my lucky day

Marius hade inte bara köpt med sig pizza och mannakvikk hem som jag bett honom utan även detta:

Så fint :)

Var med dessa två gullen på K-mässan idag med

<3

Jag vet att ni vet. Vet mycket mer än jag. Har sett mer än jag men jag vet att den som dör får se


Grattis till Natalie som fyller 18 idag!! Så himla ball!!! :D

Corpse Bride...



Denna ska alltså alla estettreor på Aranäsgymnasiet göra som årets musikal. Jag är skeptisk!

Kvällens planer är att äta Billy's panpizza, mannakvikk och choklad och kolla på tv, läsa böcker och läsa bloggar.



Puss! från Hanna ♥

candy cock

Sitter just nu hemma hos Johanni och har en paj med extra pajdeg i ugnen. Snart ska vi se dubbelavsnitt inklusive final i Project Runway. Probably The Most Exciting Part Of The Week.



...............................Nu ska jag fortsätta kolla runt efter fina bilder på Johannas dator :) <3

USA

Part one   LOS ANGELES


Hollywood boulevard


Beverly Hills


LAX


Los Angeles skyline

Los Angeles har ett härligt
medelhavsklimat med varma, torra somrar och mer växlande, något regniga vintrar. Normala temperaturer på somrarna dagtid är omkring 27 - 29°C med milda nätter. Resten av året ligger temperaturerna på runt 20 - 24°C dagtid och svalt på nätterna, ibland kan kännas kyliga. Staden får ca. 325 soldagar och enbart 27 regniga dagar om året med låg luftfuktighet året om, vilket ger behagligt väder åretom.

mind is a razorblade

Hej sweethearts!

Sitter på mitt rum och det är kooolmörkt för jag har inte tänt :O Så det ska jag snart göra! Lång men intressant skoldag idag och jag har bl a lärt mig att jag har extremt dålig självkänsla. Ska se om jag kan få tag på listan med varningstecken som alla passade perfekt på mig så jag kan lägga upp den här.

Annie kom en timme försent till bilden idag pga att hon hade varit på uppkörning och tagit körkort!!! Hur coolt är inte det? Så jag och My fick skjuts till Ara och så missade vi avfarten :D

Nu fortsätter kvällen med extra krämig manna frutti bla bla bla hur tråkig är inte min blogg då


Know you know

Igår köpte jag en mössa (!!) på H&M's barnavdelning. Crazy för att vara jag. Men nice! Såhär ser den ut;



Vet ni att det är riktigt tråkigt att vara 17 (i en värld full av 18åringar) när man inget hellre vill än att gå ut och dansa på helgerna, när artister man vill se spelar på klubbar, när man åker till Stockholm med klassen och när man vill åka på semester men ett päron sätter sig emot?

Ganska ofta tackar jag min lyckliga stjärna att jag bara är seventeen men ibland hade det ju varit riktigt gött att ha åldern inne!

Tvillingarna

VARDAG:

Idag skulle du behöva ta dig tid att sätta dig ner och fundera på hur du skulle kunna strukturera upp livet lite bättre.

KÄRLEK/RELATIONER:

Du finner det svårt att komma någonstans med den person du är intresserad av. Ta det litet lugnare så skall du se att det går bättre.


Hur mycket hatar man inte att läsa såna här horoskop på morgonen innan dagen ens börjat? När de verkar stämma så bra att man omedvetet skräddarsyr dagen efter dem... Men okej, jag kan ju alltid lyssna på dem, eller skita i det :)

Hmm.. jag tänker väldigt mycket och läser massa intressanta saker men jag har verkligen ändå inget annat att berätta om här än vad jag gör på dagarna. Vad är grejen med det? Försöker verkligen varje dag men nej.. inga ord rinner ur mina fingrar. Bara ur min mun hohohohoho ;P

Naa! Vi ses.


Fight harder.

Synd att jag lämnade matteboken i skolan FÖR JAG E SÅ SUGEN PÅ ATT RÄKNA NU!! Jag måste hinna före Lisa innan nästa MatteC lektion på måndag!!! Jag har blivit en sån som bara suger åt mig kunskap nu och älskar att plugga, precis som Blondinbella, Bellas copycat Kissie och Bellas kompis Nicki. Jag är inspirerad.



