Onsdag

Hej bloggen :) Jag sitter på min säng med ljudet av mina egna fingrar mot tangenterna som enda soundtrack. Vinkade av min babe vid tåget imorse och det kändes minst sagt lite tomt efter, men vi håller kontakt ändå tack vare dagens teknik och ses snart igen. Mötte upp klassen och pluggade en liten aning och sen har jag ock Lisen hållt till framför ugnen skulle man kunna säga. Eller ja, på Willys hängde vi ett bra tag också och sen slängde vi ihop en liten efterrätt till alla som ska till Skanör på fredag. Imorgon är en heldag med plugg, möten, föreläsning och work shop hohohoho. Och så julkalendern 07.15 och första luckan i chokladkalendern!!!! Ska nog gå och lägga mig snart så jag orkar :) Puss natten ♥



News

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, tvätta på nätterna har blivit lite av min grej.. A Mc M är inte helt med på det kanske och har velat gå och lägga sig för ca en timme sen <3 Mysigt har vi haft iallafall! Och julkänslan har vi bättrat på. Det är så mysigt med sällskap här i mitt lilla rum! Imorgon ska vi bygga pepparkakshus och I just can't wait. Puss med kräm


Gott

Gött att ha Anna här och gött att inte jobba! Inser det när jag hör och läser om hur mkt alla andra jobbar och sliter, mer eller mindre tvingas att gå till ett jobb mellan en viss tid och göra bra ifrån sig. Jag har också trivts med det en period men just nu passar det mig såå bra att få bestämma över min egen tid och få pengar in på kontot ändå. Tack Sverige! Idag till exempel har jag bestämt att vara ledig och jag och min tjej ska bege oss till stan, kanske äta lite sushi, kolla lite i affärer och på fina byggnader, julpyssla lite nejliksapelsiner, bygga ett litet pepparkakshus, kanske avrunda med en nationsmiddag, godis och hyrfilm. Det är okej att vara avundsjuk :) Puss älskar er!


Måndag

Godmorgon! Vaknade först fyra inatt och var pigg men somnade om och vaknade igen ca kvart i sju, drog mig lite och gick sedan upp. Därför sitter jag här och är lite för tidigt ute till ub som inte öppnar förrän kl nio. Måndag igen som sagt, men inte vilken måndag som helst för kl två får jag besök igen! Annabanana är på ingång och vi ska ha det sååå mysigt ända till på onsdag :):) Nu börjar ögonlocken bli tunga igen (för så är det alltid) så nu ska jag brygga mig en liten kaffe to go. Trevlig vecka!!! ♥



Back on track

Nu mina vänner är jag i stort sett tillbaka på banan igen. Adventskonserten var inte en konsert direkt men mysig ändå :) Efter det köpte vi med oss årets första lussebullar (för mig), pepparkakor, glögg och vörtbröd och åkte hem till mig och mös framför Kaspar i Nudådalen. Vi bygger på julkänslan mer och mer :) Skickade ut mina små flickor i stormen och de lyckades som tur var ta sig hem! Sen har jag lagat 18 lådor chili con carne och nu väntar jag på att mamma ska ringa. Imorgon kommer Anna som sagt och innan det ska jag plugga så effektivt som jag bara kan! Kärlek ♥







I'm so fed up I've had enough

Okej inte riktigt än ska jag bli positiv, kanske ikväll.
Första advent och allt men jag känner mest en liten liten ångestklump. Vet väl egentligen vad den beror på och jag hatar det! Plugget går dåligt också. Har haft sjukt kul när Julia och Frida varit här och veckan har varit grym men nånstans skaver det ändå och plugget har som sagt verkligen blivit åsidosatt... Hoppas det vänder snart och att jag inte har alltför mycket att ta igen då. Vädret matchar tydligen humöret idag också. Har knappt kollat ut men hört talas om storm och regn. Ska försöka trotsa det och gå på adventskonsert i kyrkan iaf! Sen hade jag helst velat ligga inne och äta lussebulle och kolla någon gammal julkalender som Sofie sa... Ja, man kan ju inte alltid vara på topp så nu är jag inte det, det får ni ta ♥ Gillar att överdriva också, det är något befriande över det! ;)

