Who is it??

Ååååhhh! Det är så mycket som måste förändras för att det ska bli bra. Och allt är så absrakt och inte konkret så jag vet inte var jag ska börja eller hur jag ska göra och hur jag ska kunna förklara för någon eller för mig själv. Känns bara som jag förstör mer och mer på vägen!! Vill bara flytta hemifrån nu så himla himla mycket men det kanske bara är att fly? Vad vet jag. GAAAHHH om jag ändå kunde greppa något! Om jag bara kunde få ner det på papper eller tänka klara tankar. Inte bara tänka att det är så mycket snurrigt att det inte ens går att tänkkka ut i en hel tanke. HUR kommer mitt liv se ut om 5 år?? JAJA strunt i det nu!!


.....Ser ni vem detta ska bli?? Fakkaste ögat just nu men ska försöka ändra det!




Är så glad att jag har er, ni anar inte.

Coolt

Seriöst jag måste bara få skryta lite med hur otroligt GRYM min lillebror är rent ut sagt! Han har nyligen upptäckt paint och här är ett litet urval av bilder som ligger sparadepå våran dator:



Ett litet urval som sagt bara, finns dubbelt så många till. T ex "kanonbygget" (bild 5-7) finns i 28 delar. Om ni högerklickar och trycker på spara bild (utan att spara) så står det i rutan vad bilden heter, det är med rätt klockrent.

Jag är så djupt imponerad! Paint liksom..

Inte min grej

Ca 3-4e inlägget jag suddat ut nu de senaste dagarna...... det går så bra för mig!!


MLIA


Klar



Vet inte om jag blev nöjd eller inte!! Har dragit ner ljusset typ 1000 snäpp. Måste göra något år håret, goood!

sneakpeak

Idag började jag helt oplanerat måla lite, det skulle inte bli något seriöst men jag fastnade och har hållt på med det ett bra tag nu, det va roligt! Här får ni en liten sneak:



Nu ska jag nog kolla på det nya programmet med Måns Zelmerlöv bland annat på ettan!


Wanna be on top?

Wii såg just att Americas next top model cycle 13 börjar måndag 29 mars kl 20.00 på trean! Jag älskar fortfarande top model iallafall så det är gött :) Nytt för i år är tydligen också att modellerna är lite kortare än innan.


Glamourama

Har precis kollat igenom de 7 första avsnitten av Glamourama och sitter och förundras över hur gammigt deras liv ändå verkar. Hur gör man för att komma så långt? Hur orkar man? Hur gör man för att vara så cool och avslappnad? Hur gör man för att vara så... rätt hela tiden?? Hm.. Det är både väldigt stressande men ändå roligt att se, att få sig en liten dos av exklusivitet ;)


Min favorit är Michaela Forni!

fashion

Säger som amilo brukar, nu går jag och lägger mig med nya ELLE... :)


Baj

Ahhh gud det är bara lite saker jag vill få ur mig...
  Kära älskade underbara fina vänner, börja aldrig mixtra med maten för att nå ett visst utseende eller vikt. För det går SÅ lätt fel och du hamnar i något som är så fruktansvärt mkt svårare att ta sig ur än du kan tro!!! Jag är så himla imponerad av de som gjort det innan mig. Man förstår inte innan vilket helvete det är! Det gjorde inte jag heller, det GÅR inte att förstå. Tyvärr. För en stor del av den jävla cpsjukdomen är just att man förnekar och inte kan se på läget med klara ögon och, hur stört det än kan låta, att man faktiskt inte riktigt vill bli frisk. Det hör liksom till. Och det är baaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjsssssssss!!!!!!!!!!!! Och det är INGEN som tror att den är "en sån som får en ätstörning", det är ingen som ens kan tänka sig något sådant om sig själv och det är inte människor utan aptit som blir sjuka, då hade de inte haft ngt problem, utan nej det är snarare människor som känner att de har för bra aptit, så bra att de måste ta till metoder för att kontrollera den.

Men fan, jag vill bara förklara så att ni förstår lite bättre, så att ni verkligen blir avskräckta och inte inspirerade. För det är jättejobbigt, det påverkar precis ALLT ditt liv, det är det första du tänker på på morgonen och det sista innan du somnar, mat träning kropp vikt mat träning kropp vikt krav ångest framtiden blablabla och alla tankar du intalar dig själv för att kontrollera dig dom sätter sig så jävla hårt och blir bara svårare och svårare att bli av med. Du blir en fånge i dig själv och en belastning för alla andra. Att ha kontroll är en TEMPORÄR lösning men den håller tyvärr inte i längden, det funkar kanske i början och allt känns helt wonderly men sen går det så himla himla himla lätt (lättare än man anar) för långt och det är först DÅ du kanske kanske inser hur illa det är och hur oerhört LÅNGT det är tillbaka till så som du var innan, så som är friskt! Det inser man typ mer och mer också för varje dag, hur jävla illa man har ordnat det för sig.

