Till Miami åker vi Johanna?!

Imorse, mina fyra läsare, vaknade jag vid kvart i ett igen :) Det var mysigt! För igår vaknade jag typ 05.00 och kunde inte sova mer... hellre kl ett då!

Sista dagen på 2008 idag då. Känner ni stressen? Blev året som ni ville? För mig.... det var BRA, som alla andra år, men inte det där lilla extra. Men den som väntar på något gott...? Eller så ska man inte vänta utan fixa det själv. Som om då eller??! Nej jag har ju försökt, lix!

Ikväll då, tackvare mitt hälsotillstånd (say no more haha :P) så blir det bara middag med två favoriter och sen bara chilla in nya året. Det känns ju egentligen mycket bättre. Fast valde bort två säkert mkt roligare saker, det är ju ändå jag, är jag dum i huvudet kanske?  Men recept.... skulle jag hitta tills idag... vegetariska festmåltider, har ni några på lager? Jag har inte, känner verkligen för att äta kött, 2009 - köttåret. Nejmen det skulle ju 2010 bli.. GUD när jag ser bilder på Miami förrästen! Johanna vi måste åka dit. Tänk att BO bland palmerna på Miami Beach! Kan det finnas något bättre?







Ett litet snabbt urval från google, sök gärna på Miami själva och ni kan ha roligt hela nyårsnatten. Nu ska jag duscha, vi hörs kanske sen, skit nu i att 2009 kommer bli det bästa året hittills, för det blir det med största sannolikhet inte, men man kan ha kul ändå :) hohoho pusselipuss

the kids are alright

Hur gör man när man vill visa att man faktiskt är lik någon utan att det ska låta som att det är en efterkonstruktion? Typ om någon går med i en greveholmklubb på facebook och man själv känner sig som greveholmfanet själv, och man faktiskt var det redan innan men man inte kan bevisa det. You know the feeling? hihi

Tråkigt på she shape idag... överflödig är man... men fick låna en intressant bok om mat som jag läste i en liten stund :) Mat är ju verkligen grejen, även om jag inte alltid (nästan aldrig) orkar leva efter alla mina visdomar. Aporpå det så har jag kommit på, att jag har svar på det mesta i teorin. Typ relationer, jag kan allt i teorin och kan enligt migsjälv ge rätt smarta svar på det mesta, men jag är ju faaan så körd sen i praktiken. Varför är det alltid så? Är nog bättre på körkortsteori och gympateori än hur man väl gör sen på riktigt kom jag ¨på nu också... tråkigt.

Men det är det som är det jobbiga för mig själv med, att jag har svar på alla mina problem i huvudet. Det hjälper liksom inte att jag frågar någon om hjälp, för jag har alla svaren själv och jag har sån insikt att det är för mycket redan, men det hjälper ju inte när jag aldrig lyckas ändå när det väl kommer till kritan så att säga.

Så, det var väl det. Ha en underbar måndagskväll så höres vi <3


saknar canada lite........!

Måndag

Är ensam hemma, tomt och skönt :) Ska in och jobba mina två timmar på she shape snart. Jag kommer ju vilja träna! Tack gud för att jag ändå känner suget men inte tack för att jag fortfarande är sjuk och inte kan... vill ju prova mina nya träningsbyxor. Och så ska jag köpa snygga träningsskor och sportbhar + kanske lite svarta linnen. Och bli frisk, sen jävlar ska jag spendera mina timmar på gymmet med glädje :)

Gick upp vid ett imorse, jag tror min nya dygnsrytm kan bero på att jag numera tar ner fyra persienner av mina fyra istället för som alltid annars bara de två största. Skönt är det i alla fall, dagarna blir lite kortare nu när man inte har så mycket att göra.

Idag är jag alltså inte så stressad över allt, det är kanske inte heller bra. Mennnnnnn skit i det. Borde ringa film i väst nu, men funderar på att maila istället. Vet inte vad som är bäst. Ringa brukar ju vara bra men samtidigt kanske jag missar att fråga massa saker då och lägger på innan jag egentligen är klar... men mailet kanske de inte tar lika seriöst? Jag tror jag tar the easy way som vanligt och mailar. Ellllller??? Svåra beslut... My?

