We're all the same


Hittade till roligaste sidan tack vare Julia och kunde roa mig hela kvällen ;D
Och det var bara en slump att jag med råkade ha sommartema, jeansshorts, klocka och hela köret precis som hon, prommmise!

Nu skall jag kolla på One Tree Hill, godnatt sen ♥

Söndag

Oki, såhär då. Imorse när jag dushcade hittade jag en stor svartgrå prick/fläck på min axel... vet att jag haft som en slags finne där innan men aldrig att den varit grå, och med två mindre svarta fläckar i. Läskigt ju! Ska visa den för mamma sen när jag kommer hem, hoppas att det inte är cancer. Man får ju sånt moment of clarity när sånt händer. Tänk vad helt sjukt lyckligt lottad jag är ändå i världen. Och så är man orolig för att man inte har någon pojkvän. En fis i rymden!

Mer dåå.. Är hos pappa och ska nog åka till shippan och träna sen. Det är ju alltid bra. Och jo, Robinson är verkligen veckans höjdpunkt!!! Min nya tradition har nu blivit att varje lördag köpa en blandning av naturgodis och vanligt godis och kolla på Robinson med familjen. Helt seriöst så hoppas jag inte att den traditionen ändras. Jag gör hellre det än är ute och festar eller umgås med kompisar. Hahah men jäävlar vad jag älskar det. Livet känns typ meningslöst när godiset och robinson är slut.

Meeer... Är ganska taggad för att försöka få så grymma betyg som möjligt nu samt anmäla mig till nästa högskoleprov och plugga järnet och få bra. Men det känns typ svårt, vet inte vad medel brukar ligga på men intagningen till jurist är 1.5 och mamma fick 1.7 och jag känner att mest troligt är att jag får vara nöjd om jag får 1.0, verkligen! Jaja, borde först ta tag i matten.

Mer! Nej kommer inte på något värt.. Puuusss på eeer :)


Bum

Okej. Asså skulle ju vart barnvakt idag. Jobbigt jobbigt tänkte jag men fick ett sms imorse om att det var inställt och att jag skulle slippa. Jippikayyeay whojohohohoho hahahah :D Så typ! Men sen fick jag ett meddelande om att de ändrat sig och skulle ut och äta istället så jag skulle komma ändå. Då dog jag! Asså verkligen. Mitt psyke överdrev jättemycket och jag kände att jag låg på botten.

Nu ska jag dit om en och en halv timme, och har inte börjat med dagens dos av samhällsarbetet som ska in imorgon. Inte bra. Har heller inget jobb, inga bal/student outfittar, inget körkort, inte skickat in au pair ansökan, inte räknat ngn matte på veckor MED MERA MED MERA.

Men vad gör väl det???? Herregud! Allting löser sig ju. Inget jag behöver ta tag i just NU. Förutom samhällen, och det ska jag ju göra. Sen jobba, och sen plugga lite till. Grymt duktigt!

Go go go. Jag kommer somna med döds-arbetet bakom mig och lite cash i plånkan! Vem tackar nej? Just det. hihihi pusssar!


En gammal härlig outfit :)

that off the wall won't stop til i get enough kind of love

MEN ÅH vad irriterande när gamla inlägg inte publiceras! Syns det nu tro?

Har varit hemma sen halv fyra men inte satt tänderna i samhällen än. Man får dra ut på det roliga ;)

Har iaf ätit god middag idag igen med min kära mor, min bror och min bror :) Marius är i typ Linköping och enligt mig är det lite mysigt att vara bara jag å mamma. Men inget ont mot älsklings-Marius (L) hohoelliho....

Kan inte berätta något kul för er, det kommer senare! Ska peppa upp mig för att vara barnvakt imorgon och så, det kommer nog bli aaaskul :D

Pussis <3

Ryska barn börjar som regel skolan vid 6 års ålder.