Puss och kram, ses på stan <3<3<3

Tur att Anna kommer imorgon och räddar mig

Arg

Hemma efter en misslyckad utekväll. Vet inte vad som hände eller vad som är grejen men alkoholen bet helt enkelt inte trots tre shots, en drink, tre groggar och en cider. Kände mig spiknykter och har aldrig varit mer irriterad och hatisk på ett dansgolv. Jävla köttmarknad är vad det är och jag blir äcklad av alla. Jag har inte störts speciellt mycket av att det varit trångt innan med idag ville jag döda. Tillslut övertalade min Anna mig att ta mitt förnuft tillfånga och åka hem. Nu har jag ätit en kaviarmacka och jag vet inte om det känns bättre. Har halvångest för hela kvällen, mackan och alla personer jag vill smsa. Herregud, återkommer imorgon som ett mer käckare, gladare jag. Älskar er! Puss

Fridag

Snabbt inlägg: Vaknade upp till en fredag! Denna veckan har gått foort och jag är glad att det är helg :)) Klockan fyra kommer kusin Frida till Lund och ikväll ska jag ta med henne och Julia på årets korrefest på Parentesen. Verkar vara många som ska komma så ser fram emot det! Innan: äggmacka och föreläsning. Tusen pussar!


Me, me, me & me

Hej! Har absolut inget intressant att skriva. Dagen har varit rätt intetsägande, varken speciellt bra eller dålig. Vi gjorde en övning i psykologin 13-17 som var rätt seg. Sen har jag käkat köttbullar och makaroner och snart kommer Alex. Borde verkligen ta upp psykologiboken och svara på en instuderingsfråga men kvällsplugg är verkligen inte min grej. Ska nog ge det ett försök iallafall! Imorgon får jag nattsällskap av inte mindre än två heta brudar men innan dess taggar vi för stor korridorsfest! Puss på er och en extra till fina Hanna M ♥


Söta nötter

Slänger in en snabb uppdatering innan min ägglunch :) igår va vi på helsingkrona och åt kylskåpskall, för lite och fel mat - men det var mysigt ändå. Nu på förmiddagen har det gått bättre att plugga än igår, klockan ett ska jag på seminarium och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ha en bra torsdag!! <3


Ett år sedan

När man som nu ligger i sin varma säng, är jättetrött och inte alls taggad att klä på sig och gå ut och cykla iväg så kan man titta på denna bilden från 24e november förra året, så kanske kanske det känns lite bättre.


Fuck it

Fuck vad dåligt det har gått att plugga idag! Igår hade jag flyt men idag har verkligen ingen info gått in. Kanske berott på att jag försökt sitta hemma och det går aldrig lika bra. Kände i alla fall att det var lika bra att ge upp, ny dag imorgon liksom :)

Har julpyntat mitt hem iallafall! Köpt en elljusstake på Erikshjälpen bland annat som inte funkade. Tycker det är dåligt att sälja elektronik som inte funkar. Om jag orkar ska jag testa att köpa nya glödlampor och byta, annars får jag försöka lämna tillbaka den helt enkelt. Det blev fint i övrigt iallafall :) Julen är ju bäst ♥

Skickar lite extra hat till Skånetrafiken också som sket i min överklagan och lät mig betala för att tjejen i kassan sålde fel biljett till mig. Tack tack.

Ikväll är det Holy Wednesday och det firar vi med middag på restaurang Winbladhs på Helsingkrona nation.

Kärlek till er som behöver och förtjänar det ♥♥♥


Tisdagstankar

Jag sitter just nu i soffan på Filly med största godisskålen på bordet, här kör vi lördag hela veckan!

Tänkte försöka skriva ett lite längre inlägg såhär med bäbisen så vi får se hur det går. Jo! Något som jag pratat jättemycket med mina tjejkompisar om på senaste och som är en av de viktigaste lärdomarna och insikterna jag/vi kommit fram till någonsin; att GO GET IT! Nu pratar jag främst om killar men det gäller även annat. Men med killar då, som är ett rätt vanligt tjejproblem - jag har helt lagt ner att spela med i alla spel därför att:
1. Jag tänker inte lägga massa energi på att gå runt och vänta på någon eller på att fundera, det är bättre att ta reda på fakta eller höra av sig om man är sugen, så slipper man fundera.
2. Jag vill ändå aldrig ha någon som tycker sämre om mig för att jag hör av mig.
3. Genom att agera så som jag vill att han ska vara mot mig så ökar jag ju chanserna för att han ska vara det. Spelar man spel själv så okejar man ju att han gör det också, kanske till och med uppmuntrar det.