Just nu skiner solen och det ser riktigt skönt ut utomhus, ska nog dra mig ditåt... Ikväll blir det Julia och hitta på ngt. Imorgon barnvakt hela dan och på söndag dansa :)

Puss


visst blir man sugen på att planera? ;) ;) ;)

Hoppet...

Hej ni 4 små sexbomber som läser :) Hoppas ni mår prima balle.

Min familj är på Sverige-Frankrike matchen i fotboll på ullevi och jag fick tydligen inte följa med. Men det är rättså cool. Mamma owe me one!

Haha, ikväll ska jag kolla på dubbelavsnitt av Project Runway och Sex and the city. Gorgeous. Och imorgon har jag sceniskt musikprojekt. :S:S:S is how I feel. Sceniskt musikprojekt, jag? Kommer jag våga ta plats? Eller kommer jag + alla andra undra vad jag gör där? Sceniskt musikprojekt liksom. Aja.

Ska till körskolan imorgon också och försöka få ordning på mitt körkortstagande. Cause I have to have it before USA NÄSTA ÅR! Okej jag kommer hinna ändra mig 10000 times men just nu är jag så pepp på au pair i Californien :) Hoppas det håller i sig!

Well yeah, tänk att kunna prata engelska vaarje dag istället för svengelska. Wonderly? Borde ta tag i att ringa Piano-Lena och mejla Kévi-baby nu, he he ;)


Friends

Dags för ett blogginlägg kanske? Well jag svarar ja på den frågan. Igår började skolan för alla gymnasieelever i Kungsbacka och självklart var jag där och tog tempen på partystämningen! Jocke hade skaffat hästsvans och jag kunde inte vara lyckligare över det :D Så himla snyggt och Basshunter. Säger bara --> me likey :9

Efter skolan intervallfikade jag på espresso house. Vänner kom och gick men jag satt nog där i ca 5 timmar. När Kungsmässan stängde gick i alla fall jag, Julia, Johanna och Lisa till ica och handlade mat och åkte hem och lagade tacos + chokladpudding i sann sex and the city anda :D haha fast det var ju inte det då. Det är bara jag som alltid tycker det när jag umgås fyra och fyra.



Idag var skolan icke kul, åkte hem efter lunch och kollade på Oprah :)

Kisses /H

Lucas Scott sa:

T.H. White said:
    "Perhaps we all gives the best of our hearts uncritical to those who hardly think about us in return."


Our last summer

Tjaa,

Igår var jag barnvakt i stort sett hela dagen och sen hade jag myskväll med pizza (orkade inte hela!) och övningskörde en sväng med mamma på onsalavägen :) Det var jättekul, fast en bil tutade på mig när jag körde så fort som man fick köra men mamma e så kul när hon snackar om hur idiotiskt det är och att jag inte ska bry mig och blabla, haha :)

Sista dagen på sommarlovet idag då. Jag har inte ens köpt en glass på hela sommaren! Inte en enda, inte ens ätit när pappa bjudit hela familjen på kulglass, flera gånger. Och jag har inte varit på Liseberg. Glassen och Liseberg alltså :/ Annars har det varit grymt och jag är inte laddad för att börja gå till skolan varje dag.

Anyways! ♥u


Stora Enen med kidsen

Hej Hanna!

Brevet var inte så farligt som jag trodde, jag har varit snäll mot mig själv. Känner väl antagligen mig rätt väl så jag visste vad jag vill höra, haha här är några utdrag:

"Jag umgås mycket med Frida nuförtiden. På bara några månader har hon blivit en av mina närmaste kompisar. Så jag hoppas att ni fortfarande umgås och att ni båda har hittat kärleken. Men om du inte har det Hanna så var lugn, 17 är ingen ålder!"

"Idag har jag varit vegetarian i två veckor, hoppas jag varit det i 1 år och två veckor när du läser det här. Annars får du faen bli det igen!!"

"Tänk på att hålla kvar dina gamla högstadievänner så gott det går. Johanna, Julia, Lisa, Sahra, Natalie - det är så synd att tappa kontakten med dem helt! Och tänk på körkortet, ta helst det innan studenten - hurry curry om du inte kommit igång ordentligt. Tänk på att träna, 2-3ggr/vecka och sluta för guds skull inte med pianot och konsten. Om du inte har jobb - sök sök sök! Man kan inte få mer än nej och du måste ha caash!"

