New York bitches!

   Hej!
  
Har testat att tidsinställa ett inlägg så lyckas det så publiceras detta ungefär samtidigt som planet lyfter mot Paris och sen stora staden N.Y.! Känns helt okej :)
   Har haft en jättebra midsommar och nu kom Julia precis förbi men världens gulligaste födelsedagspresent :) Blir så varm och glad <3
   Kommer sakna alla hemma men ska bli sjukt kul och spännande att ge sig ut i världen på äventyr med!
   Puss puss hörs snaart! :)

Onsdag

   Hej bloggen!
  
Idag har jag blekt tänderna! Ilar till ganska ordentligt då och då men jag tror ändå jag klarade mig undan rätt lindrigt. Vitare är dem iallafall och som jag förstår ska de fortsätta blekas i tre dygn till, och då ska också de vita fläckarna jämnas ut lite mer, för de är rätt tydliga nu. Har fått en hel lista på mat och dryck med starka färgämnen som jag ska undvika under dessa tre dygnen med, det är det tråkigaste! ;)
   Har annars haft en dag då jag inte riktigt varit så glad som jag brukar. Så är det ibland och jag försöker alltid trycka undan det eller ser det lite som mitt eget fel att jag känner så. Att jag bara hade kunnat se det lite positivare och att jag också borde göra det, för min egen och framför allt för andras skull. Men min psykolog i Varberg sa idag något som var ganska skönt att höra. Hon var typ arg på alla som påstår att det går att tänka sig till lycka och att man ska skratta åt allt och försöka vända varje deppig dag till något jätteglatt och bra. Hon sa att känner man sig nere så gör man ju det och då är det okej och det får omgivningen ta. Känslor är snabba och man hinner inte stoppa dem med tankar. 
   Erkänn lite gött ändå? Nu ska jag strax äta min färglösa mat och försöka packa lite för resan och sen kanske träffa mina Onsalabrudar :D
   PUSS


bild snodd från någon blogg som jag tyvärr inte kommer ihåg vilken

Snapshots

   Benny köpte en ny dator igår. Hans gick ju sönder för ett tag sen och sen dess har vi använt min men så har den fuckat upp sig också nu och blivit så konstig som den var under ett helt år förut.. Så igår gav han upp och stack till Elgiganten och köpte en ny. Så den lekte vi med hela kvällen igår och nu leker jag lite själv :) 
   Lyckades nästan dubbelboka en lunch förut men det blir med Anna på kära Espresso House, är sugen på scones och kaffe för sen efter imorgon får jag inte dricka det på 72 timmar! Ska bleka tänderna :D
   Nu tror jag att jag ska dammsuga lite snabbt och lätt sådär.
   Hörs ♥  




Tisdag

   Hejheej!
  
Jah vill ha ett projekt. Lite blondinbella varning på det men jag känner verkligen att jag vill ha något nytt att sätta tänderna i när jag inte jobbar och inte har något annat för mig, något som leder någonstans. Typ som ta körkort, läsa kurser, fixa B's lägenhet, skaffa ett husdjur, lära mig sticka, skriva en bok, starta ett företag osv. Hm.
   Idag har jag nämligen inget annat planerat än att träffa Frida vid fyra. Ska nog börja med att duscha iallafall!
   Pussen


Söööndag!

   Tjena Bloggis!
  
Det blir inte mycket uppdaterat när ens dator inte funkar..
   I onsdags fikade jag med B's lillasyster Cecilia, jättetrevligt! :) Sen lagade vi pyttipanna och hade myskväll. I torsdags vaknade jag svinförkyld men solen sken och både B och jag var lediga så vi packade Ikea-goodiebagen och la oss på gräset med frukt och böcker och vilade upp oss hela dagen. Sen köpte vi pizza och hamburgare och kollade på Saw och Talang. Jag har upptäckt att Saw är bra och inte alls så dålig som jag kom ihåg att den var från att jag kollade en gång när jag var typ 13 :)
   Sen fick jag jobb i fredags och igår och avslutade gårkvällen med världens mysigaste middag hos Julia med henne och Lisa. Vi gjorde champinjonpasta, god sallad och världens godaste jordgubbspaj med flädersorbet som vi åt framför Sex and the City tills mitt i natten ♥
   Idag har jag vart med familjen på Kungsmässan och investerat i en regnjacka, jeansshorts och kjol och svängt förbi mormor och morfar och fikat. Nu ska jag ta bilen och hämta min man på jobbet och sen ska vi hit och grilla och ikväll hoppas jag på kubb! 
   Jag har det så himla bra! :)


Tisdag

   Tja :)
   Ledig idag och snart kommer Julia och hämtar upp mig så drar vi in till Kungsbacka och gör några ärenden och bara hänger lite, så som vi har saknat när hon har varit borta ♥ Sen möter jag nog upp Anna en stund och sen är det möte på jobbet ett par timmar. Blir en bra dag.
   Igårkväll var jättetrevligt med, fikade först med Julia och hänge sen hemma hos henne med Lisa och Johanna och kollade på Sex And The City, käkade choklad och vindruvor och tjejsnackade :)
   Puss på er !