Detta är heeeelt självklara saker egentligen som man inte ens ska behöva inse men tyvärr så finns det så många som låter sig må dåligt över killar som inte ens är värda att må dåligt över. Alltså helt i onödan. Så sluta med det och go get it! Kämpa tills det är helt kört för då har du iallafall gjort allt du kunnat. Men glöm inte att han måste vara värd att kämpas för, och det är han BARA om han får dig att må riktigt bra!

Det var nog det hele.


Måndag

Heej! Idag då; åkte tåg imorse, fick en kontrollavgift på 800:- som jag inte orkar förklara varför men jag har postat en överklagelse/överklagan(?), kom hem hit, pluggade lite, hade föreläsning i fina Stadshallen, tittade på fina ljusbelysta Lund ♥ och är nu hemma igen och har pluggat lite lite till. Snart ska jag till fina Filly på middag :)

Har fått mitt självförtroende boostat under helgen så känner mig för tillfället rätt lugn och harmonisk! Peppar peppar ta i trä ;) Fick med mig lite fint julpynt hemifrån också, ska komplettera lite i veckan och sen jävlar i helgen, så ska hemmet transformeras. Julmusiken åkte på för första gången idag iallafall. Det kommer bli en så fin jul dethäär!

Glöm inte bort hur bra ni är, det finns alltid massa folk som tycker det! Puss + kram!


Hemma <3

Jag har två hem som är hemma. I fredags var jag inte så jättepepp på att åka till mitt hem i Onsala, för jag trivs ju så bra i Lund. Men nu känner jag lite samma för att åka hem till Lund imorgon. Har haft en riktigt grym helg och det tar lite lite emot att bara lämna den bakom mig, även fast jag vet att Lund är grymt med.

Igår hade som sagt Benny och Matilda ett stort födelsedagsfirande. De hade fixat så otroligt bra med ställe, trubadur (!!), quiz och allmänt en grym stämning och underbara gäster. Kunde nästan inte blivit mer lyckat :) Jag var bara lite på för fullgränsen som vanligt, lite sådär over the top men hade skitkul ändå och tror inte någon brydde sig ;)

Sov hos min Anna och idag har jag bland annat varit med om det töntigaste mellanstadiedramat på länge. En tjej som visade sig vara en idiot sa grejer som inte var sanna och som hon inte har med att göra och jag blir bara så fascinerad att sådant över huvudtaget existerar. Även om jag blir förbannad så måste jag säga att det är lite roligt också! Hängde med Benny på dagen i vilket fall, det funkade asbra och jag har saknat den killen så jävla mycket och hoppas vi kan ha lite mer kontakt än innan och att det funkar bra!

Sen middag med pappas familj nu på kvällen för att fira lite födelsedag och fars dag åsånt. Mysigt! Nu är väskan i stort sett packad och imorgon blir det hem till Lund igen ♥ Puss och tack för denna helgen!


Love

Lite av varje: Igår va en rätt go fredag trots torsdagens fest. Föreläsningen var mysig, vi fick gå tidigare och jag hoppade på tåget hem. Möttes av min lillebror, som kändes som han växt flera centimeter på tre veckor, och så åkte vi hem och langade fredagsmyset till tusen med gott & blandat, Skavlan och Armageddon.

Måste också passa på att nämna att jag nu fått VG på båda första delkurserna och kan nu lägga sociologin bakom mig på riktigt :) Och inte för att vara skrytig men titta vilka fina London-gåvor jag fick från min familj när jag kom hem! Blev så glad :D

Idag ska jag duscha, plugga och tagga. Grym helg på er ♥♥♥




Friday!!