"Annars så hoppas jag att allt är bra denna augustidag, att 2:an gick bra och att sommaren var riktigt riktigt härlig! Jag hoppas att köket, vardagsrummet och hallen blev fina och att du har kraft nog att ta dig igenom 3:an, bara 10 månader till studenten!!!"

something pink

Kolla vad jag har...



..ett brev som jag får öppna imorgon som jag skrev den 15 augusti förra året. Spännande va? Ja det är det! Jag kommer inte ihåg vad det står i det men it better be något intressant. Fast jag tror inte det är det. Hur bra är jag på att skriva intressanta saker liksom? Det står antagligen vad jag har gjort de senaste dagarna och att jag hoppas att jag har gjort massa mer coola saker om ett år när jag läser det. (kommer ihåg att jag skrev ngt sånt).

Mina predictions är att jag mest kommer få ångest imorgon för att jag tycker mitt liv är tragiskt. Egentligen tycker jag inte det men jag tror att det är ungefär det jag kommer få ut av brevet. Men jag återkommer imorgon om mer exakt vad det står!

Stay tune ♥

My baby takes the morning train

Hej hallå, hoppas ni mår bra. Min lilla teddy är tyvärr sjuk och har åkt hem för att vila upp sig. Hoppas verkligen hon blir frisk snart! Datorn är fortfarande kass så jag sitter på mammas och skriver nu. Vet inte riktigt vad planerna för idag är.. känns som jag vill ta vara på dagarna nu innan skoli :/

Men imorgon blir dagen D då jag först ska in och luncha med tre vänner à la sex and the city och sen gå och se sex and the city filmen en gång till! Nu funderar jag på att åka in till stan... hmhmhm. Vi hörs och ses :D





not so hot

Okej min två veckor gamla dator har gått sönder. Det är sant! Eller, den funkar asbra förutom att musplattan inte funkar och att det knappt går att skriva på tangentbordet (nu skriver jag i slow motion). Sen funkar inte touchpanelen heller så jag kan inte trycka på eject eller höja och sänka tex.

Magical fingers or what? Allt jag rör förvandlas till traash :(

Annars har jag flyttat in i mina mjukisbyxor från team sportia och sover numera med två täcken i sängen. Overandout


554923619

Vad skriver man i sin blogg? Jag kommer inte på så mycket, tyvärr. Var på IKEA, Biltema och Hornbach idag. Alla de roliga liksom. Speciellt Hornbach.... naat. På Biltema provade vi ändå mc-hjälmar, men det var inga speciellt bra (och vill inte ha ett Biltema-B på baksidan).

Sen hem och äta pannkakor + Inger som inte tyckte jag hjälpte till tillräckligt hemma. Hjälp, det gör jag nog inte! Hon frågade om jag var sån hos mamma med. Och ja, svaret är ju ja, jag hjälper bara till om mamma ber(tvingar) mig, aldrig att jag tar egna initiativ. Och det tror jag ändå att de flesta i min ålder gör, jag är för lat antagligen! Lite dåligt.

Ska ta kvart över nio bussen härifrån hem till mamma och är hemma vid halv tolv(!), måste ta 734an och bla bla men jag tycker det känns helt OKEJ, gillar ju att åka buss och lyssna på samma gamla låtar på mp3'n som jag nästan börjar tröttna på och kolla ut genom fönstret och tääänka, älskar det :D


Snygga killar jag gillar

 



Luta er tillbaka och njut :)

Fit for fight

Hej modebloggen! Det har nästan blivit så.. hehe... Har kollat på fuskskinnjackor idag, valde mellan två olika från BikBok och denna från H&M's pojkavdelning... det blev inte den på bilderna, utan jag köpte den ena från bikbok och så ska jag åka in och kolla på den andra som bara finns i Göteborg imorgonbitti, och jämföra.

Köpte sexiga träningsshorts med och gick och skakade mitt ass på Friskis med Johanna. Riktigt roligt var det :D

Ikväll har jag kollat på mitt favoritprogram Supersize vs. Superskinny och ätit barnpizza.

