Storstadshanna



Blondinbella har gett Nils en likadan mössa som jag har! 98 spänn på h&m

heeey jonny

Godmorgon :) Hoppas ni mår braa, såklart! Blogga är värdelöst, ofta jag kan formulera mig ändå.

Läget just nu då:
- ligger på mage i min säng med datorn på en flyttkartong
- lyssnar på the killers, ha ha ha :P
- väntar på att en video på stace ska laddas upp på youtube
- solen skiner på som fän
- ska snart börja på min läslogg, borde iaf
- lillebror fyller 12 = vi har fått nintendo wii :D




Så imorse gjorde jag 20 upphopp, 40 x-hopp, 15x2 utfall, 10 armhävningar, plankan 1 min, 20 rygglyft och 20 situps innan frukost.                                                       Det kommer jag inte orka varje dag.


(L)(L)(L)(K)(K)(K)

I've always had a little something for you

Hallå :) Hur mår ni? Jag mår bra. Jag har nog haft en bra hårdag ändå och även tränat och ätit hyfsat rätt (och då räknar jag in morotskaka i det :)). Nu sitter jag och myser i mmin gråa hood. Snart kommer Johanna, då ska vi promenera, och imorgon är jag ledig :D

Your body is a wonderland är en sjukt bra låt, youtuba den för jag orkar inte göra det. De spelade den på sheshape flera gånger idag och det var så mysigt :)

I måndags smög jag i buskarna utanför Titus hus, det var typ grejen! Skickade sms som "vilken fin vit tröja du har idag" och "är det ngt bra på teve?" och "gott med en macka till", när han frågade var jag var sa jag "under din säng" hahah tyckte det var jäätterolligt, men tyvärr tyvärr kom jag inte på den smarta idén att smsa från lisas mobil så det blev ett nr han inte kände igen, men man kan inte tänka på allt.

Johanna ville att jag skulle vara redo när hon kom, så jag ska gå, puss snyggingar!


Starlight

Tjenare. Nu är jag nyklippt!!!! Jag älskar det! Tack Therese it feels so good :):D Nu skal jeg kola ppo film med mamma och mauritius... little miss sunshine som jag sett tvpå ggr redan, full e ja mé!!!

haha skoj-ar ju bara med er nu. Längtar till att träna imorgon, måste komma ihåg hur mkt jag vill träna nu imorgon. Fast har redan skrivit en lapp som ligger på golvet i mitt rum, "jag är sugen på att träna!!!" står det.

Puss och hej -jag måste va lite mer frisläppt- laxpastej

Jag har dig i bakhuvudet

Men heej :) Hur mår ni gullefjuen? Jag mår bra, sitter och pillar i mitt äckliga slitna svintohår som äntligen ska klippas idag :) Och chattar med Mimmi 9 år på msn, det är gulligt typ :P

Johan Palm igår på tv då. Fick en planch av My med som jag satt upp på väggen nu! Fast det blev rätt fult... vill göra om mitt rum lite, göra det mycket mognare och finare och då platsar inte JP, tyvärr.... men sweet är han!

Ikväll vill väl jag typ ha pizza. Klart jag vill! Denna veckan har jag tränat måndag, tisdag, onsdag och fredag. Ska träna nu lördag eller söndag med, har inte riktigt bestämt mig. Jag mår så bra av mina endorfinkickar... Hoppas de aldrig försvinner.

Trolle nästa vecka då. Tänkte skriva in projektplanen nu.. asså ibland skulle man ha gått samhäll ekonomi, UF verkar kul! Det känns liksom "på riktigt" och som att det händer något. Det vi gör är kind of B... Jag måste kolla upp var de spelat in Fucking Åmål. Åmål kanske tänker ni, men nepp, Trollhättan vad jag vet, måste kolla upp exakt var.

Annars babes, ska jag sluta nu.. kanske bloggar sen igen. Om au pair, konst, hundar eller fäst, pusspusspuss!!!