Snygga jävla sko, varför kan du inte finnas/tillverkas i storlek 41? Varför gjorde inte mitt DNA att jag fick åtminstone 40 i skor? Varför började jag inte leta efter denna drömsko lite tidigare? Nu kommer bebisen antagligen aldrig bli min :( Om inte ett mirakel händer eller att det typ går att beställa från en amerikansk sida, trots tull och frakt.

R har förövrigt kommenterat på min facebook, dreams are coming true, hahahah :D

Veckans to do!

UPPDATERAD söndag 29/3!!

Gör som min älskade idol och berättar för er vad min vecka har att erbjuda mig:

[  ] Jobba på She Shape
[  ] Möte med skolans Studie- och Yrkesvägledare
[X] Samhällsarbete som ska in
[X] Barnvakt på onsdag
[X] PA-redovisning!
[X] Jobba på konsten
[X] Egen konstkurs
[X] Shoppa i Göteborg i helgen
[X] Pappa i helgen också
[X] Minst ett hårt gympass

Är det Hanna eller är det Blondinbella som skriver?? Visst är skillnaden hårfin?!

Superwoman

Igår var en sån bra dag, känner jag nu! Jag älskar alla såna dagar som är lite... utanför det normala. Det låter fel för det låter som att det hände ngt askonstigt, vilket det inte gjorde. Men nivet när man bara gör spontana härliga saker och lite nostalgiskt också. Asså jag snackar ju bara om Allum med mamma och Johanna typ - vilket känns som back in the days när man var och shoppade med sin mamma. Astrevligt ialla fall tyckte jag, även om Johi lille va lite trötts.

Sen lite effektivt plugg och pizza och Robinson 2009 och en asgod påse med godis på det. Det finns inget bättre att göra på en lördag tror jag. Fuck fester. Verkligen. Det är ju mkt mysigare att kolla på tv med sina närmaste och äta godis :) Sen när Johi somnat till HSM 3 så satte jag och pärsen på filmen All the boys love Mandy Lane. hahaha se den.

För att få den där extra lilla old school touchen på den här dagen också så försöker jag typ övertala mamma att vi ska åka till mormor och morfar och fika på eftermiddagen.

Peace, Love and Alicia Keys


Life perfect ain't perfect if you don't know what the struggles for

Aloha, har varit på Allum idag! Har dessutom övningskört hela vägen dit. Köpte en vit möjlig studentklänning, gråa jeansleggins, en ljusgul t-shirt samt två godispåsar. Nöjd som faen. Nu är jag mitt uppe i Rysslands ekonomi. Puss och sex1!!

Falling down ain't falling down if you don't cry when you hit the floor


Sensation

Jag var nyss ute och solade med min nyinköpta kokosolja och VET NI VAD?





NU HAR JAG EN LITEN LITEN BETYDELSELÖS, MEN ÄNDÅ SÅ BETYDELSEFULL!!! ..........-------------> RAND!!!

wwiiihohohiihohohiihohoellihoooewohow :D Jag är så glad! ÄLSKAR detta fucking vädret och låte det aldrig ta slut! Och älskar våran altan där det alltid är lä så man kan sitta i behåå i fucking mars :D hihhi vill typ skolka imorgon så jag kan vara hemma och sola.... :D men nej :D Kan inte hoppa alla viikkktiga lektioner.

Men sen ska jag ta vara på den här tiden i mitt liv så jävla mycket med. Sista trygga skolterminen som jag är baarn och minderårig och bara behöver tänka på mig själv och knappt ta några ansvar. Underbart egentligen! Värsta chill i skolan om man tänker efter och värsta bästa vännerna att umgås med annars och värsta fina landet Sverige med grymt vårväder änsålänge.

PEACE, ♥, and pure Happiness _:)


Förebild????

Hej!!

Jag ligger just nu på mage på min säng och är trött och inte sugen på att plugga. Jag förstår inte hur personer som Blondinbella orkar och hinner med. Jag tycker verkligen att jag har fullt upp med att få bra betyg på estetiska programmet, jobba lite (ca 6h i veckan), träna ca 3 ggr, och ha lite roligt och träffa mina vänner och familjer därimellan.