Nu vet ni allt om min dag. Kyssåsmek <3


make up

Det är en hantverkare hemma hos oss... tycker inte om sånt! Han är dessutom rätt ung, alltså inte gammal gubbe iallfall, så från att jag klev ur duschen i bara handduk imorse har jag inte visat mig alls. Men nu ska jag snart ner och äta någonting innan jag ska dra mig ner mot bussen för att kolla på kläder och gå på ett danspass med Johanna ;)

Idag kommer även Julia hem tror jag :D


Jag undrar också

Kollade på sex and the city och när Carrie sa första halvan av citatet så fyllde jag automatiskt i andra halvan själv. Det är PRECIS detta jag också tänkt på...

"When men attempt bold gestures, generally it's considered romantic. When women do it, it's often considered desperate or psycho."

6e augusti

Hittade en fin fejkskinnjacka idag med, som jag kanske vill ha som höstjacka. Och så kom jag på att jag verkligen måste köpa korta träningsshorts och mjukisbyxor med. Shit jag får för första gången på läänge skriva en inköpslista på bara det som jag verkligen behöver för att inte alla mina pengar ska ta slut forever.

Sahra klippte mig idag med. Åkte ner hela vägen från Kungsbacka på moppen för att klippa mig en kvart typ. Snällt eller vad :) Så det är sköönt faktiskt.

Ja och så var jag ju i gbg med Johanna och kollade runt, åt chocolate fudge brownie glass på Burger King och en sväng på Media Markt och provade coolaste massagestolarna :D

Kvällen blir tv, antingen med johanna+princesstårta eller migsjälv+godis typ. Hihi puss

Suddenly everything's right

Hallå :)

Vad har hänt de senaste dagarna? Svar: jag har handlat kläder tre dagar i rad. Helt amazing! Är nu pank till sista september ;) Hohoho men jag är så glad för jag behövde verkligen och nu klarar jag mig lite bättre ett tag. Jag behöver bara:
- ett par jeans till, grå-svarta helst
- en stor väska, kanske kan få pappas farbror fred carléns gamla puma - if i'm lucky
- en höstjacka
- höst/vinter skor
- halsdukar/sjalar
Jaa.. allt utan tröjor egentligen ;) men jaja



en röd hummel :D kanske kanske lite kort i armarna :'(

lev me re


Mot molnen

Idag har jag handlat kläder! Ett par jeans, en svart tröja med trekvartsarm och knappar längs ryggen, en kort svart tröja med dragkedja och ett linne/klänning med stjärnor. Allvarligt första gången jag köper kläder på flera månader. Så det känns BRAA.

Shoppade massa skitbra grejer på kvantum med, havrekakor, vanligt godis, naturgodis, chokladmousse+nötter+choklad och muffinsmix som contains real chocolate. Allt för mammas pengar. Sen ska jag köpa cola och pizza med. Life is so easy :D haha


-aldrig sluta med shorts-

honey I love you½!

Tjaa

Lyssnar på Basshunter min man och dricker vatten. Har cyklat drygt 8 km. Så himla hälsosamt! Snart ska jag nog ta tag i disken och att packa upp min väska. Sen ska jag kanske baka en kaka för senare kommer Pernilla och Anna hit med vin och såna goda grejer :)

Augusti är btw en skitmånad, let's make the best out of IT!

laddar

Heej folks! Jag har varit ute och seglat, det är därför ni har saknat mig :) Smögen-Grunsund-Skärhamn typ. Roligt faktiskt när det var så fint väder :D Brände ansiktet första dagen och fick ha sexigaste keps+solglasögon+nässkydd, he he. Men nu ser det okej ut ;)

Har fått en ny laptop med! En fin dell, silvrig med toppografiskt mönster och rosa kanter. Snyggt och skönt med en eegen dator och att cd-läsaren fungerar så jag kan spela desperate housewives the game :) haha.

Och en grej till: imorgon åker mina päron till Öland och jag får huset för mig själv till på tisdag. Skönt skönt skönt. Känner för att åka till maxi och handla massa god mat och godis och beställa pizza och glassa runt bara. Spela hög musik och så. Och röka på altanen!

Tog inte en enda bild på seglingen så lägger in en från i måndags istället, gulligt va? :)

Pusseluss

RSS 2.0