Nolling och så

Tjena bloggen!

Nu har det dragit igång! Introduktionsföreläsningar och aktiviteter med faddergrupperna. Programmet är jag sjukt nöjd med än sålänge och upplägget och allting verkar både bra, roligt och intressant. Så det är skönt :) Vädret har dock inte visat sin finaste sida så aktiviteterna har inte blivit riktigt som de var tänkta men vi har haft helt okej kul ändå!

Faddrarna är sköna och alla klasskompisar är också jättegoa och glada :) Imorgon drar det igång lite mer med första riktiga föreläsningen i sociologi och på kvällen är det vår första sittning och utgång på nation! Det ser jag fram emot :)

Jag har dock inte riktigt kunnat slappna av till 100% på grund av det här med bostad. Har gått iväg och ringt lite då och då och svarat på mail och funderat men så tillslut ikväll tackade jag ja till en delad trea med en kille jag aldrig har träffat lite utanför stan. Men det känns helt okej sålänge, ganska stor och fin lägenhet och en gullig tjej i min faddergrupp bor nästan granne så vi kan ta sällskap och så. Jag hoppas det blir bra!!

Godnatt världen, sov gott ♥

Första dagen


Hej hej
här sitter jag och har precis ätit frukost. Nu drar första dagen igång när som helst! Är konstigt nog inte alls nervös men lite orolig för att inte passa in och få vänner och så och även lite orolig för alla nollningsaktiviteter och bostadssamtal och sånt.

Time will tell hur det går!

Pusshej

Lund!

Godkväll :)

Idag har jag flyttat till Lund. Jag och mamma och Lisas bror Viktor åkte vid 10-tiden från Onsala imorse och kom fram hit vid ett. Då gick jag och mamma ner på stan och lunchade på Espresso House ♥ Sen köpte vi basvaror på Ica som vi släpade hela vägen hem, eftersom vi inte var smarta och tog bilen till affären ;) Sen åkte vi och kikade på en potentiell bostad. Efter det sa jag hejdå till mamma och tog en liten rundtur på cykel med Lisa och Viktor i stan. Nu tittar alla på film utan jag som läser bloggar.

Bostaden var i form av ett rum i en källare i ett radhus, men källaren var som en egen lägenhet med ingång, badrum och provisoriskt kök. Det bor redan en kille i ett av rummen som jag tyvärr inte har träffat och det fanns såklart både för- och nackdelar med allt. Jag ska fundera tills imorgon. Men det är så svårt! Man vet ju inte vad som kan dyka upp liksom..!

Imorgon kickar det igång på riktigt i alla fall! Ska bli kul och jag har typ inga förväntningar över huvud taget. Vi får se helt enkelt. Men jag tror det blir bra. Nu kanske jag redan ska gå och göra mig iordning för natten och pilla med lite smågrejer och så :)

Sov gott, vi hörs!

Jag i Lisas, Karins och Lenas kök i vintras

Lördag

Hej!
Vad har hänt sen sist? Inget mer IKEA på ett litet tag - lite skönt men kommer sakna. Och så var vi i Fredrikshamn igår - mysigt och roligt! Och så fika hos mormor och morfar och tacos hos pappa med hela familjen idag :) Har kramats med alla och sagt vi ses till älskling. Då rann allt tårarna litegrann, men jag tänker att det är det som är lite skönt - att det värsta som kan hända är att man gråter lite och det är ju inte så farligt? Det här klarar jag. Nu ska jag packa lite och sen imorgon kör vi, eller vi kör egentligen hela tiden! Nu, till exempel, kör vi!
Puss godnatt ♥



Cred

Godkväll hjärtan!
Det har varit en bra dag idag. Har varit på Espresso House två gånger och handlat nödvändiga saker som en skitsnygg kavaj, strumpor, ögonbrynspenna, termosmugg och ett massivt cykellås. Nöjd!
Sen har jag kommit på en grej under dagen också:
Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas ta körkort - men det gjorde jag
Jag trodde aldrig att jag skulle få en pojkvän - men det fick jag
Jag trodde aldrig att jag skulle få ett bra jobb - men det fick jag
Jag trodde aldrig att jag skulle komma in på PA i Lund - men det gjorde jag
Just nu känns det som jag aldrig kommer få en egen lägenhet - men kanske kanske lyckas jag med det också?
Kanske borde jag tro lite mer på migsjälv? Hmmm..!
Godnatt babes :)



Tisdag

   Godmorgon! 
  
