Sommar!

   Hej!
   Igår hängde jag i stan med dessa godingar! Solen sken som den inte gjort på länge, Benny vann på minigolf, vi köpte glass, satt på uteservering, jag målade om ett bord helt själv och sen avslutades kvällen med Saw II :)
   Nu väntar mormor och morfar utanför dörren för vi ska till Marsstrand! After work ikväll.
   Puss <3



Nu är det onsdag

   Hej mina kära,
   Sov över hos en annan av mina bananer än den jag brukar sova hos igår :) Vi gjorde varma mackor och zappelizappade lite framför teven innan vi slocknade sött i sängen. Ungefär iaf! Imorse tog vi vårat pick och pack och gick för att testa amerikanska dinern Egg & Milk som ligger nära Annas hem i Linné. Bra och väldigt amerikanskt men jag tror ändå inte riktigt att det överglänser hederliga Espresso House...
   Solen skiner och det är skitvarmt! För er som missat det. Är glad att jag är ledig och har suttit på Bennys balkong och läst tidningar nån timme nu, men var tillslut tvungen att gå in och svalka mig lite.
   Senare ska jag nog fika med mamma i Kungsbacka och sen hem till Onsala för att lämna lite tvätt och hälsa på familjen (inte hälsa påå utan hälsapå) :)
   Puss finisar


Tisdag!

   HEJ BLOGGEN!
   Jag har på riktigt (inget skämt) inte suttit vid datorn sen jag skrev här senast. Skönt :) Istället har jag lagat smarrig trerätters middag med mina tjejer i fredags (tomatsoppa, nudelwok och bärtårta!), jobbat och firat My i lördags, jobbat och haft BB-mys i söndags och jobbat och varit på bio med Johanna igår. Vi såg Bridesmaids som jag tyckte var en rolig mysig feel good-film. 
   Idag har jag jobbat min åttonde dag i sträck och skulle slutat fem men förlängde mig själv två gånger till kvart i sju, då det gick så bra och jag ändå ska vänta på att Anna slutar 20.30. Så nu sitter jag vid datorn på jobbet och myser för mig själv. Ikväll ska jag på sleepover hos Anna :) 
   Imorgon är jag ledig men har ingen aning om vad som händer då alla andra jobbar eller är bortresta. Men ska bli skönt att bara göra något annat än att vara här. 
   PUSS & KRAM ses på stan 





Fredag!

   Hej hej!
  
Dåligt bloggat denna veckan. Jag som har bilder och allting.. Har inte suttit vid datorn helt enkelt..! Men nu gör jag det, sitter på jobbet faktiskt och har precis bockat av lite obetalda räkningar och har nu några minuter kvar innan det är dags att gå ner och samla ihop till brödfödan :) Eller shoppingen :)
   Ikväll blir det trerätters hos Lisa!
   Ha en underbar helg <3


Fin bild jag hittade på datorn här :)

Tisdag

   Hej readers!
   Vaknade upp idag av mikrons surrande och sen en klapp på axeln och vips så stod min man där kl 8 på morgonen med en frukostbricka i handen! Då är livet helt okej :)
   Annars njuter vi på - tacomys i söndags och igår efter en slitsam och rolig dag på jobbet slängde vi ihop en liten pizza som vi åt framör nya favvisprogrammet Mamma bygger bo :) Finns på tv4play, ett litet tips om man har tråkigt, två helt olika mammor från helt olika familjer byter plats med varandra en vecka :) Ni har säkert sett reklamen.
   Idag då, denna fina tisdag som börjat så bra, så är jag ledig. Mannen har åkt till jobbet och jag ska snart åka jag med, ska luncha med fiiina fina vänner idag och sen till pappa på middag. Borde inte kunna bli så mycket annat än bra.
   Puss ♥ ♥


Min halva är den som ser godast ut

Söndag

   Denna söndag tillbrigar jag i soffan med repriser på teven, mackor och nya ELLE. Gud så livsnjutigt! Men regnet har vräkt ner och jag har vart lite trött från jetlag och utgång så det har passat mig fint. Ska dock bege mig utanför dörren snart och åka och handla på Maxi! Lite extra kul är det att handla där istället för Hemköp! Tänkte kolla om de inte har lite fina doftljus och såna roliga grejer också :):)
   Hörs nog sen!


Du fjällhöga nord

   Heeeej bloggisar!! :)
  
Idag kom jag hem till Sverige igen, och det känns än sålänge baara skönt! Det har varit en fantastisk resa men för mig hade två eller två och en halv vecka räckt, sista dagarna ville jag mest hem. Det var en ganska utdragen hemresa med på 24 timmar så det är skönt att den är över :) Alla väskor hann dock inte riktigt med i bytet i Paris så allas väskor utan min är kvar där och kommer med flyget imorgonbitti. Tur för mig att jag fick mina grejer iallafall!
   Har såklart massa att visa och berätta men det kommer, live eller här ;) 
   Sen vi kom hem i eftermiddags har jag packat upp och gjort mig iordning för kvällens firande av Anna som blir 20 idag! Fick skjuts av Johi till Benny och sitter nu här och väntar på honom... Har handlat och målat naglarna och fixat så nu är det bara att vänta... Har saknat honom! Och så nu när jag kom hit så har han städat jättefint överallt, diskat, tvättat och torkat :) Blev alldeles varm av de prydliga glasraderna i skåpet. Sånt kan man gå igång på! ;))
   En underbar kväll till er alla!!






RSS 2.0