News

   Hej bloggen!!
   Förlåt att du har blivit helt åsidosatt på grund av iphonens inkomst i mitt liv. Det borde verkligen finnas en blogg.se app, eller iallafall möjlighet att blogga från mobilen!
   Anyway, whats up? Hmm sen sist har jag nog mest jobbat och hängt med Anna eller min man. Har blivit mycket jobb nu på senaste då flera är bortresta och så.. så jag tänkte att det är lika bra att passa på medans man får + att jag inte har så mycket annat att göra när jag är ledig ändå... Men känner av lite att det kanske blivit lite mycket, är surare och mer irriterad än vanligt när jag är där och gör ett sämre jobb osv. Skulle verkligen vilja resa bort!!!
   Det är bättre än någonsin mellan mig och B iallafall :) Makes me happy :) ♥
   En sak som är tråkig dock är att jag inte umgås så mycket utanför mina ikeakretsar nuförtiden... Saknar Annie, My och Pernilla bland annat och Julia som bor låångt borta. Och Lisa vill jag träffa oftare. Och Johanna med egentligen! Men tror och hoppas att det är perioder och att vi ses mer snart!!
   I helgen har jag... varit ledig i fredags, tränat(!!), träffat Anna, varit på konsten, firat Lisa på Mañana och Henriksberg, jobbat, haft filmkväll, jobbat igen och ikväll ätit min favoritmat med familjen och kollat på Solsidan och nu snart Wallander. Grym helg! Imorgon är jag ledig igen och ska spendera dagen med min älskling :) Sen jobb tisdag-söndag. Det blir bra.
   Puss och godnatt mina skatter ♥







Pang

   ...och så plötsligt känns inte allt lika kul

   (Men nya tag snart!)

Inte så jobbigt precis

   Hej hej hej :)
  
Har haft den bästa långhelgen med fika, återseende av vänner, tårtkalas i Frölunda, besök på Landvetter, skräckfilmskollande, pizzaätande, Universeumbesök, spelkvällar, biobesök, pussar å kramar, Max-häng och fika igen, cirkeln sluten :) Nu jobba en dag och sen bär det av till Ullisknullis imorgon med braa människor :D Soooo lovin it :)
   Hoppas ni har det lika bra!!!!

Lörrelördag

   Tjaa :)
  
Hmm nu ska vi seee vad jag ska skriva idaaag... Jo, igår var jag ledig, vaknade 7 och tvingade mig att ligga kvar till 8 åtminstone innan jag gick upp och tog världens långdusch med inpackning, rakning, peeling, insmörjning och allt sånt. Skönt! Sen fixade jag lite grejor, drog in till Kungsbacka och sen vidare till Mölndal och Frölunda via Andra Långgatan innan kvällen til sist avslutades i Mölndal igen. Trevligt trevligt :)
   Idag är det B day skulle man väl kanske kunna säga, alltså dagen då B kommer hem från Thailaand! Mixed feelings just nu, men det kommer att bli bra :D Vet inte riktigt när planet kommer bara då det var försenat ganska mycket.. Så jag väntar på sms från Gustav och sen är planen att följa med till flygplatsen för att hämta dem :) Spännande måste jag säga!!!
   Kollar på Let's Dance och laddar för att moppa golvet.
   LOVE U GUYYYYYS ♥♥

Dag 11 - MINA SYSKON

   Fortsätter lite med denhär temgrejen då..

   Mina syskon. För det första så har jag inga helsyskon. Något som jag tyckte var mycket tråkigt när jag var mindre! Tänkte jätteofta på hur det hade varit att ha någon med både samma mamma och pappa som jag, som var lik mig och som kunde åka med mig emellan dem. Det tänker jag inte så mycket på längre! Har typ släppt det helt skulle man väl kunna säga :) Är istället glad att jag har rätt många syskon och att de är lite olika i åldrarna och sådäraa. Vi tar dem en och en :)

   Emma då. Egentligen bara ett "bonussyskon" men what the heck, jag tycker att hon räknas ändå :) Nu är hon 23 år gammal, vi träffades när jag va 3 och hon 7 ungefär. När jag var liten var jag nästan lite smårädd för henne, typ så som man kan vara för äldre syskon tror jag men även kanske lite extra eftersom vi inte bodde ihop eller hade samma föräldrar och så. Jag tyckte iallafall att hon var jättecool och snygg och rolig och gjorde massa coola saker och hade fina kläder osv osv. Det höll i sig ganska länge och det är nog först nu de senaste 2-3 åren kanske som det har släppt på riktigt och vi har blivit mer vuxna och på samma nivå. De bästa stunderna hos pappa när jag var liten var iallafall när Emma ville leka med mig, då hade vi aaaskul!



