...of the day

DAGENS KLÄDSEL: jeans och mammas beiga tröja, kaaaallt!
DAGENS SMINK: vanligt, foundation, rouge och mascaraa
DAGENS FRISYR: alla olika, utsläppt, flätat, uppsatt högt, uppsatt lågt samt legolas just nu
DAGENS VILL HA: så mycket att jag inte vet vad jag ska skriva.. men percy?
DAGENS KÖP: Lisas paket, hehe ;D
DAGENS LÅT: Beas sång, började nästan gråta HAHA
DAGENS HUMÖR: Rätt kass :/
DAGENS BEHOV: vara tyst
DAGENS BÄSTA: Äta på buffé!!
DAGENS SAKNAD: vårvärme
DAGENS DUMMASTE: att jag tog på mig för kalla kläder imorse
DAGENS FÖRVÅNING: att man kan va hälften man och hälften träd, tydligen :O


(LISAS)

Chiquitita tell me whats wrong

Nu är jag tyyyp klar med mitt ekonomiarbete, äntligen. Har bara källdiskussion och källkritik kvar, hoppas verkligen inte att Patrik vill att vi ska skriva mycket på det. Tänkte ta en liten paus i alla fall. Börjar klockan två idag :)

Anyways. Ibland, eller ganska ofta och ganska länge, tänker jag att jag skulle vilja starta en ny (kanske) blogg och verkligen försöka få den stor. Okej att jag typ försökt innan men jag menar verkligen, uppdatera skitofta, kommentera skitmkt, lägga upp 1000 bilder i varje inlägg, skriva bra, intressanta, lagom långa och roliga inlägg. Det hade ju varit så kul att lyckas! Och tänk att tjäna pengar på det, även om det är lite så ändåå..

MEN, det faller nog på många plan. 1. Jag tror inte jag klarar att hålla motivationen uppe så länge, om det inte går bra med en gång kommer jag tröttna och omvärdera och tycka att det inte alls är viktigt med en stor blogg och bla bla.. 2. Att kommentera andras bloggar är väl inte heller min starka sida. Inte så sjukt mycket som man måste göra hela tiden om man vill ha läsare hela tiden.. 3. Man kanske måste fixa en sjukt grym design och försöka fixa med reklam på bloggen vilket jag inte har en aning om hur man gör, något utav det. 4. Jag kommer på fet idétorka efter ca två dagar och inte alls komma på något roligt, bra och intressant att skriva. Fattar inte hur Blondinbella och Kissie och alla gör.

Imponerad faktiskt! Nej jag får nog inse att det inte är något för mig, att blogga för andra, som ett jobb. Hur sugen jag är ibland så kommer det icke fungera. Meeen jag säger inte att ni inte kommer se mina desperata försök på en blogg nära er en vacker dag ;) ha ha :PPP


Take it easy cause there's no stress

Thuuuursteyyy jag e så thuurstaayyy... cola cola cola kanske? :) Nu kom Johi hörde jag, typiskt, precis när jag skulle blogga... Funderar på vad jag är sugen på.. vad tror ni? Äh, nu ska vi kolla på top model tror jag. Har inget roligt att skriva.

Kul för alla som är på Oasis!

Pusspuss puss :)


vill hellre kolla på oprah

Jag är så sjukt omotiverad. Åkte tidigare hem från skolan för att gympan och mentorn kändes så onödiga. Så jag tänkte jag skulle sätta mig i köket och verkligen skriva på mitt ekonomiarbete. Men jag har inte börjat... och alltså innan senaste veckan eller veckorna har det gått så bra att plugga, jag har verkligen suttit mig ner och gjort det. Meen nuuu ä'rr det segt igen.

Får se om jag loggar in på fronter någongång.. jag kanske har lite fler bloggar att läsa först.....


No ni

Hej fjuun :) Hoppas ni mår braaa. Jag filmade typ fem videobloggar igår efter jag tränat men när jag la över en så försvann typ ljudet och jag orkade inte ladda upp den på youtube för att se om det funkar, så det får nog va tror jag :P

Har tränat och pluggat och chillat i helgen å de har vart najjs. Igår åt jag till exempel ca sju bitar morotskaka, det var najJs =)

Sen räknade jag matte nyss, hela test 2 och det gick väl typ bra! Då fick jag en sån kick att jag tog en paus här. Snart ska jag hugga in på svårare tal. Kommer antagligen köra fast och tappa allt självförtroende för provet igen men ja, det ska jag plåga mig själv med i alla fall. Det är ju värt att testa om jag kaanske fattar lix. I know you know.

well, nu har jag unnat mig en kopp te och lite facebook så nu är det väl dags igen. PusseN


kickeN

LOVELOVELOVE

Man kan verkligen bara vilja skicka ett sms till någon för att den ska svara och bla bla nivet jag är sådär frredagskär i alla och kollar på bilder på mig själv på facebook för att se hur jag ser ut i andras ögon och kollar på bilder på maassa andra :) Faktiskt typ alla utan P och J, :O. Men jag antar att man behöver lite omväxling...! 

