Rörigt!

Jag fattar inte hur alla andra (sjuka) klarar att läsa varandras sjukdomsbloggar, kommentera, skriva egna texter, prata om sjukdomen m.m. med varandra hela tiden! Det verkar verkligen vara jag som sticker ut, bara jag som verkligen inte pallar att läsa en enda text om alla jävla tankar hit och dit och beteenden. Bara jag som inte riktigt kan prata om den delen av mig. Jag tycker det är så himla mycket lättare att bara vara i det friska livet så mycket som möjligt och bara omringa mig med sådant. Och det låter väl bra, men samtidigt är det ju typ att fly för jag blir ju så himla känslig, jag måste ju kunna höra och läsa sånt också utan att sjunka till botten, utan att börja gråta blaablablaa.

Jag typ blundar för det, undviker alla typer av böcker med folk som mår dåligt, alla bloggar med folk som mår dåligt, alla andra texter om sånt, jag kan inte läsa mina egna dagböcker, inte prata med någon eller dela med mig av mina tankar till någon utanför äs-enheten. Vet över huvud taget inte hur jag ska hantera hela skiten i verkliga livet, utanför huset, hur jag ska förhålla mig till ätstörningen när det kommer till mig själv och andra.

Men kanske är det inte så viktigt, kanske kommer det lösa sig av sig självt ändå. Det kanske helt enkelt bara är så att man hanterar saker på olika sätt. Jag har ingen aning!!!!

Midsommardagen



Tråkiga stängda midsommardagen... som gjord för att bada egentligen, och andra såna naturupplevelser.. Får se hur det blir med det! Vill verkligen ha en hund!!!!!!! Idag börjar slutspelen i fotboll? Det tycker ni väl ska bli spännande tjejer?? Nu ska jag nog ut och lägga mig i solen lite :)

Ha en fin dag <3


This time for Africa

Tjaaa!

Tänkte bara säga att nu ligger jag på mage på min vita fluffiga matta och lyssnar på ulf lundell på min laptop med rosa ränder :) Har installerat spotify typ i förrgår, det gör väl inget att vara lite efter va? Är det förrästen någon som vet hur man gör om jag vill ha era små spelningslistor? Har ju typ ingen egen musik än... Förutom Shakira då :)

Well, jag trivs mycket bra i mitt rum :) Tror jag kommer vara jättenöjd när jag väl fått upp tavlorna också! Synd bara att det inte är så hängvänligt (att bara 1 får plats i soffan och att det inte går att ställa ngt på bordet T EX), men man kan ju titta på det iaf :)

Fick mail om en liten etta i Linné idag, sökte den. Tänk om man skulle få den, bara TÄNK OM liksom! Vet ju att det med allra största sannolikhet inte händer men ändå, tänk om det helt plötsligt en dag bara skulle hända, vad skulle man göra då liksom? Skulle man ta den? Utan att ha ett fast jobb ens.... Ja, inflyttning 1 augusti.... :)

Nu ska jag söka lite mer på spottis och kanske plugga lite stängningsrutiner på ikea, ska jobba 10.45-20.45 imorgon! :)

U MEAN THE WORLD <3



Planet Earth



Kolla så himla snyggt!!


RSS 2.0