   Sen tar vi David. David är den av mina syskon som är mest förknippad med dåligt samvete. Jag har nästan ständigt dåligt samvete när jag tänker på honom. På hur jag är mot honom och på hur lite jag är med honom. Det är en av de grejer som jag verkligen verkligen önskar att jag vore bättre på och som jag ångrar att jag inte varit bättre på och så vidare. Vill verkligen intressera mig för honom och inteinteinte behandla honom som att han är konstig på något sätt, vill bara lysa av stolthet för honom (för jag ÄR ju så sjuuukt stolt över honom), men jag gör inte det, och jag fattar inte varfööör! David är iallafall grym. 14 år gammal, aspbergers syndrom, grym på att rita och skriva, kan massa om massa, är väldigt kramig och kärleksfull och visar det hur mycket som helst. Har i och för sig asdålig humor, alltså verkligen, jättedålig humor verkligen enligt mig!



   Jakob. Lilla Jakob som inte är så liten längre! Han fyller fasen 12 om en månad ungefär. Jakob iallafall, han och jag är lika på många sätt. Vi är båda väldigt rastlösa och kan jag kanske kalla det svårroade? Tröttnar lätt på saker och har typ lite svårt att veta vad vi vill. Jakob har testat många olika aktiviteter, men håller just nu på med innebandy och piano mest, som han båda är grym på! Blir så imponerad och stolt :) Han är dock en extremt dålig förlorare som lätt kan börja gråta om han råkar förlora typ när man spelar kubb eller något. Han har mycket tankar också tror jag, för att vara så liten. Vet att han har mått lite dåligt ibland kanske just för att han tänker, känner som sagt igen mig i väldigt mycket, bara att han är så mycket yngre! Vill inte att det ska börja så tidigt. Önskar att jag ställde upp och spelade lite mer tvspel med honom när han ber mig och tog mig tid att komma på lite matcher och uppvisningar.

   Och så Linnea, Linne-pinne :) Jag har kommit närmare henne på senaste tiden känns det som! Hon är en mogen 14-åring. Har redan växt om mig längdmässigt och börjar kännas mer och mer som en jämnårig kompis än som en 6 år yngre lillasyster. Nördarnas nörd när det kommer till typ datorer, mobiltelefoner och tvspel. Vill jobba med IT och kan redan nu koppla in och koppla om grejer bättre än pappa. Är inne i den lilla puberteten just nu och försöker hitta sin stil tror jag :) Love to watch it. Ääälskar kakor och hatar mat typ känns det som hon gör :) Har svårt att förstå det! Känner igen mig massa i Linnea med och är inte avundsjuk på fasen i hennes liv just nu. 

'

   Jag är så sjuuukt imponerad av och stolt över alla mina syskon. Tycker de är grymma på alla sätt och vis och känner igen mig i dem alla massa massa men önskar att jag hade mer av många av deras sidor. Önskar också att jag var en lite "bättre" syster till många av dem och vet inte ritkigt varför det ska vara så svårt för mig? De ligger ju mig så varmt om lillhjärtat ♥♥


Livets goda

   Jag älskar exklusivitet! Lyx, bekvämlighet och flärd. Har precis kollat på Svenska Hollywoodfruar och okej att de kan vara på gränsen till bara trashiga några utav dem men jag måste säga att jag blir typ inspirerad och går igång lite på hela lyxlivet! Blir skitsugen på att raka benen, locka håret, sminka mig, måla naglarna och allmänt vara superytlig bara för känslan. Unna mig saker, ett långt bad och en dyr iphone.
   Älskar känslan av lyx varje gång jag tar upp min bäbis och varje gång jag tänder mitt yankee candle. Älskar när jag bäddar min säng ordentligt med alla glansiga sidenkuddar och när allt ligger i sin perfekta ordning på mitt soffbord. Älskar mina lyxiga ELLE-tidningar och att jag har både tv och dator på mitt rum. För att inte tala om min orangea filofax och silvriga plånbok ♥
   Är medveten om att jag har det helt äckligt bra men jag älskar det och tänker njuta av det, och det är väl det bästa man kan göra? :D