Jaja då var det sagt.. Ätstörningar är något utav det mest vrickade, sjukaste, konstigaste, absurdaste jag vet och jag tror verkligen inte att det går att förstå utifrån, men det är BAJS, lika bajs som knark!


Jag klarar inte av att se bilden större än så. Jag har gjort det en gång och nu vågar jag inte göra det igen! Jag är livrädd för att kolla på de bilderna!!

http://madelli.blogg.se/2009/august/waaah.html


Ändring

Måste bara ändra att ikväll kl 20.00 så är det klart att jag hoppar kungafamiljen och Familjen Annorlunda och switchar över till femman istället och tar min Färjan-Håkan-oskuld, heheh! Har aldrig sett ett helt program med honom innan men nu så, nu ska jag ge honom en chans, den charmige mannen :)

20.00 på kanal5, Håkans bar!


Medium

Som ni kanske vet så har jag ett stort intresse för tv-tittande! Jag rikitgt älskar att följa serier och att se fram emot varja kvälls nya program som är unika för just den dagen i veckan :) Mest blir det nog så kallade reality shower, alltså inte lika mycket fiktiva serier med skådespelare som show-serier med programledare och sånt.

Så kanske kanske om jag kan hålla det vid liv så tänkte jag att jag kunde skriva lite om mitt intresse då och dåå här i bloggisen (så leder det förmodligen till att jag så småningom blir castad till spotlife som leder till att jag blir känd bloggare som sen leder till att jag får massa grymma programledarjobb myself!)

Imorgon då, är det måndag och tv-tablån är späckad!! Så mycket att jag inte hinner se allt jag vill :/

Men såhär ser mitt schema ut för morgondagen:
19.30  Halv åtta hos mig (tv4)  -om jag orkar, det är inte så viktigt
20.00  Familjen Annorlunda (tv4)/Det kungliga bröllopet (svt1)  - okej, inte så viktiga program det här heller, går att missa, om jag inte har ngt bättre för mig zappar jag nog emellan
21.00  Saltön (svt1) spela in Svenska Hollywoodfruar (kanal5) - nu börjar det köra ihop sig lite!
22.00  Medium (tv4+) spela in  Petra Mede Show (tv3)  - sista avsnittet av Medium! Kanske hoppar första Petra Mede men det hade varit kul att se, så spelar nog in det eller ev. kollar på webben.

Så mitt kvällens tips inför imorgon blir nog.... MEDIUM faktiskt! De börjar på ny säsong även om det har hållt på hela tiden i Sverige så är det den nya säsongen för USA och har ni inte sett det förut så kan kan faktiskt rekomendea det. Är INTE, som det låter, något sånt där typiskt tv4+ program om spöken som går igen i husen som de ska försöka filma mitt i natten - utan är mer av en vanlig deckarserie som är rätt rolig, personlig, spännande, mysig och bra :) Såhär skriver de på tv.nu:

"Allison Dubois är gift och har tre döttrar. Ända sedan barnsben har hon vetat att hon har en speciell förmåga - hon är nämligen synsk. De flesta av synerna kommer till henne i drömmarna. Hon får jobb hos en åklagare som använder hennes förmåga till att leda dem rätt i utredningar och i många fall lösa brott som inträffat."



Lite för långt inlägg för att man ska orka med men skit samma. Puss puss puss!!!


Rätt låt vann inte

Denna skulle vunnit från första början... :)


Fancy

Såg ni Belly & Tyra Show?? Det gjorde jag! Eller så gott som det gick, det hackade ju jättemycket såklart eftersom det var live. Så ska nog se om det typ imorgon.


Men ååh vad jag vill säga var att jag kommer ihåg när jag var mindre och spelade in egna shower med Lisa mest tror jag det var, och Sahra och Johanna någongång tror jag. Tänk vad roligt det var! Typ bygga upp en studio och sätta på videokameran och improvisera och köra :D Vi gjorde ju radioprogram och tidningar och sånt med. Så himla kul! Vill göra det igen. ;)



Soulmate



Såg precis på Medium, där de spelade denna fina låten.

Godnatt och sov gott <3<3

Jobbigt

Hejhejhejhallå :)
  Bajs, just nu är jag inte så glad egentligen... tänker lite tankar som jag inte ska tänka och känner mig lite sådär.. Men men! Det är inte lätt att vara människa som mormor brukar säga ;)
  Jennie har varit här och sovt över iallafall! Hon var tvungen att åka imorse igen men det var roligt så länge hon var här :) Vi kollade på let's danceis och pratade och så.
  Jag har också klippt lugg vilket verkligen känns lite sådär. Tror att jag vill passa i det mycket mer än jag egentligen gör! Nu går jag mest runt och otrivs i den, vilket är lite tråkigt! Men är glad att jag provade i alla fall, hade inte kunnat släppa den tanken annars ändå.
  Ååååh det är så frustrerande att ha en blogg när man är som jag!!!!

hajhsghdhgadshahsydgtsyshasnhsgdbcdshdsayudysfshdgfddsjdsadaash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0