Jag har så ont i halsen! Fan, har inte varit sjuk på jättelänge så nu är det väl dags men fan det är ju inte kul och aldrig passande... Kunde inte sova så jag gick upp och dricker nu mirakelmedicin från Canada och käkar ipren. Hoppas det hjälper.
   Dagen bjuder på två st fikor, ett Varbergsbesök och sen kvällen hemma i Onsala. 
   Puss ha en fin dag ♥


Måndag

   Hej!
   Måndag idag och jag har jobbat kort 8-13. Sista varuplocket på ett tag! Det börjar kännas konstigt på riktigt nu, att det bara är två jobbpass kvar på Ikea t ex.. Har ändå varit där de flesta dagar i veckan i ca 15 månader nu... Gissar på att jag kommer sakna det ordetligt efter ett tag!! Mitt lilla jobb ♥
   Annars är det mycket runt Lund som snurrar runt i huvudet! Var ju nere igår med familjen och kollade på ett par rum men har idag bestämt mig för att sova den första tiden hos Lisa ändå, ha lite is i magen och hoppas på att det dyker upp någon form av mer eget boende snart! Vill ju inte bo som inneboende, dela kök, badrum osv och hålla på och anpassa mig. Vill kunna vara lite enstöring och ha mitt eget och bestämma allt själv och sådär :) Hoppas hoppas det löser sig!!
   Har rensat ut mitt skåp både på jobbet och här hos B idag med och lite senare ikväll kommer hans lillsyrra förbi på en liten spelkväll :)
   Ta hand om er väl så hörs vi imorgon från MacBooken :D
   Puss!


Min och Julias fruktsallad

Lördag

Tja bloggen!
Idag har det av någon anledning känts som söndag hela dagen... ingen aning om varför. Kanske för att jag är ledig imorgon förrästen? För imorgon ska jag ner till min framtida hemstad och kika på ett par rum med mamma. Hoppas av hela mitt hjärta att något av rummen kommer kännas bra och att det ordnar sig bra så att jag får det i såna fall. Man vet ju aldrig! Ska bli mysigt att åka ner iallafall :)
Veckan har annars flutit på bra! Lite jobb, shopping, tacos, Varberg, kulturkalas, spelning och filmmys :) Bra dag på jobbet idag! Sista helgen med vårt bistrogäng, kände idag att jag kommer sakna det! Kommer sakna ALLA mina nära och kära! Verkligen inte bara positivt med att byta ut allt sådär.. Men är sjukt spänd och nyfiken på hur det kommer bli :)
Funderar på att länka till denna bloggen på fejjan. Men av någon anledning är det ett stort steg för mig! Vill jag verkligen att folk ska läsa? Är det värt det eller kommer det bara förstöra? Äh vadfan ;)
Blir galen på att bilden är på sidan! Den är ju inte det i albumet?! Snälla MacBooken var perfekt då!!

Den perfekta ryggsäcken

Det verkar svårt att hitta den perfekta ryggsäcken, som både är praktisk och fin att se på och som man känner sig bekväm med att bära. Har surfat runt lite och fastnat mest för dessa två. En begagnad i skinn från Tradera och en klassisk Kånken men i en liten ny variant gjord för laptops.
Inte helt lätt!

