Namnsdag

Idag har min mamma namnsdag så jag gav henne en liten present :)))

Next up är att lära mig att sticka raggsockar!


Utmanad!

Okej okej jag kan INTE hålla mig när jag blir utmanad att göra en lista... trots att reglerna är att det måste vara rooligt. Hatar lite att vara rolig..
Cool text förrästen, vet inte hur man ändrar... vill inte ha den...

Berätta fyra sanningar om dig själv:
1. Jag fantiserar om att bli bibiotikarie ibland, det verkar så mysigt! Ha lässtunder för barn, sitta i den kulturella miljön med myskofta och innetofflor och kunna allt om böcker och vad som är nytt på den fronten.
2. Jag har inte rakat benen på hele långa vintern, och hösten. Inte sen i somras alltså! Inte en enda gång....
3. På kvällarna/nätterna låser jag ganska ofta in mig i badrummet, sätter på radion och har världens fest med mig själv, ibland filmar jag :)
4. Det händer ganska ofta att jag käkar mina snorkråkor! Ahhhhh den va svår att erkänna!!! Men liksom, jag anser inte att det är värre än att bita på naglarna. Dessutom är det skitbra för immunförsvaret! Och vart ska man göra av dom annars liksom? Jag skäms inte.


Berätta fyra saker du har på dej just nu:
Torrshampoo <3 loads off
Hårspray
Smink, looaads
Nagellack (är jag naken???)

Berätta FYRA saker du gjort idag
1. Lagat köttbullar + makaroner till tre små skitungar ;)
2. Fått reda på att jag fått alla rätt på ett prov som det kändes som jag chansa på hälften på :O :D
3. Fotat den snöiga naturen med min mobilkamera.....
4. Varit lite dryg mot mamma å David och tvingat David att duka och sortera besticken, lite dåligt samvete dära

Skriv ner fyra saker du hatar: 
1. Färska fikon! Pröva igår, verkligen inte gott
2. När torrshampot är slut
3. När småbarn driver med mig.... eller med mina bröder. Blev så provocerad att jag hotade med att slå en häromveckan. Helt på riktigt! "Kastar du en snöboll så SLÅR JAG DIG" aasargt sa jag det.. han kastade..
4. Acne, eller akne


Skriv ner fyra saker du älskar
:
1. Gulliga sms naaaw
2. Överraskningar!! Typ överaskninsfester, presenter, brev, resor, lappar, allt som kommer från en klar himmel! :)
3. Basshunters alla låtar
4. Lugg på vissa människor, stora tjocka luggar helst


Skriv ner fyra personer som ska göra denna listan:
Hm, Annie har ju redan gjort, men My säger jag också, Cheernatta och Johie och OM någon mer läser och har blogg <3<3<3<3<3<3




ser ni kissen? :) vill ha en sån! med massa hår!


Mello

Nu börjar Melodifestivalen! Jag hejar på Darin!

UPPDATERING: Skoja bara, jag hejar nu på Erik Linder och Getty!!!!!!!!!!






ehhm okkkejj

Jag är lite rastlööösss.... har bara legat inne idag och läst, tittat på Desperate housewives, pluggat lite och ja... suttit lite hära... vill typ ge mig ut i snöstormen tror jag. Men vet inte... det är så svårt att veta varför! Nu sa mamma att jag inte fick gå ut för det mörknar snart...

Fan, jag vet inte vad jag ska skriva för jag vet inte vem jag är, vad jag ska skriva, hur jag ska skriva, vad jag vill berätta, hur jag vill verka, hur jag ÄR blabla och så har det varit så himla länge. Det är väl därför jag haft 18 hundra bloggar, därför jag har lösenord, därför jag skriver så konstiga saker ibland och mest ytliga torra saker - för att jag inte vet hur jag skulle bete mig annars.

Ahhhh det är typ det jobbigaste! Vetifan hur jag ska lösa det heller.. men men, jag hoppas att det KOMMER fixa sig, att jag kommer kunna slappna av i mig själv någon vacker dag och bara kunna vara.

Så, vet inte ens om detta inlägget var jag




egoprego



 

 

 

Hittade massa gamla bilder på datorn som jag inte visste fanns! Lägger upp massa poser på mig själv bara för att visa lite frisyrer jag haft, brunt, kort, snelugg, hellugg m.m. Är lite sugen på hellugg igen faktiskt! Fast på en bild där det ser bra ut går typ 10 som inte ser kloka ut :P haha


U rock!!!!!!!!

