)
   Efter traumat hängde B kvar så länge i spelbutiken att affärerna stängde så vi åkte till Mölndal och åt på restaurang :) Tillslut fick vi även röjt litegrann i läggan innan årets fotbollsmatch började och jag tog bilen och körde hem igen och kollade på Titanic med mamma. Bra dag!
   Idag ska jag jobba 11.30-19.30 och får ta bilen dit och ha den ända tills imorgon :) Första gången jag ska köra till jobbet. Frihet!
   Ha en fin dag och ta hand om era moar <3


I New York vill jag titta in i:

  • Forever 21
  • Victoria's Secret
  • Juicy Couture


Du kan va en lista :)

Har du kille? Eller kanske en fling eller något sånt?
Har en kille! Hur fantastiskt är inte det?!?! :D

Bästa konserten du varit på?
Någon rolig Darinkonsert :) Det var ändå tider...
Bästa artisten/bandet?
Basshunter och Hoffmaestro ligger nog i toppen just nu
Vilka bloggar läser du? Vilka är dina favoriter och varför? Superbra blogg!
Jag läser: Blondinbella, Kenza, Julia Amandusson, Annapanna, Shecity, Michaela Forni, Molly Sandén, Claudia Galli, Amanda Schulman och ibland typ Josephine Bornebusch :)
Känner du att skorna "Easytone" från Reebook har gett resultat? Känner du någon skillnad liksom?
Nja asså...
Gillar du någon speciell kille?
Jai :)
Vilket är ditt bästa resetipset, ett land som du har varit i alltså!
Hmmm bästa tipset alltså... det var svårt faktiskt! Canada är ju alltid jätteroligt och lite unikt så, men vet inte om jag skulle tipsa folk direkt... kanske Milano, för att det var så lätt och billigt att åka dit, och roligt :) Italien blir nog mitt bästa tips.
Bästa fototips?
Köp en engångskamera och ta vid speciella tillfällen, framkalla och sätt upp/sätt in!
Om du fick träffa någon som är död, vem skulle det vara?
Hmm.. vet faktiskt inte.
Vad gör du en perfekt sommarkväll?
Badar och grillar på stranden i solen med mina kompisar :)
Vad/Vem inspireras du av till din klädstil, inställning på livet eller något?
Inspireras av massor! Mest mina kompisar tror jag! Julia, Lisa, Johanna, Anna, Matilda, med mera, inspirerar jättemkt!

Vilket är ditt favoritplagg?
Någon av mina skjortor kanske? Eller flanellbyxorna? Nej jag vet inte och orkar inte tänka efter...
Vilken trend kommer du att följa i sommar?
Jumpsuiiit
Har du en dåld talang? Typ rita, sjunga, spela fotboll, rimma mm...
Naaeeeee... kan rita lite när jag väl tar mig tid (för sällan)
Hur gammal e du?
20 snart
Vilken är din största inspirationskälla just nu?
Starka snygga tjejer överallt
Värsta musiken ever?
Skippedibop bluuueeeesss
Vilken kändis tål du verkligen inte?
Gurkan... hehe.. eller tyyyp Martin Timell.. nej finns nog värre men kommer inte på :/
Hur skulle du "piffa" upp en tråkig outfit?
Färgglada skor, klocka och kanske lite fina armband

Älskar din stil och hur du är lixom ;) Men jag undrar, betalar du alla dina kläder själv? Var får du dina pengar ifrån? Mina pengar tycks nämligen aldrig räcka till...Kram, fortsätt vara grym!
Tack tack :) Jag betalar alla kläder själv. Får pengar från jobbet varje månad :) Lyxigt!
Läser du några lite mindre men inspirerande bloggar som du vill dela med dig av? Lite sömnigt med alla storbloggare!
Anna och Julia :)
Vad vill du bli?
Svårt!! Kan inte säga ett yrke men vill såklart ha ett roligt jobb som helst är vanliga kontorstider där jag har sköna kollegor och har varierande arbetsuppgifter så att varje dag inte är likadan :)
Tjänar du pengar på bloggen?
Nej.. Kanske ska börja ta en avgift för mina tre läsare? Vad säger ni? ;)
Vilken stad bor du i?
Staden Onsala


Fredag

   Heeeej bloggen! 
  