Heej! Dålig uppdatering. Har känts som en lite halvkonstig vecka, in a good way. Vanlig plugg-måndag och tisdag och sen kändes onsdan som en fredag för att Julia var i antågande! Vi gick och fikade och handlade massa god mat som vi slängde ihop till en liten trerätters hemma i min källare och så kom filly + Jossi på besök och vi hade en väldigt trevlig kväll :) Tur att jag fick hjälp av Julia och jag är stolt över att vi lyckades över huvud taget i detta "kök". Sen somnade vi till Sex and the City, det enda rätta.
Igår gjorde vi stan, fixade småärenden och jag åt min första falafel sen jag flyttade till Lund. Alltså på tiden. Sen var det bara att börja byta om och fixa sig för kvällens finsittning i vår stora AF-borg, vilket blev en jätterolig kväll trots min något obekväma klänningslängd och att det inte var så mycket roligt partyfolk förutom oss från PA. Tur att vi har varandra :)

Idag är jag inte så bakis som jag borde men har käkat dubbla frukostar och lite oreos cookies på det. Vi har föreläsning kl 15 och efter det ska jag nog ta tåget hem till Kungsis och myyysa med familjen. Imorgon fyller Benny år och vi ska fira han och Matilda med massa Ikeafolk och sen ska jag sova hos min Anna ♥

Nu vet ni allt ni behöver veta tror jag. Ha en fin helg och gör bara roliga saker! :)






nobody said it was easy

UB och november kan va rätt fina ändå! Igår somnade jag på föreläsningen men idag har det gått bättre. Har suttit med näsan i boken hela eftermiddagen och kommit framåt :) Från och med imorgon typ är det sjukt mycket roliga saker inplanerade innan jul, jag tror det kommer gå i ett och det är precis så jag vill ha det. First up: JULIABESÖK :D <3


BB

Jag saknar dig och sättet du älskade mig på. Jag behövde inte bry mig, inte anstränga mig, inte förställa mig och framförallt inte tänka. Du fick mig att känna att jag dög och jag kommer alltid älska dig för det och tusen saker till!

Månnis

Alltså gud. Jag måste sluta gå upp så tidigt bara för att jag råkar vakna då men egentligen inte är utvilad alls. Nu sitter jag på biblioteket och gör ingen nytta alls eftersom att jag knappt kan hålla ögonen uppe. Vill bara lägga mig ner och sova. Vet inte hur jag ska få något gjort/inlärt innan lunch än och börjar för första gången under denna kursen att känna mig lite stressad. Borde jag testa med en kopp kaffe? Är det värt tian? Jag tror inte jag har så mycket val. Önska mig lycka till :) Puss!!


In sickness and in health

Är det något som får mitt hjärta att kännas lite extra varmt och värkigt i bröstet och min mage att pirra så är det när jag tänker på hur obeskrivligt fantastiska vänner jag har!!! Så mycket kärlek och så starka känslor som inte kommer försvinna ens om hela jorden skulle braka sönder och samman. Det är ju helt extremt egentligen, vad starka band! Jag älskar er mina fina vänner och önskar att ni får allt det bästa världen har att erbjuda för inget annat duger!





Fade into darkness

Lördag! Gör som jag och dra på förfest :) PUSS!


...

Näe jag är ledsen readers men jag känner inte den där lyckan som jag precis läste att några andra bloggare gör. Trots allt bra som är på gång och trots att jag egentligen har precis allt jag behöver så känner jag den inte. Sad but true. Känner inte harmonin, exalteringen eller pirret och somnar oftast inte med ett leende på läpparna. Är väl inte olycklig heller utan antar bara att det tar lite tid att vänja sig vid alla förändringar.. Jag vet inte men jag hoppas och tror att man vänjer sig iallafall! För just nu vill jag mest ha närhet...



111111

Ja, dagens datum är ju ändå något alldeles extra! Och strålande väder är det också :) Jag ska njuta av det från insidan ub. Fredagskänslan är inte så stark som den brukar men jag hoppas att det kommer. Har mycket roligt att se fram emot just nu :D Brunch och sittning imorgon, Julia som kommer på finbesök på onsdag, finsittning i AF-borgen på torsdag, stor födelsedagsfest lördagen efter, sen kommer kusin helgen efter det och kanske kanske familjen på adventsfika, sen Skanör med PiL, julbord på Tjolöholm och julsittning efter det och så kommer Johanna på besök sista helgen! Helt galet lyckligt lottad!
♥ HA EN UNDERBAR FREDAG ♥




Besvikelsen

Besvikelsen när man är taggad, glad, lagom full och det bara är rockmusik som man aldrig hört. Tråkigt :(


Uppe i varv!?!

