Just nu vill jag:

  • Vara med i Wipeout
  • Ha en brevvän
  • Gå på Liseberg och åka allt


Känslig?

Datorn drar nästan alltid ner mig! Jag vill inte veta allt om alla andras liv. Jag jämför mig bara. Men det problemet ligger hos mig, jag vet det, man ska kunna ta det!

Plantorna

För er som undrar hur det går med mina plantor kommer här en liten bild:



Längst till vänster är luktärterna, sen rosenskära och till höger är de stora fina solroserna :)

De växer och frodas!!

Hur går det med krassen Johanna och Natalie?


Torekov

I helgen har jag varit och campat utanför Båstad, i Torekov. Och som ett litet hån sken solen hela vägen ner och hela vägen hem men inte en sekund medans vi var där.. Men det var mysigt ändå! Fast lite för primitivt för min smak egentligen.... jag gillar att ha ett eget badrum och en egen säng :):)




:'(

Åhhh det är så SVÅRT!!!!!!

Finaste tatoon!

Har egentligen inget jag vill skriva... men har varit på dagvården denna veckan och det har blivit mycket fokus på ätbajset och sånt, vill inte skriva så mkt om det så det är därför det är så tyst här (för ni har sääkert undrat :P). Nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna lägga mig för kvällen men vill hinna ta igen lite tv-program på webben först ;D Jobbigt att solen ska lysa in hela tiden bara! Gött med lågtryck i helgen tycker jag :)

Puss puss på er, ha det underbart bra!! <3


Ligger mig varmt om hjärtat

Jag blir så ledsen och uppgiven. Överallt när jag kollar runt på bloggar, tv, träffar personer, ser personer.. ja överallt så bantas det hit och tränas dit. 99% av alla, killar som tjejer vill vara smalare och håller på med nån större eller mindre grej för att bli det. Det är så fruktansvärt deprimerande!! Det finns ju nästan ingen offentlig ung kändistjej till exempel som inte håller på! Såg precis på förra veckans eftersnack av Bella & Tyra show och Katrin frågade Bella om hon bantade, hon sa nej och Katrin sa att hon är ju mkt smalare nu än hon var för några år sen, varpå bella inte visste hur hon skulle svara och typ sa att det va "tonårshullet som hade trillat av..." blablabla... Fan det är ju säkert bara bullshit! Hon håller säkert på precis som alla andra och så visar hon bara en annan sida i bloggen för att vara en förebild och inte påverka sina läsare negativt.

Men jag blir så trött av detta.. vill bara kunna hitta någon person som har former och älskar dem! Som är nöjd med sig själv och fullkomligt avslappnad när det gäller mat och träning och bara gör precis som hon vill. Som inte bryr sig om vad andra tycker och som inte på något endaste litet sätt har någon liten fixering vid mat eller utseende. Som inte måste äta det godaste och mest avancerade hela tiden för att det ska vara värt det. Okej att det kanske inte kan krylla av dessa superpersoner men det verkar ju knappt finnas någon endaste där ute som har det så, och det är fan deprimerande!!

Vet inte om det har med åldern, tiden eller landet att göra men jag hatar de jävla idealen som är där ute, den jävla skönhetsfixeringen och allmäna måbra-fixeringen, att alla ska vara så duktiga och göra så mkt och ha ett så händelserikt liv och så många mål och drömmar. Gud, kan inte alla bara få vara? Och det känns inte som det är riktigt lika illa i tex Brasilien där idealet är en stor sexig rumpa och fylliga former, eller att det var lika illa förr när det inte stod på varenda jävla marabouförpackning exakt hur mkt en bit innehåller, eller att det är lika illa för tjejer i 40-årsåldern när man hittat sig själv mer och kommit en bit i livet.

Vill att det ska vara så nu! Är så trött på att så fort man hittat någon som verkar stämma in ganska bra på personen jag beskrev förut så poff får hon för sig att hålla igen lite på tårtan och godiset eller poff så ska hon börja gå 5km om dagen varje morgon. Helt utan anledning. Så fruktansvärt onödigt!!! FAN vill verkligen vara den där personen som inte bryr sig, som lever och älskar sin kropp och skiter i mat, som visar att det går. Tycker Molly Sandén stämmer in rätt bra på det... men snart börjar väl hon också med något. Det kanske är jag som är för naiv i hur verkligheten kan vara.

Men ärligt, hur lätt är det i dagens samhälle att ha ett normalt förhållningssätt till mat/kropp/vikt? För inte så längesen var det ingen som hade hört talas om fullkorn. Det var typ det man gav till sin hamster. Nu finns allt i fullkorn, de mest köpta tidningarna är måbra-tidningarna, det finns 18 hundra matprogram av olika slag på TV, som sagt står det på VARENDA förpackning vad en skiva av det eller det innehåller, på FRAMSIDAN, så att det inte går att slippa undan att se det. Vadfan hände? När blev det "normalt" att ha ett BMI på 17-18, det är inte hälsosamt nånstans. Faaan asså!


Kiara stöder Unicef!

Såklart! :)


Per-Robin

Okej jag måste bara få ur mig lite hur mycket jag ogillar Per-Robin i Anna Anka söker assistent!!! ÅH gud han är så fruktansvärst självgod och självcentrerad, saknar helt respekt för andra männiksor, bara skrattar åt andra, baktalar andra och hånar andra öppet hela tiden och pratar som att han är bäst i hela världen. Så sjuuukt osexigt! :P Nejmen allvarligt, så patetiskt och töntigt och omoget tycker jag och jag hoppas sannerligen att han åker ut riktigt fort.