Förstår att ni har saknat mig, men lugn, jag ska berätta vad jag har gjort :) Följde med på 24:e med jobbet ändå och vi var ett stort gäng på Cheers och drack lite vin och bärs och sen drog jag hem hyfsat tidigt och gick och la mig. Roligt att vara med! Sov som en stock och jobbade i onsdags och stängde el bistro med min älskling :) Romantiskt <3 Sen var vi på Baksmällan II på bio med Johanna och Richard :D Stängde tillsammans igår med och idag öppnade jag lillbistron och åkte hem hem efter det och åt lite spagetti och har nu spelat lite sims :)
   Imorgon är jag ledig och tänkte plugga och städa Bennys lägga lite och sen får vi se hur kvällen blir. Jobb och bb på söndag iaf.
   Hoppas ni mår bra. Puss!!


Tisdag

   Tisdag, och pluggdag för mig. Har suttit sedan morgonen och varvat kaffe med filosofiska teorier och toalettbesök.. Men det är helt okej! Eller sjukt segt är det, och filosofi är inte ett favoritämne, men gillar själva grejen, att sitta vid ett bord i ett tyst hus och stryka över med överstrykningspennan och formulera meningar som fyller word-dokument på laptopen.
   Ni hör ju.. jag är sugen på studentlivet! Satt hela kvällen igår och läste i två olika kataloger om Högskolan i Jönköping och det programmet jag vill läsa. Blir ju sugen! :) Hoppas bara jag kommer in om jag nu söker! Jobbigt att inte ha en aning typ..
   Jaja, nu ska jag strax bege mig in till Kungsbacka för att avsluta min kurs i Engelska C med ett sista Final exam och en liten oral presentation. Inget jag ser fram emot men inte det värsta jag varit med om heller! 
   Hoppas kvällen blir mysig iallafall, även om jag för typ tredje gången i rad bangar 24:e med jobbet..
   Åh gud vilket spöregn det kom nu! Ska ju ut snart!! Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Måndag

   Hej sunshines :)
   Ska som vanligt egentligen plugga nu men drar en snabb bloggis innan. Måndag idag, jag gillar månadagar. De är fräscha på något sätt! I helgen har jag jobbat i kassan och i bistron. Slutade 17 i lördags och hann med att spela kubb och kinect med Benny, Susanne, Tommi och Cecilia efter jobbet, mycket trevligt! I söndags stängde jag och kom hem till färdig tacos och bb-kväll :) Lyckligt lottad!
   Idag slutade jag 11.30 och handlade finfina badrumsgrejer på IKEA, Åhléns och Lagerhaus och åkte sen till Benny och inredde hans badrum. Klar förbättring! :)
   Har även påbörjat en filosofikurs idag, och det är den jag borde sätta igång med nu.. Men har ju trots allt hela natten på mig också ;) 
   Nu är det skönt att vara hemma med familjen, äta middag runt ett bord och dricka kaffe med mamma och Marius. Vara i mitt egna trivsamma rum och ha mina rutiga flanellbyxor och leopardtofflor <3
   Kämpar med ätstörningsfittan och alla dumma tankarna och fattar inte hur enveten den kan vara.. Det har gått två år nu... Tur är det att jag har mina vänner, familj och pojkvän! Längtar till den dag jag är trygg i migsjälv och har en bra självkänsla! 
   Puss älsklingar!! ♥
  


Fredag

   God förmiddag!
  
Klockan är kvart över tio och det känns verkligen som halva dagen har gått.. Vaknade tidigt som vanligt och har ätit frukost i lugnt och ro samt spelat sims i ett par timmar. Ska alldeles strax ta bussen till jobbet och stänga matsalen. Men råkade måla naglarna ceriserosa precis så nu måste jag ju vänta på att det ska torka innan jag tar på mig skorna.. Genomtänkt men inte så bra tänkt, kanske :)
   Imorgon ska jag jobba litegrann i kassan och sen hänga med B-boy och hans systrar och kanske spela lite TP/Kinect/kubb och på söndag har jag ingen aning. Jobba om jag får jobb eller annars chilla och kanske städa lite.
   På måndag börjar min filosofikurs! Ska läsa en 50-poängskurs på mindre än två veckor och boken känns dessutom rätt massiv och jag hatar ämnet så det kan bli spännande. Jaja, två veckor klarar man!
   Det värsta är att nagellacket behöver ett lager till...
   Ha en underbar helg!! :) ♥

Torsdag

   Hej bloggen.
  