Hejhej! Här ser ni en tjej som försöker fota dagens outfit och torka naglarna samtidigt :) Sjukt nöjd med shorts och strumpbyxorgrejen som jag testade för första gången idag, det kommer bli mitt nya koncept. Idag har jag gjort lite av varje, bland annat fikat med Lisa och Karin och handlat potatis som jag så fort nagellacket torkat ska äta med en filé torsk. Känns bra! Ikväll blir det quiz och utgång om vi taggar.. Puss pinglor!


Nu kör vi!

Jag tycker inte att blondinbella ska ha patent på dethär med målformulering, för det är faktiskt sjukt bra att göra ibland, så man får lite mer koll på vad man kämpar mot och varför man gör det man gör :) Så jag tog tummen ur och skrev ner vad jag siktar på just nu.

Detta året:
- Bli bättre på att vara ensam, ha egentid och lära mig att uppskatta och njuta av singellivet och dess fördelar.
Till våren:
- Bli diagnosfri. Gå upp i vikt och bli av med de sjuka tankarna.
- Kunna ha en bra vänskapsrelation med Benny utan att det blir konstigt eller jobbigt.
Under 2012:
- Ta mig in i styrelsen eller något utskott i PiL, vara engagerad, ha roligt och göra ett bra jobb.
- Resa till minst ett varmt land med vänner.
Nu-2014:
- Få minst godkänt på alla tentor och klara utbildningen jag börjat.


Mormorsrutor yeah

Godkväll :) Idag tröttnade jag på att alla hemmakvällar måste vara tråkiga och tog tag i något jag varit sugen på länge; köpte garn och virknål och googlade mormorsrutor. Ca 2 timmar senare är nästan min första klar :) Det är sjukt kul när det går bra och sjukt irriterande när det blir fel. Men med lite övning ska det nog gå bra och målet är en filt!

Annars har dagen varit bra. Har fått plugg gjort, lunchat med fina flickor, varit på aktivitetsmöte och träffat Lisa som vart borta en vecka igen :) Efter mötet gick vi och fikade på världens mysigaste lilla undangömda café där de hade goda surdegsmackor.

Nu är jag nöjd och trött, så godnatt ♥



Tisdag

Nu cyklar jag till skolan, hej <3


Beat it

Ikväll är en sån kväll jag inte riktigt kan fokusera, ens på världens bästa tv-serie. Och vet ni varför? Jo för att det kretsar massa dumma ätstörningstankar i mitt huvud. Tankar som handlar om att jag känner mig så mätt och har ätit oregelbundet och inte enligt min "planering", vilket ibland ger mig ångest och att nästan all tankeverksamhet går till att analysera vad jag ätit under dagen och försöka räkna ut om det är för mycket eller för lite. Tankar som jag vet bara är dåliga för mig, bara får mig att må sämre och som inte leder någon annan stans än djupare in i skiten.

Nu är det inte så farligt längre för jag har kommit så långt det senaste och just nu är mina tankar bättre än någonsin! Sidan som vill göra allt för att bli frisk är starkare än någonsin och har i fler fall än någonsin övertaget, vilket är helt underbart. Och jag börjar mer och mer se ett slut på det här.

Men det finns ändå undantagskvällar, som denna. Men jag är glad att jag numera kan se det utifrån och objektivt och se det sjuka och det ologiska i resonemanget. Jag vill bli frisk och jag vet att jag kan och jag vet att det inte spelar någon roll vad fan jag har ätit eller hur mätt jag är! Jag är jag och jag älskar mig själv precis lika mycket oavsett något så oväsentligt som min vikt. Men jag vet också att det bästa för mig just nu är att gå upp i vikt och jag ska ta hand om mig och göra så att det blir så.