You

Varför förstorar man pp killar så mycket? Man pratar asmkt om dem med andra, analyserar allt de gör, stalkar dem, tänker på dem, skriver deras namn i skrivstil och massa hjärtan och visst att de är viktiga men andra som också är viktiga är ens vänner. Låter klyshigt som fan men ärligt egentligen skulle jag lika gärna kunna skriva mina kompisars namn över ett helt papper. För så viktiga är dem!!! Antar att det är olika sorters kärlek bara för det är ju helt sjukt hur man förstorar upp killar som man knappt känner till typ.. jättestort, mina kompisar är the love of my life :)

Vad skulle jag göra utan dem? Dem/ni är så otrooligt viktiga och omtyckta. I'm so grateful, halelujah. <3



I'll always be a faithful lover

Wow, idol makes people talk :D Alla har vi en åsikt om idol liksom.


Johan Palm är fortfarande den ende. My målar klock rent :)

Hörde Darin på radio imorse. Han sjöng live och snicksnackade med Olle och Martina lite. När jag såg honom på The Voice för ett par veckor sedan tyckte jag han blivit lite arrogant och var lite besviken. Men idag kändes han som gamla goda Darin igen och jag blev väl typ kär på nytt. Nästan. Jag kände bara lite lite panik när jag inte kunde lyssna klart för att jag skulle gå till bussen. Och jag tänkte bara snabbt snabbt att jag skulle gå in och lysna på internet sen. Men de tankarna tryckte jag snabbt bort och var tillbaka på banan igen.

Fick godkänt på matteprovet annars. 6 poäng från VG och jag är glad över det!! Det borde jag inte vara. Till och med Anna som aldrig haft mig innan tror att jag kan mycket bättre. Hell yaaa men jag ojkaj intee.e...

Jag har väl inte hittat kärleken i mitt liv ännu bara. Jag har försökt lite men ingen av de jag försökt på var väl för mig. Antagligen är det så! Men jag stör mig på att det är så omöjligt att veta skillnaden på vad man känner och på vad man bara tänker, inbillar/intalar sig. Vad kan man lita på om inte sig själv? (rysning)




making it back from my getaway

Nu ska jag försöka skriva ett inlägg med bara saker som jag tänkt på på senaste tiden.

Johan Palm är den ende. Okej Alice också. Men annars är det verkligen någon av de två som kan vinna, resten är inget att ha alls. Och det är ju inte så att jag gillar Johan Palm helt seriöst, som att jag vill ha honom eller tycker att han är bra men han är ju verkligen den enda som gör Idol lite lite värt och på detdär halvironiska sättet som jag gillar Basshunter gillar jag Johan Palm. Han är i mitt hjärta <3

Sen var det något jag tänkte på igårkväll med, men jag har ingen aning om vad det var.. :( She Shape är mysigaste gymmet. Godis är godaste och man kan lätt gå en hel dag och bara äta kladdkaka, paj och godis. Och det här med au pair då. EF förser mig med dvd-filmer, brev och kataloger hela tiden och jag blir mer och mer... opepp haha :P Eller, mer och mer pepp på USA men mindre och mindre pepp på att passa barn 24/7. Jag klarar knappt av att vara normalsocial med mina syskon, jag hatar alla deras kompisar, jag blir skiiittrött av att sitta barnvakt till andras barn så det verkar ju inte jättekul att passa slumpmässigt (nästan) utvalda amerikanska barn. Men jag har inte råd att åka till USA på annat sätt.

Stieg Larssons andra bok är den bästa, nu är jag sådär härligt lässugen(!!!!) igen soom jag typ var på 80-talet var jag nära att skriva men 90-talet nästan kanske då eller typ -04. ;). Det låg en död mus i våran vägg som Marius ägnade hela dagen åt att plocka ut. Sen fick han sätta om hela isoleringen och allt ting för att det inte skulle lukta anus.

Pussipuss

RSS 2.0