Men Blondinbella går fan dels ett svårare program, och har säkert bättre betyg än mig, hon har sveriges största blogg att uppdatera flera gånger varje dag med rätt välarbetade inlägg, hon har ett annat företag som jag kan tänka mig kräver en hel del tid, hon tränar säkert minst 3 ggr i veckan med, hon har en pojkvän att hinna träffa, hon har dessutom 1000 andra bollar i luften, intervjuer, möten, klädkollektioner att designa, mail att svara på, massa kändisevents och premiärer att gå på och ändå har hon tid att hålla sig snygg, gå på behandlingar, köpa snygga kläder och produkter med mera.

Jag tycker inte ens att jag har tid att raka benen typ. Eller måla naglarna, eller peela mig och smörja in med brun utan sol. Jag tycker typ inte att jag hinner. Fast det gör jag väl egentligen men jag behöver verkligen lite slapptid. Så himmla lat ju.

Men inte så men jag är faktiskt sjukt imponerad av det Blondisbellis hinner med. Att hinna träffa min pappa minst en dag varannan vecka tycker typ jag är svårt. Eller det är ju inte fråga om hinna egentligen. Det är väl hur effektiv man är och hur mycket man orkar, för tiden finns väl där egentligen. Men sjukkt imponerande ändå!

Nu, efter att jag har laddat i min säng med bloggar och facebook i över en timme sen jag kom hem, är jag kanske redo för lite plugg.

Cya!


NU

Det är sjukt vad bra jag tror/vill/hoppas att denna sommaren kommer bli! Eller våren. Från och med maj ungefär räknar jag med. Fint väder. Snygga kläder. Slapp skola. Fester. 18-årsdag. Alex och Erik ska bada nakna i kba-ån. STUDENT. Turkiet med min fiiinaste. SKOLFRI! Sommarväder! Kéven(??)! Semester. Bal, just det! Gryymt spännande och sköönt!! yeahyeahyeahhh


Lycka är fint väder

JAG ÄLSKAR DAGENS VÄDER SÅ UNDERBART MYCKET!!!!!!


blogg flow

Yeah. Sitter på mitt tonårsrum (älskar det ordet) och har druckit min smoothie och kollat på Tyra Banks och tvinsreklamen för Proactiv, nivet med Jessica Simpson och alla de andra kändirsarna som får underbar hy av den serien. Det är sjukt hur mycket en sån b-reklam funkar på typ alla.

Så jag gick in och googlade och läste i olika små ungdomsforum vad de tyckt och nu känns det lite bättre. Samma dåliga skit som allat annat verkar det som! Vill ju hitta en riktigt bra naturlig hudvårdsserie som jag kan använda som avvänjning mot min receptbelagda salva som inte går att ha på sommaren. Vill ha en riktigt grym serie, med tre steg yaknow.

Sjukt fint väder idag tror jag, nästan så man borde promenera, men gjorde ju det igår så det känns lite segt, men igår var det ju inte fint väder! Borde plugga med. Och kommentera min tippning igår!

tippade såhär:
1. Alcazar - Stay the Night
2. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
3. E.M.D. - Baby Goodbye
4. Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
5. Malena Ernman - La Voix
6. Agnes - Love Love Love
7. Sarah Dawn Finer - Moving On
8. H.E.A.T. - 1000 miles
9. Emilia - You're my World
10. Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
11. Sofia - Alla

det gick såhär:
1. Malena Ernman - La Voix
2. Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
3. E.M.D. - Baby Goodbye
4. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
5. Alcazar - Stay the Night
6. Sarah Dawn Finer - Moving On
7. H.E.A.T. - 1000 miles
8. Agnes - Love Love Love
9. Emilia - You're My World
10. Sofia - Alla
11. Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna

OKEJ. Hela röstningen igår va ju rätt otippad. Det kunde gå typ hur som helst. Jag tippade ju iaf helt rätt på Emilia och E.M.D. Sen bytte plats på Molly och Alla bara och Sarah DF och HEAT skulle bara ner ett snäpp. Aja. Alla fem i topp satte jag med ser jag nu, fast i fel orndning ;)

Puss vi ses!