Behövde bara få det ur mig. Glöm aldrig vad som är verkligen är viktigt här i livet och lägg all energi på att ta hand om det! Puss natti ♥




Måndag

Hej! Jag sitter fortfarande hemma och varvar Efter Tio med lite lite plugg. Sofi Fahrman är en av gästerna och jag måste säga att hon verkade så himla lycklig och sprudlande och tillfreds och harmonisk och det var bara så härligt att se. Mycket mer harmonisk än blondinbella, beror antagligen på åldersskillnaden och är väl isåfall bara ytterliggare ett tecken på att det bara blir bättre med åren ;)

Upplägget för dagen är lite oklart. Ikväll ska jag baka med klassisarna på ÖG och innan det svara på lite instuderingsfrågor och hämta drycker på apoteket. Det är nog det enda :) Ha världens bästa vecka! Puss ♥


Stilly

Godkväll brudar! Så var helgen över för denna gången och jag summerar med en skön känsla inombords :) Efter att ha struntat i studentbudgeten igår och unnat mig lite produkter n stuff så var vi ute en sväng på Smålands och ÖGs. Vilket trots att jag mådde bra ledde till en söndag i sängen/soffan med pizza till middag och frukost till lunch. Vill nästan inte skriva att jag pluggade nån timma på espresso house också för det passar liksom inte in.. Nu har jag precis kommit hem från mysiga Filly till lugna Stilly och det är dags att sova. Puss och godnatt och kör hårt <3


På tomhetens botten står vi på toppen

Hola! Vad har hänt sen sist? Laxmiddag hos Elin igår och sen förfestade jag med cola hos Josefin och bara njöt av sällskapet :) Cyklade hem och sov och idag har jag bl a lagat matlådor och unnat mig lite lördagsshopping. Nu ska jag när som helst slänga mig på cykeln till filly för att förfesta på riktigt lite med dessa härliga + Karin :D Sen ska vi på födelsedagskalas :) Pusspusspusspusspuss


Fail

Har gått runt och tänkt att hela den här veckan har varit lite misslyckad faktiskt... Har inte hänt något speciellt, tiden har gått långsamt, jag har saknat B och känt mig allmänt nere över min situation som singel och igår när vi skulle hittat på något kul så slutar det med en rejäl snefylla för mig så att jag fick gå hem och sova hos Elin när de andra gick ut. Nu ligger jag i soffan med gårdagens kläder och smink, har ätit gammal falukorv och mått så fruktansvärt illa och resten av klassen är på föreläsning. Hej tragik och negativitet! Nu går jag och dränker mig


Torre

Godmorgon :) Igår va en seg och lite jobbig dag, hoppas att idag blir bättre. Plugg på biblioteket, föreläsning och P-Riks möte står på schemat och jag är lite sugen på att gå ut ikväll! Festa till det lite :) Ska se till att denna dagen blir rolig nu!!! Puss på er alla


2 saker

Jag hatar att smart nästan alltid är lika med sjukt tråkigt och One Tree Hill är den överlägset bästa serien någonsin.


Paus

Hej! Idag känns det bättre med psykologiboken. Tänkte jag skulle stanna hemma och läsa på förmiddagen för att samtidigt kunna passa på att slänga in några maskiner tvätt, så det gjorde jag och nu går det så pass bra att jag nog stannar här på eftermiddagen med. Helt galet! En liten grej som stör mig bara är det begynnande suget att packa en väska och dra iväg till solen och få lite färg, d-vitamin och bara ha kul som alltid kommer till mig vid den här tiden på året och håller i sig ca 6 månader tills solen börjar komma fram här hemma igen. Är så trött på det suget och att jag aldrig har möjlighet att göra något åt det. Såhär vill jag ju inte ha det varje år för resten av mitt liv! Anyway, jag kommer inte att dö och man kan ha värre problem än så. Ikväll ska jag promenera och äta middag med Elin och sen hälsa på filly :) Ha en bra lill-lördag, puss!


Tirre

Sitter på UB helt själv och har lite ont i rumpan.. för att jag suttit så mycket då alltså.. Känner att den tjocka psykologiboken på engelska inte är riktigt så spännande som alla andra verkar tycka. Har faktiskt väldigt tråkigt med den. Men dels är det ju alltid bra att börja läsa med en gång så man sprider ut plugget så mycket som möjligt och dels har jag inget bättre för mig. Tråkigt nog! Vill liksom verkligen inte åka hem och slappa i min ensamhet. Vet inte riktigt vad alla andra som bor själva gör när de inte har något särskilt planerat? Vill inte bli så negativt påverkad av mörkret som jag brukar bli varje år efter ett tag, ska nog försöka se det som en utmaning att inte bli det. Nej, ska inte dra ner er mer mina älsklingar! Ikväll kommer Lisa till mig och kollar på vingar av glas :D PUSS!


RSS 2.0