SEN mina kära vänner har jag nog inget mer att förtälja er. Så himla mysigt är mitt liv just nu.. jag bara myser :)))) Hoppas jag blir riktigt riktigt frisk snart också! Pussle


Ojojoj

Ojojoj vad jag tar tag i saker. Sen förra inlägget har jag duschat hele långe kroppen, städat litegranna på rummet (det var den största grejen) samt räknat lite matte. Ojojoj. Men jag känner ändå paniken över allt annat som måste fixas innan lovet är slut. Skrev en lista på alla jobbiga samtal jag måste ringa typ imorgon.

Nu är det väl dags att ta tag i nästa grej. Men det är en sån pärs alltihop. Jag gör det verkligen med gråten i halsen. Ojojoj! Uschhhh en sån möda. Ge mig sommarlov nu nu nu.


ett sant lidande...

En dag ska jag förrästen släppa alla hämningar och lägga ut en bild på mannen i mitt liv, så att ni alla får se hur snygga våra barn skulle bli...

Söndag

Min familj är just nu ute på en promenad, i det fina friska vädret. Det vill verkligen jag också. Med varje cell i kroppen. Så jag ska nog gå ut sen, om jag får tummen ur. Man blir så himla lat när man bara ligger hemma, att gå upp ur sängen på morgonen kan ta hur lång tid som helst, bara att bestämma sig liksom. Därför har jag sovt till minst tolv alla dagarna. Och det har varit fint väder hela julen också tror jag. Perfekt väder för att gå på stan t ex eller gå promenader. Inte för att ligga hemma!! :(

Idag ska jag också försöka:
- duscha
- läsa i min svenskabok
- och städa lite på rummet.
 
Det blir lagom dagens mission. Måste åka till pappa någon dag med! Och köpa presenter till julklappsleken. Och köpa pappas och Linneas julklappar. Och byta lite grejer jag fått i julklapp. Och så plugga massa på det. Usch jag får panik typ :S

robert pattinson

Var ju på bio ikväll. Asmysigt först och främst att komma ut i luften. Sen gick vi runt och letade godisaffärer innan vi köpte i den första dyraste men också godaste. Sen såg vi Twilight. Och snygg är han ju! Edward Cullings... jag dör! Snygg snygg snygg och nu måste jag också läsa böckerna. Så kan det gå.



Puss och hej

this love i feel for you goes on and on

HAAAAAALLÅ. Idag mår jag bättre, ingen feber och typ ingen hosta, hälsan är nästan på topp :) SÅ, jag gör mig redo för att gå utanför dörren för första gången sen i måndags. Jag och min cpstörda kompis ska nämligen på bio. Precis som Kenza och Nadia ska vi se Twilight, fast för första gången. Spännande =) Jag måste köpa godis också, Det har man ju inte ätit hela veckan ändå. Gud vad gott!

Funderar på vad jag ska laga för mat innan jag sticker.... vet inte om jag klarar att fiza quornfärs med bönor och tomatsås och allt vad det var mamma tyckte. Men vi får väl se.

Testade allt mitt nya smink och ser nu lite ut som en clown:



och en efterbliven :)

banana

Jag vill ju seriöst gifta mig med storstadspojken. Han är ju den roligaste klockrenaste verkligen! Tänk om man fick till det så varje gång. Roliga roliga Nils :P hihi...

Nu ska jag spela in säsongens sista bonde söker fru avsnitt och sen gå ner för att kolla på stjärnor på slottet. Och äta lite alladinchoklad <33333

pöss 'n' köss


hofteholder

jaa, när man är sjuk finns inte så mycket att göra, det är därför jag bloggar hela tiden om massa tråkigt.. :P Just nu har jag lite ångest för julklapparna, jag har verkligen inga bra iår, möjligtvis mormors och morfars, de ska få två personliga, genomarbetade och vältänkta presenter. Men restens är egentligen skit :/ Jag har väl aldrig varit speciellt bra på att ge presenter, jag tänker sällan igenom dem och är alltid ute i sista stund med mera. Som det är nu har jag inte ens köpt klart allas julklappar. Okej att jag tänkte köpa igår och idag och inte kunde veta att jag skulle bli sjuk, but still :)

I allafall så är jag inte speciellt nöjd med det jag köpt, jag har inte orkat anstränga mig riktigt liksom. Jag nöjer mig med något som är helt okej. Vilket är själviskt, för jag förväntar mig ju få asbra saker av alla andra. Dessutom... nej nu tappade jag helt bort mig. Helt verkligen..! haha fan jag har iingen aning...