Något utav det värsta och mest deprimerande som finns är när det visar sig att någon som man tyckte var så himla snygg och härlig visar sig vara jättemissnöjd med sig själv och sin kropp. Helt utan anledning. Vet ni hur jag menar? Om man t ex sett någon på stan eller på tv som man verkligen blivit inspirerad av och tänkt att JÄVLAR vad fin hon är och hon måste verkligen vara nöjd, sådär vill jag också se ut!! Och sen ögonblicket efter får man läsa att hon hatar sig själv och har problem med maten eller så ser man den där tjejen på ICA lägga upp en lågkaloribar på bandet och en lightcola. Då är alla tidigare känslorna som bortblåsta och man/jag känner sig bara helt tom.

FAN jag hatar det för det är ju verkligen HELT OBEFOGAT! Tjejen har ingen som helst anledning att tycka sådär om sig själv. Och det visar att lycka inte sitter i hur man ser ut för fem öre, utan i hur bra man trivs med sig själv på insidan. Sen kan man se ut precis hur fan som helst.


Och tvärtom är något utav det bästa, härligaste och mest inspirerande att se någon som fullkomligt skiter i allt vad ideal heter och vad alla andra ska tycka och bara står upp för sig själv och är så himla nöjd och trygg i sig själv. Det är dessutom SKITSNYGGT.

Det finns ingen anledning för NÅGON att tycka illa om sin kropp, för ingen än dig själv bryr sig om hur du SER ut, utan det de ser är vad du TYCKER om hur du ser ut.


Memory Lane

Glad alla hjärtans dag! <3 Hoppas ni fått många gulliga sms och anonyma blomsterbud! Jag  söker med förväntan på eniro efter vilka oregistrerade nummer som ringt mig (Inger Carlén va det...) och väntar med spänning på en kärleksdikt i brevlådan från typ Simmis eller någon. Hoppet är det sista som lämnar människan säger man väl... :)

Tänkte iallafall visa er lite bilder från igår:


Här är jag utanför lägenheten på Stabbegatan som jag och mamma bodde i när jag va 2-4 år gammal. Fönstret i mitten högst upp va mitt!



Här är jag och en rådjursstaty som jag älskade när jag var liten. I mitt minne är den lika stor som jag :P



Och här är Stabbetorget, där jag och mamma brukade klippa oss, hyra film och gå till vårdcentralen när jag hade öroninflammation. Asmysigt är det där!


Jag vill flytta hemifrån när jag ser sånthär!! Fatta mysigt att ha sitt liv där! Älskar Björkekärr! haha :$


Bangs



NU ska jag stänga av datorn och plugga <3

Kolla vem som bor i samma hus som My



Mr. Grünberg L.
Kommer ni ihåg honom? Mm mm


Tues

Snyggingar!

Idag har jag varit och hälsat på mormor och morfar, har blivit typ en gång i veckan nu senaste, mysigt! Vi lunchade, stickade och jag pluggade lite till första provet i företagsekonomin som jag hade senare.

Sen blev allt lite stressigt för mesiga jag. Mycket onödigt rännande fram och tillbaka mellan bussar och mormor och morfar och Eductus men tillslut var jag hemma i tryggheten och värmen och fixade lite kulinariska köttbullar med hjälp av mikron till mig och mina bröder. Gött :)

Provet va förrästen mycket svårare än jag trodde...

Hoppas ni har haft en underbar dag!


entrepeneur

Jag vill också va en sann entrepenör! Med massa idéer och drivkraft. Men jag tenderar hela tiden att få väldigt mycket drivkraft plötsligt och under en kort period, som sen klingar ut likt tonerna i en sorgsen symfoni.

Väntar lite på den perfekta affärsidéen också.. Men detta va en söt idé, fatta mysigt jobb att bara sitta å sticka hela dagarna!  


Någon dag...

Någon dag ska jag skaffa ett liv så att jag har någonting att skriva om och så att jag har roliga bilder att lägga upp. Just nu går det inte hur mycket jag än försöker. Men jag tror och hoppas att det bara är en fas!

Någon gång hoppas jag att jag får ett jobb och att jag reser runt till flera olika spännande platser i världen, någon gång. Och jag hoppas inte att det tar för lång tid.

En stor fråga jag har är VARFÖR det är SÅ HIMLA svårt att ta tummen ur röven och skriva ett CV och söka jobb?? Det känns inte som att det bara är jag heller? Jag fattar inte, varför ska det kännas så himla himla svårt och krångligt? Den enda lilla teorin jag har är att det kanske är för att det är så abstrakt och okonkret på något sätt....... men vaaaaaaaaaaad vet en ko egentligen?

 

 


Snöbild



Jag älskar att det känns som man bor i fjällen! Älskar denhär vintern! :)


RSS 2.0