By the way står det verkligen i ALLA former av horoskop jag någonsin läst om tvillingen att jag passar bäst med vågar och vattumän, det har alltid stått så verkligen. Men jag har aldrig i mitt liv stött på en manlig våg eller vattuman tror jag, lite tråkigt :( Men jag kanske fortfarande går och väntar då... stenbockar, skorpijoner och tvillingar är kanske inget för mig ändå? Det är kanske helt naturligt....

Men ah, det är mysigt att va fredagskär i alla fall, Mr S, J, P, M whatever you want det funkar ikväll, bara man har någon bokstav att skriva, några bilder att kolla på och någonting att fantisera om :D hihihi ♥


Dör

Jag är såå hungriggg... Marius har varit påväg hem med sushin i en evighet men han åkte precis från oasen i fucking vallda :(

Köpt två saker till mig själv idag med, i klädväg. Men måste köpa mycket mer saker, vill vara rik!

Sen ikväll ska jag kolla på Lets Dance, och rösta på blondinbella och kitty antagligen, de är ju roligast att titta på :D

Sen imorgon blir dagens mission att:
- träna
- skriva alla bildloggar
- räkna åtminstone några tal i matten, eller typ alla blandade uppgifter
- samt träffa Johanna och Julia :D
- saamt kanske köpa naturgodis på coop :D

Söndagens mission:
- skriva bildanalysen
- räkna testuppgifterna i matten
- sen inget mer såhär långt!

Detta kommer att gå utmärkt hoppas jagjäääääääääääävlar vad hungrig jag är. Ska nog äta lite aladinchoklad ikväll, eller nu? hohohohohoho



Casa di luca

En liten lägesuppdatering för er som inte hänger med! Jo, i mitt liv händer massa saker. Mycket i skolan som känns jobbigt, typ ekonomiarbete, svenskaloggar, bildloggar, PAloggar, gympaarbete, matteprov med mera. Det är denna och nästa vecka innan föreställningsveckorna som lärarna kör allt tror jag, samtidigt som jag har kommit på att jag borde få MVG i så mycket som möjligt för att säkra min framtid. Sen ska jag jobba mkt mer än jag gjort tidigare i mitt liv, skicka in au pair ansökan som avgör resten av min framtid, samt andra jobbansökningar samt planera sommaren och dess resor så gott det går och i så god tid som möjligt. Sen är jag lite känslig och klagig så allt detta har påverkat mig hårt, det kan ni inte ha missat, stackare <33

MEN nästa tisdag ska jag och My i alla fall bege oss till Trollhättan, P och J's hemstad och Trollywoods gator med Walk och Fame och inspelningsstudios, spännande! Det ser jag fram emot och faktiskt också repveckan vecka 5 och föreställningsveckan veckan efter. Sen Trysil med pappa på sportlovet, blir säkert kul :)

Just idag har vi jobbat på med sceniskt, känns liite tråkigt att jag plötsligt har sån himla liten roll, vet inte om jag ångrar lite att jag gav bort tantrollen.. ha ha men får skylla mig själv isåfall. Annars, vill ha MVG i den kursen med men är mkt tveksam och vill inte tjata på Åsa för mycket om det så det blir jobbigt. Behöver ett par gladiatorsandaler i storlek 40 med, och en vit klänning, guldigt skärp samt ett sådant Kleopatra-armband nivet. Hoppas kostymgruppen fixar åt mig.

Allt jag skrivit nu är ju sånt ni redan vet.. tråkigt. Kan krydda med att jag hittade en Aladin ask i skåpet förut som jag unnade mig lite från medan jag skrev om finanskrisen. Annars drömde jag om P inatt, han var Perfekt och jag ville inte gå upp. Sover sjukt bra i mina nya påslakan från IKEA, ska nog kanske fråga om jag kan få ett sånt och ha hos pappa med.... gott hade det varit :)

Såg en snygg bild på M på facebook och undrar varför jag inte tog honom. Men det vet jag ju, så jag undrar väl inte direkt men jag kanske ångrar mig lite, kanske i alla fall. Ikväll blir det tydligen icapizza, vet inte om jag är så pepp... men i helgen kommer jag nog vilka ha cheesecake, Johanna.

Jaja, nu blev det långt. Vi hörs och ses imorgon :) <3 Pusspuss


Lisa och Johanna

ni skall också rösta :) En liten påminnelse bara........


if there is disease in you i want to have that disease too

En röstning, vilka av er tror att P-grejen är en sorts psykisk utveckling min hjärna gjort till att han typ är den perfekta mallen osv och vilka tror att det är pure love från första ögonkastet?