har ju feber då iallafall, kanske därför jag tappade bort mig.. har haft ca 39 grader hela dagen (stackars stackars :P) men nu har den nog gått ner lite, men jag kan inte åka till pappa som tänkt. Får fira jul hos mamma istället. Lite synd, hade ju tänkt mig pappa, och Emma åker till västindien på juldagen så kan ju inte fira med henne då, och missar ju faktiskt hela deras firande nu när jag tänker efter. Men samtidigt spelar det ju ingen roll, det är lika roligt, om inte roligare, här :)

Nej, synd att jag tappade tråden därborta, jag skulle verkligen säga ngt smart. Men så kan det gå. Nu ska jag antagligen roa mig lite med facebook och sen kolla lite mer på tv. Jag gör verkligen inget vettigt av min tid heller. Jag hade kunnat slå in lite paket, räkna lite matte, läsa i min bok i svenskan, läsa i körkortsboken, börja med gympaarbetet, ringa film i väst, städa lite på mitt rum, eller det kanske jag inte hade kunnat men ni fattar poängen, jag hade kunnat börja med allt som måste göras istället för att skjuta upp det.

Men så är det alltid. Puss på er god jul :)


Santa can you hear me

Hallå! Nu ska jag berätta massa intressanta saker för mina 5 läsare :) Igår t ex så vaknade jag sjuk, huden gjorde ont och senare fick jag feber så jag fixade först mormor och morfars almanacka och sen kollade jag på tv från klockan tre och hele långe kvällen. Idag vaknade jag feberfri men hostig. Höll på att hosta upp alla mina inälvor men det blev bättre under dagen. Kände mig tillslut rätt frisk och åkte in och kollade på ljusspelet på götaplatsen med familjen samt gick längs avenyn och in på nordstan och köpte julisklappis till pappa. Men inne på claes ohlsson fick jag feber. Så kan det gå. Men vi åkte hem och käkade pizza och ipren och nu är jag som ny igen. Har kollat på tre greveholmavsnitt med min flickvän och nu ska jag och lightjulmusten sätta oss i soffan igen.

God Jul alla mina nära <3


jullov



Heej! Jag tog outfitbilder igår. Tänkte jag skulle ha en modebloggkategori med massa pojknackar och tishor men jag vet inte om jag orkar gå in för det, eller om jag lyckas göra det klockrent över huvud taget, så jag vet inte än. Men ni får se de coola bilderna! Allt är från h&m och gina och jag borstar tänderna sådär coolt nonchigt också. (som ni ser..)

Ja, nu ska jag nog hyra Die Hard I :)

Pussen

Innan jag drar upp till Johanna

åhh åt just quornfiléer i massa oljig pesto och grädde + oljiga soltorkade tomater. Min mage känns som en klump av onyttiga transfetter (?) och det sipprar olja ur mina porer. Och jag som vill va hungrig och tom i magen inför kvällens filmkväll. Vill fylla på med lösgodis, ostkaka, kladdkaka, lussebullar, hallonpaj, pepparkakor, julmust, marabouchoklad med mera. Vill bara vräka i mig utan hämningar. Och egentligen, tar man allt på en kväll borde det ju tyyyyyp vara lugnt? Man går ju inte upp 10kg på en kväll? Ben&Jerry'sglass glömde jag... gud vad gott. Synd att jag är så jäävla proppmätt och att min mage är helt svullen tyyyyp. Åh om allt ändå inte kretsade kring maten. Det var bättre förr.

Pussipussipussi

'''

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.661744

rubrick

Men tjaaaaaa! Kul att vårat projektarbete går så bra. Ballade just på msn angående det. Man kan tydligen INTE komma på studiebesök, vi har ingen bil och vi har ingen som helst jävla aning om vad vi ska göra. Sug min kuk!! Vi är tre st som ska göra ett projektarbete och få varsitt betyg och vi kan typ inte göra ett skit. Sen är det somliga som trycker upp tröjor och säljer för välgörenhet, somliga gör egna kokböcker och somliga fixar en klassresa till Prag för hela klassen. Vi åker till Trollhättan och tar kort på några plattor på marken???? Fannn...!

Annars, glömde spela in bsf så ska försöka kolla på webben nu. Sen ska jag leta upp en anteckningsbok och börja på boken om hur jag ska uppfostra mina barn. Efter 10 års övervägan funderar jag verkligen på att ta tag i det, nu helst.