Måndagsmys

Hej lillbloggen!
Nu gillar jag min nya bäbis jättemycket. Var väldigt tveksam angående vikten där ett tag och har väl inte riktigt kommit över det helt heller än men jag tror det kommer bli bra och att det inte är något jag kommer störa mig på alltför mycket. Att den är helt underbar på alla andra sätt väger upp! Älskar tangentbordet, snabbheten, smidigheten och snyggheten! Man får mycket gjort på en MacBook. Att det silvriga fodralet satt som en smäck är också en bonus.
Ikväll ska jag ta igen mig efter jobbdagen i soffan, kanske, om jag orkar, genomgå en porbehandling och annars bara titta på One Tree Hill och mysa.
Ledig två dagar framöver :)
Puss mina fina ♥




MacBook!

Tja bloggen!
Idag har jag köpt en MacBook. Blev äldsta modellen som bara heter MacBook, varken Pro eller Air alltså... Den är vit och jättefin men vet inte om jag ångrar kanske liiite liiiiiite att jag inte kostade på mig en lite dyrare, nyare, bättre, lättare och finare dator ändå istället för att bara ta den billigaste... MEN, jag tror att i längden blir det nog minst lika bra med denna lilla godingen också, det är ju ändå en Apple ;) Och snygg är den! Sitter och skriver på den just nu, min nya lila bäbis ♥
Har precis kommit hem till Benny från en mysig kräftskiva hos Cissi och Robert! Benny är dock inte hemma men på ingång. Imorgon blir det brunch med mina tjejer :) ♥ ♥
Puss och godnatt!

Söndag

   Godmorgon solstrålar!
  
Idag har jag en bra känsla :) Vaknade upp hemma i min säng, regnet öste ner, jag ska bara jobba 3,5h, jag har bil och jag ska träffa Lisa ikväll! Känns lovande liksom :)
   Kollade in i min ganska stora garderob imorse och hade verkligen inte mycket att ta på mig. Eller inte mycket som jag ville ta på mig. Nog för att majoriteten av favvisplaggen är hos B men övriga plagg passar liksom inte riktigt ihop, och jag tycker det är ett svårt problem att lösa! Hur vet man vilka plagg man behöver, vilka som kommer bli användbara till mycket och vilka man kommer trivas i innan man köper dem? För det känns ju ändå som att shoppingen blir både lättare och mer ekonomisk om man vet det...
   Så nu ska jag nog kika in lite i webshopsen och så får vi se hur detta löser sig :)
   Trevlig söndag! ♥


Fredag

   Hejsan bloggen!
  
Här i min blogg får man klaga hur mycket man vill, för alla vet ju att det är lite skönt att klaga när man tycker att något är lite tråkigt. Jag tycker det iallafall. Idag var det lite tråkigt på jobbet. Eller egentligen var det väl okej men jag tyckte det var lite jobbigt att jobba hela dagen och tycker det ska bli lite jobbigt att jobba imorgon med. Skönt att få det sagt! :)
   Hade tacomys med Benni ikväll iallafall, och såg Saw III som på riktigt nog var den äckligaste filmen jag sett någonsin! Den var sjukt bra och spännande men jag fick flera gånger tårar i ögonen och hade svårt att andas och kunde inte sitta still för att det var så fruktansvärt äckliga scener! Sjukt!
   Nu blir det lite gamla Paradiseavsnitt i sängen :)
   Puss nattie ♥


Minisemester

   Jag hade två dagar ledigt från jobbet och då passade jag och Benny på att tisdagkväll ta bussen upp till Strömstad för att haka på pappas, Ingers och Linneas västkustsegling några dagar. Vi har haft helt underbara perfekta dagar med massa sol, saltvattenbad, stekt fisk och potatis och allmänt bara massa hälsosamt dagsljus, friskt ljus och livsnjuteri :)
   Ikväll tog vi bussen hem och är nu proppmätta, nyduschade och vissa en aning för solbrända men mycket nöjda och glada över den lilla minisemestern :D
   Att gå tillbaka till jobbet tidigt imorgonbitti känns inte lika kul men slutar tidigt och har roliga saker planerade efter jobbet imorgon också. Jobbet är bara att göra och vem vet, det kanske till och med blir helt okej!
   PUSS OCH KRAM!!





RSS 2.0