Idag har jag varit i Varberg, legat på Bennys soffa och kollat på One tree hill samt fikat med Matilda på naam :) Mysig dag! Har diskuterat framtiden med Magdalena, Matilda och mamma, bollat fram och tillbaka, hit och dit. Senaste "planen" är att söka personalvetarprogrammet i Jönköping till våren då det är den skolan med lägst antagning och som dessutom verkar bra och som jag absolut kan tänka mig! Hoppas på att kunna läsa någon termin utomlands då, det verkar som de lägger rätt stor vikt i det så det ska nog kunna gå! Hade varit kul faktiskt! Allra roligast hade varit att dra iväg någonstans i höst med, till Italien några månader eller luffa runt i Europa kanske... :)
   Det viktigaste av allt är i alla fall att göra allt man kan för att må bra här i livet. Vara en riktig livsnjutare och ta för sig av livets smörgåsbord! Jag jobbar på det varje dag!


Såhär ser det ut i Jönköping :)

In the club jao

   Det är så himla lätt att man/jag råkar halka in i glömda mappar och börjar kolla igenom massa gamla bilder typ varje gång jag ska sätta mig vid datorn för att plugga... Och så måste jag avsluta med att gå in här och säga nu ska jag plugga :)!




E ni med jao?

Dagens humör: Bra :) Liiite lättirriterad bara men annars bra.
Dagens borde: Ringa och boka en ny tid hos ungdomsmottagningen.
Dagens frisyr: JÄTTEfett och platt och fult.
Dagens smink: Vanligt fast lite mindre... Vill börja anstränga mig mer med allt, har gått ner mig lite faktiskt..!
Dagens klädsel: Hade inga byxor hos B så blev tights och linne och kofta...
Dagens favoritlåt: Fest i hela huset!!
Dagens planer:
Jobba, träffa Anna, spela sims!
Dagens vill ha: Fin fräsch hy och fint fräscht hår, och en lägenhet på det, tack :)
Dagens längtan: Flytt hemifrån.
Dagens beroende: Kaffii ♥
Dagens tråkigaste: Nog inget tråkigt idag :D Borde känna mig gladare för det?
Helgens bästa: Familjemys för hela slanten ♥
Helgens mest efterlängtade: Blev i stort sätt klar med mitt engelskaarbete :)
Helgens pinsamaste: ...inget pinsamt tror jag.. orkar inte riktigt tänka efter... Kanske när jag fick en stor reva i strumpbyxorna och såg lite ut som en hora innan jag skulle till kyrkan.. men det löste sig :)
Dagens motto: Fight.


Fredag

   Hej :)
  
Sitter hemma hos B och tänkte jag skulle plugga, men har inte börjat än... Nu ska jag börja. Ville bara säga det. Lyssnar på Basshunter och det gör det lite svårare att koncentrera mig och snart kommer själva B hem, lär inte blir lättare då heller.... Kanske skjuter jag på det? Nej nu ska jag öppna dokumentet. (kanske bara kolla någon blogg först)
   Hejdå!


I'm standing up, Imma face my demons

Yeah, It's been a ride...
I guess i had to go to that place to get to this one
Now some of you might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there

You can try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em
But you won't take the sting out these words before I say 'em
Cause ain't no way I'm let you stop me from causing mayhem
When I say 'em or do something I do it, I don't give a damn
What you think, I'm doing this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stopping me
I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearing down your balcony
No if ands or buts don't try to ask him why or how can he
From Infinite down to the last Relapse album he's still shittin'
Whether he's on salary, paid hourly
Until he bows out or he shit's his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for christmas
His gift is a curse, forget the earth he's got the urge
To pull his dick from the dirt and fuck the whole universe

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin' you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road

Ok quit playin' with the scissors and shit,
And cut the crap
I shouldn't have to rhyme these words in the rhythm
For you to know it's a rap
You said you was king,
You lied through your teeth
For that fuck your feelings,
Instead of getting crowned you're getting capped
And to the fans, I'll never let you down again, I'm back
I promise to never go back on that promise, in fact
Let's be honest, that last Relapse CD was "ehhhh"
Perhaps I ran them accents into the ground
Relax, I ain't going back to that now
All I'm tryna say is get back, click-clack BLAOW
Cause I ain't playin' around
There's a game called circle and I don't know how
I'm way too up to back down
But I think I'm still tryna figure this crap out
Thought I had it mapped out but I guess I didn't
This fucking black cloud's still follow's me around
But it's time to exorcise these demons
These motherfuckers are doing jumping jacks now!