Puss på er Hanna älskar er (L)(L)


Julstämning

En närmare titt på alla fina lussebullarna....






Här ser vi mitt fuckyoufinger =)


...Johannas negerkvinna, Patten med stort P och lillbullen, av mig =)


Lisas äggstockar :D


Och mitt "Prästens hår" :)


Nu har julen alltså kommit. Klapparna har gått från planering till att sättas i verk. Nissarna jobbar, och tomtemor, hon bakar. Lucia har anlänt med budskap om ljuset och att julen är nära. Julhem smyckas och granar kläs. Kylan biter och raggsockorna åker på. Kanske en stund framför brasan med glöggen och mandeln kan värma ända in på insidan? Vi håller varandras händer medan vi väntar på Rudolf, Tomten och hans släde. Snart är de här, snart, mina vänner, kan vi höra deras bjällror =)

God Jul <3<3<3



//

En kille som jag gillar

På tre timmar har jag blivit helt inne i bonde söker fru. Jag också liksom, så fort gick det. Peter är såklart favoriten. Hoppas han väljer Wille, hoppas Magnus väljer Emma, hoppas Per väljer... nej det skiter jag i, och Hanna kommer nog välja Elias. Snart ska de välja!


Julia och hennes classm8s har ett UFföretag som gör bla såna här fina tröjor, printee.devote.se Jag måste va bästa kompisen som gör sån här fin reklam för dem!


Bästa finaste lussebullarna med! Kolla in livmodern längst bort, negerkvinnan som man inte riktigt ser, fuckyou-handen, Patten, minibullen, Julias sillisar, prästens hår och typ G-klaven som inte syns.


Och the rose! Jag är så HIMLA nöjd med mig själv =)

Allt fokus på valen i bonde söker fru NU.

naughty nighty

Åh hallå! Jag ska nattblogga, kollat på tv hela kvällen och skulle bara kolla faceb + ett par bloggar och så ville jag blogga själv! Vill jättegärna lägga upp ngn flashig bild med, men orkar inte spara från face och orkar inte ladda över från mobilen så detta är det absolut enda opublicerade jag kan tänka mig publicera:



Himla fint va? =) Idag har jag varit en liten snabbis i gb, aaaaasmkt folk och jag hatar det. Så tänkte jag på hur glest Sverige är ändå, på hur mkt folk det är på gatorna i tex Kina, ALLTID. Men jag fattar nästan inte hur det kan vara trängre på än på vissa ställen på nordstan, eller vid NK's julskyltning.

Fixade en gratis film iallafall, värde 149:-, köpte en tröja, fick filmen på köpet, och lämnade tillbaka tröjan. Jag är glad över det, och har inte dåligt samvete eller ngt sådant :) Borde jag det??

Nu ska jag gå upp och lägga mig i alla fall, usch jag har lite ångest över julklapparna.... så ni vet! PusseN :*

Det här var ju verkligen det finaste...



Är det inte lilla Mika som gör reklam för Samsung på blondinbella.se? :)

6

Många hypar att det är december. Jag har typ inte tänkt på det. Eller jo, jag har tänkt jävligt mycket på det, men jag har tänkt att det inte är något särskilt, och jag gillade det. MEN ikväll ska jag och Johi se första avsnittet av Greveholm. OCH imorgon är det bara 6 månader kvar tills jag är 18. :D

Idag har jag tränat och jobbat och så ringde Daniela från Cultutal Care Au Pair och intervjuade mig. Jag fick ny inpsiration och ny pepp, typ. Vill åka till höööösten och vill INTE vara smart och jobba och vänta till januari. Vill inte. !.

Och så kör jag LCHF-kost, vilket verkar störa många. Verkligen störa. många. Och det stör jag mig på. Jag vill äta vad jag vill, ni behöver inte bry er blabla ;)

Annars dååå, var ute i fredags! Kom in på min grannes leg :D <3

Jakob har börjat älska otalys havrechokladdryck nu bara för att jag tog hem den någon dag för några veckor sedan och han såklart skulle smaka. Nu är han crazy in love och vill dricka den till frukost och kvällsmat varje dag. Jävla härmunge.

Haha nej <3333 Puss älsklingar, Hanna ällskar er :)!!

RSS 2.0