Skåne

Hej bloggen!
Nu befinner jag mig i Lund vid en minilaptop på ett skrivbord vid ett fönster med utsikt över en vit frostig kyrkogård och en allé som ännu inte slagit i blom. Bredvid mig har jag den svagaste kopp kaffe jag någonsin lyckats brygga åt mig själv och en kortlek i A4-format. I rummet intill sover en tjej vid namn Elin som jag träffade för första gången igår och vars alarm har ringt ungefär 15 gånger sen klockan åtta imorse, i övrigt är lägenheten tom. Solen strilar in och gör att en lite för varm värme sprider sig i rummet, jag har öppnat balkongdörren.
Jag dricker kaffet som om det vore ett glas kallt vatten och snart ska jag måla mitt andra lager gold sparkle innan jag lägger upp mina utvilade ben på soffan och öppnar min bok på engelska. Om cirka 45 minuter kommer lägenheten att fyllas med skratt och prat och en hel massa rykande cupcakes-bak!
Vi ses vänner, à la prochaine! ♥

Check!

   Bloggen, 
  
idag har jag varit duktig. Har varit på blodcentralen, bokat möte på ungdomsmottagningen, köpt present till Inger, städat och diskat hos B, pantat burkar och nu bokat biljetter till Lundy! Fick 46 spänn från panten, rätt ner i fickan åkte dem :D
   Var grymt hos Anna i förmiddags med! Vill verkligen att det ska bli en häärlig rutin. Nu tänkte jag snart laga mig lite nudlar och sen kolla på teeveee å slappa.
   Ha det!




17 februari

   Hej!!
  
Torsdag idag. Är ledig och skulle egentligen brunchat med Anna banana men så sov jag hemma och kände mig så seeeg så det blir lunch istället :) Sen ska jag gå och ta blodprover och se om mitt blod är okej så att jag sen kan börja ge blod om jag vill :D Skulle tagit bilen till stan egentligen men så kom det ju en liten nederbörd igår som förändrade läget lite... tydligen jättehalt och massa avåkningar så det blir bussen ändå...
   Vad ska jag plugga/göra till hösten då? Stressen börjar infinna sig and I don't like it. Synd att det ska kännas så jobbigt med alla valmöjligheter när det egentligen är något bra!
   Har en rolig helg framför mig i alla fall och senare idag ska jag boka biljetter till Lund!
   LOVE ♥♥♥

Yo

   Hej lovers ♥
   Sitter skräddare i soffan med tv:n i bakgrunden och flanellbyxorna på och ska snart gå och lägga mig. Har jobbat i matsalen idag, det gick bra. Min chef sa idag att ikea tydligen har fått ett mail häromdagen att "Hanna i bistron" är väldigt trevlig eller något, fattade inte riktigt men ska kolla mer imorgon. Blev glad iaf! Bra start på dagen :)) Annars hände inget särskilt, körde bil hem :) Första gången jag körde själv på riktigt länge, gött var det!
   Imorgon blir det en lång jobbdag till men sen är jag ledig på torsdag och ska baka scones och pannkakor med Annapanna :D Sen händer roliga saker hela helgen och sen Lund! Gillar min vardag :) Gillar att den inte är så grå utan att den förgylls mest hela tiden :) Enda nackdelen är väl att det inte är en så billig vardag men det får det vara värt! Är lycklig. Det är underbart! Har såklart en del moln på min himmel men är lycklig! Och det är väl ändå det viktigaste :))

   Är inte ni det också så hoppas jag vindarna snart vänder! Det gör de alltid tillslut!






love

Jag vet en vän som bor i huset intill
Och hon har lovat mej allt va jag vill
jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det bra

när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be
kom ge mej världen kom ge mej fred kom sänk ditt huvud och lägg dej ner kom ge mej kroppen kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå om vi ska gömma oss, bara vi två mmmhm… jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag vi gjorde slut idag när mina öron inte längre hör när bladen faller och en stjärna dör när livet vänder ska jag ännu be
kom ge mej solen kom ge mej hav kom ge mej jorden vi lever av kom ge mej kroppen kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar mmm… kom ge mej sommar kom ge mej liv kom ge mej kärlek och livs motiv kom ge mej kroppen kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar mmm… kom ge mej sanning kom ge mej tid kom ge mej kunskap kom ge mej frid kom ge mej doften kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar mmm… kom ge mej världen kom ge mej fred kom sänk ditt huvud och lägg dej ner kom ge mej kroppen kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar
när mina öron inte längre hör när bladen faller och en stjärna dör när livet vänder ska jag ännu be kom ge mej världen kom ge mej fred kom sänk ditt huvud och lägg dej ner kom ge mej kroppen kom ge mej allt som du har och jag ska stanna kvar



Aloha

Har blivit lite glest här! Vill bara säga hej och dela med mig av lite roliga saker som händer framöver :)

Idag: Träffa Anna!
Torsdag: Treornas musikal på Aranäs!
Fredag: Parmiddag med Cissi och Robert!
Lördag: Melodifestivalen!
Nästa måndag: Alla hjärtans dag!
Nästa lördag: Träffa Julia!!
Nästa söndag: Bowla med pappas familj och Benny!
Nästnästa måndag: Åka till Lund!
Nästnästafredag: Löning!

Helt sjukt bra!

påväg till nästa bygge får jag en stund för mig själv

   Hej!!
  
Läget????
   Det är bra med mig. Har inget speciellt att berätta... sitter och laddar för att gå till bussen som tar mig till worket. I måndags var mysigt :) Jag och B åkte in till stan, jag uträttade 4 ärenden och Benny 1. Sen handlade vi lite mat, åkte hem och spelade kinect, drack snabbkaffe och badade mig i badkaret - jag höll på att koka upp! Hällde upp alldeles för varmt vatten eftersom jag var rädd att det skulle kallna fort så jag klarade precis att sitta där bland bubblerna i ett kapitel och sen duschade jag kallt typ två gånger, hjärtat slog i 190 och jag var rosa som en liten räka och eftersvettades i en timme typ innan jag var med i gamet igen :)
   Hursomhelst, sen lagade vi grym mat som vi avnjöt framför Tusenbröder och när det bara var ett avsnitt kvar orkade vi inte mer utan gick och la oss :) Igår jobbade jag och nu ser veckans schema ut ungefär såhär:

   Onsdag: jobb 12-20.45 sen hem till B och sova
   Torsdag: jobb 9-18 sen bio och mat med mamma! Antagligen Änglagård 3 :) 
   Fredag: jobb 9-18 sen förhoppningsvis hem till Matilda på badtunnekväll!
   Lördag: jobb 10-17 sen förhoppningsvis en liten förfest utan fest kväll hos B med några vänner från jobbet :)
   Söndag: jobb 12.30-16 sen hem till pappa och fira Linnea

   Vi får väl se hur mycket av det som blir som man tänkt sig men jag hoppas det blir bra i vilket fall :)

   Massa kärlek ♥

RSS 2.0