Dead

   Hej!
Känner mig trött. Har varit lugnt på jobbet men tiden har gått låångsamt och jag blev åksjuk på bussen påväg hem och har inte riktigt hämtat mig än... Sitter och laddar för att hoppa in i duschen. Ändrade lite med designen :) Nytt år, nytt kapitel och nu kör vi. Detta är en liten del av min värld, gillar att kalla det så, min värld. Häär e det jaag som e kuuuung! :D
   Varför går det inget bra på tv längre undrar jag? Nej, in i duschen med mig nu så kanske jag kan kolla lite på något på play sen :)
   Hugs'n'kisses dears ♥

My world

   Heeeeeejjjj!!!
Ibland känner jag för att göra min blogg lite mer som kissie och blondinbella gjorde/gör i början, att de hittar på lite, förgyller och kryddar vardagen så att bloggen blir mer som ens alterego än som en själv. Det hade ändå varit roligt och det hade nog funnits mer att skriva om då! Men samtidigt vet jag inte om jag har så bra fantasi och så är det goa med min bloggi att jag skriver precis vadfan jag vill och liksom det man vill få ur sig så att säg.
   Anyways. Sitter med Helenius Hörna i bakgrunden (som sugeer) och funderar på att kolla på Legally Blonde 2 sen som börjar klockan nio, allt för att jag inte orkar sätta på en film, och för att jag gillar reklampauserna... :)
   Peter Jöback är så fräsch!! En liten instickare :)
   Nu ska jag måla tånaglarna och locka håret samtidigt som jag klickar hem en månad i San Diego i februari. Ska bli så skönt :D
   Avslutar med en bild från senaste Micke Bindefeld-eventet. XOXO!


Mmmmprecis

   Heyy readers!
Här kommer dagens lägesuppdatering: jag befinner mig just nu liggandes på sidan i Bennys soffa med en dålig film på 6an i bakgrunden. Har precis kollat på Zozo, himla fin film!! Blev lite tårig och känslosam :) Nu försöker jag fördriva tiden lite tills det är okej att gå att lägga sig. Hej morgonmänniska! Eller nolifer?
   Gillar annars att "bo" här, eller vara här själv. Efter jobbet idag gick jag till och med och handlade mat, kändes mycket bra!! Trodde jag skulle ogilla mer att vara ensam än jag gör men det funkar riktigt bra faktiskt. Känner hur vuxenpoängen rullar in och sköljer som en våg över hela min kropp. Nu ska jag återgå till att fördriva tiden. Vi kanske hörs en dag.

1/1-11

   Hej bloggo :)
   Hoppas allt är bra! Nyårsdagen idag och jag går mest runt och tänker på hur bra 2010 var och hur lycklig jag är och hur fruktansvärt bra jag har det! Känns bra :)
   Igår var jag hos Matilda, var supertrevligt, supertrevliga människor och god mat. Idag vaknade jag hos henne med en sprängande huvudvärk, första gången jag fått det dagen efter och den hållt i sig större delen av dan. Pappa kom och hämtade mig där rätt tidigt och så åkte vi iväg till farmor och hennes man i Helsingborg. Första gången jag var där sen de flyttade och det var också astrevligt :) God mat och en söt kissekatt och lagom aktivitet en dag som denna när allt ändå är stängt.
   Nu sitter jag i Bennys lägenhet helt själv med Mamma Mia i bakgrunden. Känns bra :) Fast sjukt konstigt att gå och lägga sig här utan honom, hans tandborste och allt är borta.. :P Finaste brevet väntade här på mig när jag kom, han är fin Benni :D
   Imorgon blir det bistrobackup-pass för min del! Mixed feelings men mest att det kommer bli kul :D För er som inte har en aning så innebär det lite mer ansvar och ledarroll bara, annars ingen skillnad :)
   Puss och kyss ♥ 




RSS 2.0