 

Info

Min blogg är ganska så tråkig... jag känner ganska så mycket att det hade varit roligare om den vart lite finare, annorlundare och roligare.
Jag stör mig ganska så mycket på mig själv... det hade varit ganska mycket bättre om jag var roligare och snyggare och kunde tänka lite mer normalt...
Jag är ganska så väldigt tacksam över att mina vänner ändå står ut med mig <3
Det är ganska så skönt att jag har min lilla trygga läsarskara här och att jag inte behöver oroa mig..
Jag har ätit ganska så jättemånga toblerone idag. Så många att de tog slut!
Jag är ganska så sjukt jävla feting opepp på allt plugg. Projektarbete, samhäll och matte till exempel...
Jag känner ganska så mycket för att åka till typ Allum och ha en hel shoppingdag och spendera alla mina sparpengar på sommarsaker, studentsaker och balsaker, och massa annat onödigt.
Jag längtar ganska så mycket till varmare väder.
Det kommer helt säkert gå ganska dåligt för Sverige i ESC senare i vår. Jävla öststatconquer.
Jag tjatar ganska så för mycket om hur lat jag är men jag är ju så djävulusiskt lat så att det förstör hela mitt liv.
Detta var ganska så deprimerande faktiskt... Jag har nog överdrivit ganska så lagom!


En bild på både mig och Alejandros flickvän!

TIPPNING

Såhär vill jag att det ska gå:
1. Emilia - You're my World
2. E.M.D. - Baby Goodbye
3. Agnes - Love Love Love
4. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
5. Alcazar - Stay the Night
6. Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
7. Sarah Dawn Finer - Moving On
8. Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
9. H.E.A.T. - 1000 miles
10. Malena Ernman - La Voix
11. Sofia - Alla

Såhär tror jag att det kommer gå:
1. Alcazar - Stay the Night
2. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
3. E.M.D. - Baby Goodbye
4. Caroline af Ugglas - Snälla Snälla
5. Malena Ernman - La Voix
6. Agnes - Love Love Love
7. Sarah Dawn Finer - Moving On
8. H.E.A.T. - 1000 miles
9. Emilia - You're my World
10. Molly Sandén - Så Vill Stjärnorna
11. Sofia - Alla

Ms Misslyckad

Jag har väl sett
Hur du gått förbi
Och jag har tänkt
Tänk om det vore vi
Jag skulle ge vad som helst
Bara för att få va' nära

Om du fick se
Om jag fick visa dig
Hur allting är
Och vad du är för mig
Då skulle du nog förstå
Att jag vill bara få va' nära

Vore jag din för en dag
Om det var vi, du och jag
Då skulle du se
Du skulle förstå

Lyssna till ditt hjärta, som vet vad du känner
Det finns ingen annan än du som bestämmer
Lyssna till ditt hjärta, du har allt inom dig
Det finns inte nån som kan ta det ifrån dig

Så långt ifrån
Är du nu för mig
Men är ändå
Alltid nära mig
För du finns här tätt intill
I tanken får jag ha dig nära

Jag vet att om du var här
Då fick du se vem jag är
Jag skulle ge allt
För att vara med dig

Lyssna till ditt hjärta, som vet vad du känner
Det finns ingen annan än du som bestämmer
Lyssna till ditt hjärta, du har allt inom dig
Det finns inte nån som kan ta det ifrån dig

Önskar att vi kunde va'
Tillsammans nu för alltid du och jag

Lyssna till ditt hjärta, som vet vad du känner
Det finns ingen annan än du som bestämmer
Lyssna till ditt hjärta, du har allt inom dig
Det finns inte nån som kan ta det ifrån dig

Lyssna till ditt hjärta


wrong number

Nya inlägg hela tiden nu!