+ att han pratar som att han är värsta superkändisen och har massa kontakter och är så jävla rolig och cool fast han ser ut som en riktig tönt och typ spelar på att han är gay och att alla tjejer gillar honom bara för det och alla killar med och att han är så himla roligt gullig och fjollig fast han bara är så OTROLIGT FUUUL och B!!!! B var ordet.


:)


Mode

Ni vet hur det är, när man bara ska köpa en present till någon och för en gångs skull inte har planerat att köpa något till sig själv så kommer man losss. Kom loss ordentligt idag och köpte två linnen (för 30kr/st), två t-shirtar, tre tesorter och två nagellack till Emma som jag hellre vill behålla själv....... Får se hur det blir med den saken!
Och just det, en kjol med som visade sig vara en klänning som jag nog ska lämna tillbaka eller byta.


Utsidan spelar roll, insidan avgör

Forätter med wannabe-stor-bloggare-stilen och skriver ner mina bästa HÅR, HUD och NAGLAR budgettips :)

HÅR
1. Tvätta inte håret för ofta. 2-3 gånger i veckan är alldeles perfekt. Varje eller till och med varannan är lite onödigt mycket oftast.
2. Ha en sida på örngottet för fett hår och en för rent. Haha, är själv lite överdriven med detta men jag inbillar mig att det hjälper. Alltså, jag sover på "baksidan" på örgottet (det ser man på öppningen) de ca 2 sista dagarna innan det ska tvättas och framsidan av örngottet de 2 första dagarna :) Det är ju tråkigt att lägga sitt nytvättade hår på samma sida som du låg på natten innan när det var jättefett liksom....
3. Lägg dig aldrig med blött hår. Hårstrårna bryts av mkt lättare då.
4. Använd inte tofsar med metallgrejer. Det finns massa utan som inte river upp hårstrårna alls lika mkt.
5. Sov med håret i en fläta, det är mest skonsamt. En lös fläta med tofsen långt ner så att du inte sliter uppe i längderna :)
6. Använd gärna ett shampoo som nästan torkar ut håret lite, för att det inte ska bli fett så snabbt. Och så skippa balsam och ta hårinpackning varje gång i längderna istället, så blir det supermjukt och fint där nere och inte fett där uppe :D
7. Använd en borste med svinhår!! Svinbra verkligen, stor skillnad, lovar :):):)

HUD
1. Ha ALLTID en separat handduk till ansiktet. Du vill inte ha hela familjens handbakterier i ditt nytvättade ansikte!
2. Byt denna handduken ofta, typ var tredje dag.
3. Byt örgott ofta. Oftare än täcket. Om du sover med flera kuddar i sängen men bara har huvudet på en (de andra kanske mest ligger bredvid) så kan du ju bara byta örngott på dessa två kuddar :)
4. Tvätta din sminkborste ofta. Helst var tredje dag den med. Shampoo eller vanlig tvål funkar jättebra!
5. Pilla såklart så lite som möjligt i ansiktet med bakteriefingrarna.
6. Avsluta varje ansiktstvätt morgon och kväll med att skölja med iskallt vatten. Såååååå skönt är det!
7. Även för hyn är det viktigt att sova med uppsatt hår, så att inte alla tusen partiklar som fastnat i ditt hår under dagen gnids in i ansiktet på natten.

NAGLAR
1. Massera nagelbanden då och då. Typ när du smörjer in med handkräm kan du göra små cirkelrörelser med "baksidan av tummens knoge", om ni fattar...
2. Drick mycket mjölk. Det gör naglarna stenhårda!
3. Använd baslack under nagellacket :)


Så :) Nu har oraklet talat. Godnatt <3


Sådd!

Hej hej, Idag har jag planterat, luktärt, rosenskära och solros, så i min nya kategori sådd kommer man att kunna följa fröets tillväxt upp ur jorden :)

Har även sorterat in lite gamla inlägg i kategorier, bara för att liksom...

Puss!


Converse

En rolig grej är att jag kanske kommer att få låna min storasyster Emmas lägenhet den 29maj-5juni om jag vill :D Det är inte helt säkert men kanske :) Fast eftersom det är över min födelsedag så kanske det är lämpligt om jag är hemma just den natten men annars hade det ju vart asgött! Sitta på balkongen och så.... :):):) Då får ni komma och bo med mig!

Har fått Converse lite på hjärnan också och häromdagen tvättade jag mina gamla älsklingsskor för hand och köpte nya skosnören så att de blev som nya. Har tyvärr inga bra förebilder men de va väldigt smutsiga och skosnörena var nästan svarta. De blev lite stela bara så det tar på riktigt ca 3 minuter att ta på skorna...


Intressant intressant! 


Förändring

Hej! Bytte lösenord lite tillfälligt på bloggisen för att ändra lite i designen.. nu är jag typ klar tror jag. Fast jag är inte så himla jättenöjd, tycker headern och bakgrundsfärgen är rätt fula men det är ju rätt lätt att ändra igen när jag hittar på något bättre :) Tip top!

Är hos pappa nu och ska snart åka till Kungsbacka för en liten räkmackelunch hos mormor och morfar som äntligen kommit hem från Gran Canaria :D De har varit där och festat.

Puss pussss

Kajsa

Saknar min lilla kattkompis! ♥♥♥


1 april 2010

Tänkte bara slänga in att idag, aprildagen till ära, invigde jag mina nya Converse:

Det kändes mycket bra. Och nu vet ni det!

Ska nog sätta mig och rita lite på mr A nu tror jag :) Sov så gott mina fina <3

 


RSS 2.0