Måndag

   Hej bloggen!
   Har tagit bort lösenordsskyddet :) Får se hur det går utan det, vill ju att folk ska läsa men vill ändå skriva för mig själv och inte tänka på andra, men testar lite iaf..
   Annars då, är jättetrött! Helgen har bestått av personalfest, lördag med en god bakfylla och kortjobb och bio med Julia och söndag med lite längre jobb och sen middag och film med BB och sen tidigt kortjobb idag med. Har skaffat mig en liten förkylning på det som tröttat ut mig lite extra så nu ska jag nog bara lägga mig nånstans med nya ELLE-tidningen och låta mig dö litegrann :)
   Har finaste kollegorna som firade mig med tårta i helgen :D
   Har kommit på att tiden går så sjukt fort också! Det är plötsligt mitt i sommaren och jag ska om mindre än två veckor till USA och Canada och våren har för längesen försvunnit. Veckorna verkligen flyger fram och det känns mest bra men även lite tråkigt för jag gillar ju tiden som är nu så den får ju inte försvinna för fort!
   Vi hörs snart igen! Puss ♥



Fredag

   Hallå!
  
Sitter just nu på Möllan i Mölndal. Det är det hippa biblioteket :) Har pluggat lite lätt och nu försökt få till en bild till detta inlägget men verkar inte funka hur jag än gör tyvärr...
   Har gjort mitt sista prov i Filosofikursen idag iallafall och har nu bara en enda liten inlämning kvar, som jag nästan är klar med :) Ska skicka in den innan söndag och sen är det klart.
   Benny är och klipper sig 500 meter bort, jag ska gå dit och möta upp honom nu och sen ska vi gå till Systembolaget för första gången i mitt liv :) Ikväll blir det p-ferre på Ikea nämligen :D
   Puss!

Pluggtisdag

   Lite lite efter alla andra har jag upptäckt appen Instagram ♥ Min nya kärlek!
   Denna dagen består iallafall i huvudsak av slutspurten på mitt två månader långa pluggande. Har ju kanske inte tagit kål på mig direkt men ska bli skönt när det är klart ändå! Blir lite roligare med starbuckskopp och nytt nagellack faktiskt. Nu ska jag upp och fixa mig lite med mitt nya smink bland annat och sen sätta tänderna i att formulera ett arbete utifrån tankekartan nedan :) 
   Träffa Anna ikväll! :D
   Puss




Nationalmåndag

   Tjena bloggis :)
  
Det har varit långhelg och jag har typ inte jobbat någonting, förutom idag. Kommer få en minilön denna månaden men det gööööör inget, pengar är faktiskt inte allt! Vädret har ju varit helt outstanding som ingen kunnat missa så jobba hade inte varit så kul ändå. Var hos pappa hela lördagen, hängde på altanen och kubbade och mös. Igår åkte jag med mammas familj till Kungälv och Bohus fästning och spelade lite minigolf och så. På kvällen var det BB-final med BB hemma hos Emma med några från jobbet. Jättebra :) Lite jobb idag och nu är jag hemma och ska nog titta på One Tree Hill ikväll eller något sånt. En liten dusch först kanske bara!
   Puss ♥


Lördag!

   Hej!!
   Sen sist har jag hunnit fylla 20 och haft en helt underbar dag :) Även igår var helt fantastiskt då jag och Matilda vaknade upp till riktig sommarvärme och drog en frukost i Haga och sen sushi i Slottskogen med nyhemkomna Julia och andra vänner :) Två jättehärliga dagar helt enkelt och nu känns det sådär lite lite tomt som det kan göra efteråt, när man plötsligt är lite själv och så känner jag att jag måste utnyttja min lediga supersoliga dag till max.
   Men det ska jag! Ska nämligen ta bilen till pappa alldeles strax och spendera resten av dagen på deras altan med grill, kaffe och kanske vågar hoppas på lite tårta med! :)
   PUSS UNDERBARINGAR!


   Tårtkalas igår hemma hos Hanna och Jonna :)

Onsdag

   Hej readers ♥
  
Idag är det officiellt sommarid! Vart tog denna våren vägen undrar jag!!?
   Jag har mest chillat, vaxat benen lite och varit på ungdomssmottagningen för att få p-piller utskrivet (om två veckor...) och nu har jag skrivit några rader på min lilla Filosofi insändningsuppgift. Snart ska vi äta middag från grillen :D
   Jag har även rensat ur min garderob häromdagen, vill börja om på noll typ. Vill verkligen börja bygga upp en riktigt bra garderob med bra och kvalitativa basgrejer och allmänt bara grejer som jag tycker är skitsnyggt i den. För varför skulle man ha något annat egentligen? Men det är svårt! Svårt att veta vad som är bra basgrejer, vad jag trivs i och vad som passar bra till vad osv. Vill ju spendera pengarna klokt också. Men ska kolla runt lite efter tips och trix så ska jag sakta men säkert börja bygga upp något riktigt bra :)
   Puss haj!


Gunnebo slott



RSS 2.0