Försöker plugga lite men det går inte så bra. Allt som jag längtar tills det är över:
- Nutida konst arbetet och redovisningen
- Samhällsarbetet
- Au Pair ansökan inskickad
- Projektarbetet
- Svenskaredovisningen
- Sista matteprovet plus nationella
- Svenskauppsatsen
- Student- och balkläder fixade

Sen kan det väl inte vara så mycket kvar?? GIVE ME MAY.


not a day pass me by that I not think about you

Men tja!

Sitter och lyssnar på snack om Tibet och Dalai Lama på radion, fruktansvärt ointressant. Bajs de snackar om lamaismen och jag får dåliga minnern typ.

Jag har ingenting att säga, mer än att jag jävligt mycket känner för att stänga av radion nu. Men vill inte ha det knäpp tyst och orkar inte sätta på en shiva. So, religionshistoria it is :(

Nej om det finns någon gud så brydde han sig om mig nu, han satte på Timo åt mig, mycket bättre :)

Slut på inlägget om whats on the radio, pusssss!





Just det, Pierre har ju accat mig på facebook, dagens förvåning ;)

5 of us

När E skriver blogginlägg byter hon alltid ämne jättefort och utan övergång. Och eftersom hon är min stora förebild så kör jag på samma... Och bara för det tappade jag HELT bort vad jag skulle skriva, och nu kom jag på det. Hade 5 läsare igår, makes me wonder vilka det är. Kan tänka mig My, Johanna, Lisa och kanske Pernilla, men vem mer? Har Julia mitt lösenord? Eller så är det jag själv hahahhahah där föll poletten ner. Fast jag tror inte att jag läste min blogg igår. Skitsamma!

Har försökt fixa med en tavla, eller typ en ram med trycken från bilden. Men när vi skulle hänga upp den så råka pappa ha sönder glaset. Så nu har han hållt på hela kvällen att hitta andra lösningar. Köpa ny ram.. åka till en glasmästare.. och nu såga ut en ny skiva i plexiglas. Men inget funkar och pappa är trött och sågade sig själv tillslut i nageln. Vet inte vart jag ville komma, men synd..! (pappa klarade sig fint)

Har alldels för tråkig söndagkväll för att vara ledig imorgon... men man måste ju träffa sin pappas familj också! Asjobbigt ju :P haha neej, men kan känna nästan lite så.. att det är ett måste som måste hinnas med och som jag måste "ta mig tid till". Och ibland känner jag att jag inte passar in här, att vi har helt olika synsätt på saker och så. Men asså de är ju roliga med :)


haha ser denna bilden och det enda som ploppar upp är "nightmare before christmas"....?

Halo

Onödigt att jag skriver när jag bara skriver om att jag inte har ngt att skriva egentligen. Men vadfan har bara ca 4 läsare ändå :)

Livet flyter på. Känns som jag mest lever för att se vad som händer i framtiden. Alltså inte i nuet. Typ långt i framtiden som när jag är vuxen, vad jag kommer ha för familj, var jag kommer bo och vad jag kommer jobba med. Men även för att se om det är kul att vara au pair och hur USA ser ut. Och typ för sommaren. Till sommaren ska jag till Turkiet! Bokat idag, gAleT CraZzZy 0___________O

Vill ni veta vilken som är bästa låten idag? Denna, med Beyoncé, går tyvärr inte att sätta in den här.

Tränade step idag, tog högre bräda än vad jag brukade ha och det var aasjobbigt. Men gööttt.. Ska nog bli advokat när jag blir stor!

Vecka 23 blir det sommar, jag fyller 18, jag tar studenten och jag åker på min första utlandsresa med en kompis.

PUSS'N'SEX

RSS 2.0