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin' you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now

It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly i probably did it subliminally for you
So I could come back a brand new me, you helped see me through
And don't even realize what you did, believe me you
I been through the wringer, but they can do little to the middle finger
I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
My world, haters can make like bees with no stingers, and drop dead
No more beef flingers, no more drama from now on, I promise
To focus solely on handling my responsibilities as a father
So I solemnly swear to always
Treat this roof like my daughters and raise it
You couldn't lift a single shingle on it
Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club
Or the corner pub and lift the whole liquor counter up
Cause I'm raising the bar, I shoot for the moon
But I'm too busy gazing at stars, I feel amazing and

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin' you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road

Onsdag

   Tja!
  
Nu vill jag ha en ny och snygg och fräsch blogg! Men mina kunskaper räcker inte till, eller min kreativitet. Vill att den ska kännas lyxig, enkel och mysig. Snälla gode gud?
   Dagen har annars varit bra :) Är sugen på att plugga och flytta och resa och jobba! Livet är ett smörgåsbord och det är bara att välja och vraka.


Två år sen

   Mitt i pluggandet råkade jag bläddra lite bland bilderna här på mammas och Marius dator och hittade bland annat från min student. Det var en helt underbar och perfekt dag! Jag var så glad och allt var så kul och det spelade verkligen ingen roll att det regnade. Hela familjen var samlad och jag var skitsnygg hela dan :) Jag är glad att just studeneten blev en sån lyckad dag!!







Lilla lady hej

   Känner för att göra om min blogg igen!


Snart fredagsmys

   Hej!
  
Ah gud denna veckan då! Önskar för nästan första gången att dygnet hade mer timmar... Har hittills hunnit jobba tre dagar, åka till Ullared, varit i Varberg, börjat plugga till ett prov, haft provet, STORstädat hela Bennys kök, allt på 4,5 dag som sagt, och skulle egentligen fixat mitt pass nu men det får vänta till nästa vecka. Nu blir det mer plugg och sen bio ikväll!
   Pussar


DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

   Söndag! Och vilken dag passar väl bättre till att fortsätta min lista med 30 teman som jag påbörjade i december? Ingen dag. Sååå veckan som gått alltså, för så tolkar jag det. Vi tar det dag för dag :)

   Måndag: Annandag påsk var det i måndags, röd dag och inga varor kom till mitt vanliga varuplockpass på jobbet, så jag började 12 istället för 8, passade på att gå till jobbet i det fina vädret och var där till klockan 18. Åkte hem till Onsala och spelade sims, i det fina vädret :)
   Tisdag: I tisdags pluggade jag. Haha kul att jag går tillbaka i min egen blogg för att komma ihåg vad jag gjort, det är ju typ det enda som står här ändå... Jaja, tydligen så pluggade jag, fikade med Anna i eftermiddagssolen i Kungsbacka och åkte sen till Mölndal och tog det lugnt.
   Onsdag: Jobb i matsalen 12-20.30. Sen hem till Onsala igen och kolla på bb :)
   Torsdag: Prov i skolan på förmiddagen, plugga lite på eftermiddagen. Åkte sen till Mölndal och besökte sjukhuset med min man som skulle kolla en liten grej som gick bra, och sen vidare med Matilda in på VIP-kväll på Topshop där vi höll i pengarna och inte köpte något. Hem till Onsala.
   Fredag: Pluggade hemma på förmiddagen, solade nån timme, åkte in och fick ansiktsbehandling i stan med syster och sen på spontan grillkväll hos Frida i Vallda! Sov i Mölndal.
   Lördag: Det kan ni läsa om i inlägget nedan :) Kvällen avslutades med skräckfilm...
   Söndag: Jobbade 11.30-18, fick vara i restaurangkassan! Roligt :D Nu har jag pluggat(!!) lite och ska alldeles strax börja med tacos och sen blir det klassiska bb med bb ♥

   Notera nu detta ordentligt i era anteckningsböcker så hörs vi snart igen :) Puss!


RSS 2.0