Alla som jag vet att jag gett lösenordet till ska rösta!

Tack / Hanna på skärmtangentbordet


Du är utvald

Heeeejjj!! Jag spelade faktiskt in en videoblogg förut, men inget funkar ju riktigt som det ska på min dator så micken verkar ha lagt sig lite så man hör knappt vad jag säger så då skiter jag nog i den. Dessutom är det ju roligare att känna fingrarna flyga över ett tangentbord som fungerar och put sina tankar into words :)

Men en jobbig grej, att jag har alla bilder på min dator men tangentbordet fungerar bäst här, på mammas dator. Så inlägg med text eller inlägg med bilder liksom. Om jag inte skriver här och lägger till bilder sen :) Sitter ju just nu med båda laptopsen framför mig bredvid varandra. Spejsat.

En bra grej, jag skrev nyss klart mitt gympareferat :D Feels like sommar och sol :) haha :PPP

Jomen jag kanse lägger ut videobloggen sen ändå? Man hör ändå lite vad jag säger i början........ Vi får se.. Puss bästa kompisarrnna <333


Nej det går inte att lägga upp videon för jag råkar nämna två bokstäver som det faktiskt fiinns en möjlighet skulle råka söka på typ mig på youtube och se videobloggen därifrån. Går inte att riskera. Varför kan man inte lösenordsskydda sina klipp på youtube???

ni får en bild från samma tillfälle istället ;)


annan grymt bra låt :)

Well you're just across the street,
Looks a mile to my feet,
I wanna go to you.

Funny how I'm nervous still,
I've always been the easy kill
I guess I always will

Could it be that everything goes round by chance (chance)
Or only one way that it was always meant to be (be)
You kill me you always know the perfect thing to say,
hey hey, hey hey
I know what I should do but I just can't walk away

I can picture your face well
From the bar in my hotel
I wish I'd go to you

I pick up put down the phone
Like your favorite heat miser song goes:
It's just like being alone

Oh God
Please don't tell me this has been in vain (vain)
I need answers for what all the waiting I've done means (means)
You kill me you've got some nerve but can't face your mistakes,
hey hey, hey hey
I know what I should do but I just can't turn away

So go on love
Leave while there's still hope for escape
Gotta take what you can these days
There's so much ahead and so much regret

I know what you wanna say (I know what you wanna say)
I know it but can't help feeling differently
I loved you and I shoulda said it but tell me just what has it ever meant

I can't help it baby this is who I am (am)
I'm sorry but I can't just go turn off how I feel (feel)
You kill me you build me up but just to watch me break hey hey, hey hey
I know what I should do but I just can't walk away.


snälla

kan inlägget synas nu

grymt bra låt!!!

Vad vill du
Men kom då
Jag är ju här och väntar på dig

Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet. Gud vet vad som hade hänt om hunden hade varit bunden och inte kunnat komma o skälla i tunneln
"Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va"
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

*
Såg att det lyste. Hörde musik. Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan bredvid okända skor
Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var. Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

*
Du vet var det sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in. Hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din
O ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig
*
Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?
Toaletten duschen. Jag har gömt mig för sista gången i den
O vem blir inte kall naken o våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig. Hela världens hunger samlad i mig
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din

allt som är fett är extra sant!

nothing works out

sitter hos min pappa just nu och har sååå tråkigt... lillasyster är på handbollsläger hela helgen och storasyster är i västindien, alla mina vänner är hemma och pappa och Inger kollar på tråkig tv. Det går ju dessutom aldrig något bra på kvällarna längre. Aldrig på fredagar eller lördagar iallafall, och det är ju då jag är här...

Vad har jag gjort sen nyår? Nu ska jag berätta för er :) Nyår blev förästen inte som planerat, efter den otroligt goda trerättersmiddagen var vi mätte och uttråkade och åkte in till mina klassm8s annie och my och jusse på deras ferre hos mr tern, vilket blev jättekul :D Sen var ja hemma och gjorde inget med johi i torsdags, bakade new york blueberry cheesecake in the middle of the night som vi åt till frukost igår. Åkte in till gb sen utan mitt betalkort, fick panik på allt och åkte till pappa utan julklappar till han och syster. Dåligt av mig! Fick i alla fall egna julklappar och gav bort de arma paket jag hade. Sen sov jag igenom hela mission impossible 2, satt här till inpå småtimmarna och kunde sen inte somna. = sov tills johanna väckte mig kl 12 idag, gick promenad, kollade på girl meats cowboy. Och det var det.

Precis vad ni inte ville veta antar jag.. har inga bilder heller, och kan inte ladda över filmen på johis lillfinne...

det blir verkligen inte bättre än såhär! pusshej

lelel

skrev ett inlägg igår som fortfarande inte har publicerats.. askonstigt, så jag skriver detta bara för att testa.........

RSS 2.0