Bild dropping










































klock rent

Hej hej :D Hoppas ni mår bra. I do. Fortsätter mitt glassande och stekande i poolen och ska även bada i havet senare idag :D Vi skulle åkt ut med Lisas båt men hon åkte på en spontan(?)semester till Skåne med sin familj så vi tar det imorgon istället. På måndag tänkte jag fråga Sahra om hon har lust att klippa mina toppar. Inte gjort på ett år. Så det känns lite jobbigt, men kanske även skönt sen att få bort lite. Och jag litar ju mkt mer på Sahra än på någon frisör.

Sen ska Grauersarna komma på kvällen och så åker jag troligtvis och seglar med pappa tisdag-fredag och är sen barnvakt och cashar in lite på lördag :) Jag hoppas på det. Och har jag riktig tur så åker hela mammas familj till Öland några dagar nästnästa vecka så jag bli själv = skönt :)

De tre gyllene reglerna när det gäller killar, för mig:
1. Behåll alltid din stolthet och dina gränser. = smsa inget konstigt, ring inte, skriv inget mail - bara ha kvar fötterna på jorden och vänta på honom - VAR BEREDD ATT FÖRLORA HONOM - satsa lite (genom att inte skriva)
2. Inga besatthetsgrejer. = sitt inte på msn och vänta. Kolla inte mobilen all the fucking time. Analysera inte sönder hans agerande (viktigt, för det finns ändå ingen chans att du förstår det). Det är okej att tänka på honom - men som ett vanligt intresse för någon och inte som en besatthet.
3. Vänta inte på att träffa honom = låt ALLTING annat gå före. Ingenting blir ändå som man tänkt sig!


balle!

Idag har jag bara glassat och stekt på altanen och i poolen. Har fått lite färg, mest på magen :/ Sen skulle jag gått på ett träningspass med Johanna nu om en kvart men så var det för få anmälda och det blev inte av. FAN säger jag för jag ville och behövde verkliiigen träna och nu måste jag ut och springa i värmen istället :(

Yeye lyssna på min favoritlåt! :)

Grattis Johanna 18 år!

Har varit på jättetrevligt födelsedagskalas idag hos kära johanni som fyller 18 :D
GRATTIS <3


Gå in till Kungsbacka är vad man göör!




Fyra saker att ta tag i:

- Jobb
- Träning
- Körkort
- Vad jag ska göra efter studenten

fierce

Nu är jag hemma igen. Det "löste sig" med pappa, hyfsat iaf så att vi kunde vara som vanligt och ha så roligt som möjligt där uppe. Så det var helt okej kul faktiskt. Jag har övat litegrann på att surfa, de dagar som det inte regnade eller blåste :( Annars var vi på bio två ggr, spelade minigolf, var i Mora, joggade, badade och relaxXxXxade. Mmm och nu är jag hemma, får se om jag orkar ut och springa, annars duscha och packa upp bara och sen middag med mormor och morfar. Har inte duschat på en vecka!
Haléluja


Leaving

Åker till Dalarna i en vecka med pappa som jag helst inte pratar med, inte Inger heller. Det kommer bli jättekul alltså :(

PUSS KYSS

Give me hope, Johanna

Wiii jag har varit ute och powerwalkat (mötte Simmi twice!) och är just nu inne i min endorfinkick OCH, och och och, när jag kom hem berättade mamma att försäkringsbolaget gått med på att betala min laptop som gick sönder för ett par månader sen på försäkringen - så vi skall snart åka och köpa en ny dator till mig! Heelt underbart! Plus att jag får tillbaka alla mina gamla bilder och min musik :D

Skall upp till Johanna en sväng och ladda ner musik till Orsa och sen ikväll ska jag och mamma maria på premiären av mamma mia hehehe :D

Fan vad gött det ÄR

när man gått powerwalk i fint väder till Din Gata + gjort armhävningar, ätit protein, druckit vatten, duschat, rakat sig, smörjt in sig med brun utan sol och det luktar grillade hamburgare. Mm life is life nana nanana

Brantoast

Det jobbigaste är ju när man tuggat tuggummi och sen ska äta en god portion start men man är så trött i käkarna att man inte orkar tugga...

Det blev inget Lisse utan en fika på Condeco istället *sex and the city* haha!






We Could Go On Together


mm så himla fint

Hallå i högen. Liseberg idag i regnet då, känns faktiskt underbart :) See youu

Funderar på att flytta till Holliwood



Vad säger ni? haha :) Hittade roligaste sidan igår iallafall http://taaz.com



                 

I'm Free

Det är så skönt när barnvaktningen väl är över och man är fri att göra vad man vill :D Ska dit på tisdag igen i för sig men nu kan jag uppskatta friheten till max i en dag iaf.

Ska starta en NO-EATING-EXCEPT-BREAKFAST-LUNCH-DINNER-WEEK-28 också, med powerwalk varje dag. För jag har haft en konstig huvudvärk varje dag hela veckan som kanske kan bero på vad jag äter, och så är det alltid bra att vara lite nyttigare och får bort det där onödiga suget som gör att man äter fast man inte är hungrig. Och allt eller inget är grejen så imorgon kör vi!

Here's another sunday morning call...

Fick ett sunday morning call förut att jag ska vara barnvakt om en halvtimme. Är aldrig pepp på det men man får bita ihop bara och dra dit. Make it work liksom, haha

Lyssnar på BASSHUNTER och Markus Krunegård, goda killar :D Min profilbild till höger är asjobbig, den försvinner hela tiden. Varje gång jag ändrar syns den men sen nästa gång jag kollar är den borta. Vet inte hur jag ska göra för att den ska stanna!

Nu ska jag äta något innan det är dags att cykla iväg.. ushiii

Don't want a second guessss!



Är hos JUlia med JOhanna. Asnnyga.

Mmmmm-HM!

Välkommen till en NY blogg med mig. Jag har bara haft 7 st innan :) Den första startade jag i november 2005 men fattade inte riktigt bloggning då så jag skrev ingenting och startade sedan en ny i januari 2006. Det var ju hannabanana-bloggen då som jag hade tills nu i våras någon gång då jag inte pallade längre och tog bort den.

Under tiden jag hade hannabanana hade jag också en annan blogg som hette witharmsoutstretched och ett kort tag en blogg tillsammans med min kusin, den bloggen hette hamza. Sedan startade jag en blogg med Lisa också som hette oftainte, den skulle vara anonym och jättestor men vi skrev inte ett inlägg.

Då är vi uppe i fem bloggar. Sen jag tog bort hannabanana har jag startat två st anonyma bloggar med min vän My också. De säger jag inte vad de heter, den ena är nedlagd men den andra finns fortfarande. Den ena hade en gång 203 unika läsare, bara för att skryta lite :)

Yes, så åttonde gången gillt kanske. Haha nejnej, jag kommer ju starta fler såklart men aa här är jag nu iallafall. Gr8!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0