Hej!

Tänkte bara säga det att 1. jag förstår inte såna som är snygga när de åker skidor. Hur lyckas folk? Jag är verkligen inte det. Jag är en sån som åker med min familj, har fula förkorta och breda termobyxor, hyrda fula pjäxor + skidor, en ful för stor skidjacka, osminkad, hår som hänger ner på sidorna och ser ut som Lady i lady och Lufsens öron, en ful hyrd hjälm som är lite för liten och liksom sitter uppepå huvudet. Och ganska fula gamla skidglasögon på det.

Jag rör mig inte speciellt snyggt heller. Jag är väl ändå okej på att åka skidor, bättre än kissie! Men det ser man fan inte i kön i liften. Då stakar jag mig fram utan någon som helst grace och ser kanske nästan lite efterbliven ut ibland.

För mig är verkligen en vecka i fjällen en fulvecka. Inget smink och ingen hårtvätt. Jag går i samma kläder veckan ut och borstar inte håret. På kvällarna sitter jag i mina mjukisbyxor och äter. Äter äter äter och kollar på tv eller läser. Går och lägger mig 10 och går upp 9. Verkligen.

Jag förstår inte såna som sminkar sig i backen, går på afterski och raggar på killar i liften eller i värmestugan. (I värmestugan sitter jag och svettas med hängslen och polotröja och mitt otvättade hår alldeles synligt). Sen har de dessutom energi att fixa sig på kvällen och gå ut och festa. Jag förstår inte. Jag skulle aaaldrig vilja åka på skidsemester med andra än min familj eller med risk att träffa på någon jag känner.

Det blev mycket längre om detta än jag trodde men måste också säga att 2. Fyfaaaaaaaan vad jag inte bryr mig om att Viktoria och Daniel har förlovat sig. Sveriges största nyhet idag tydligen. Mamma är helt lyrisk och sprang till tevin så fort hon hörde deras namn. Och Daniel är dessutom en man av folket och alla är så glada, Reinfeldt är så glad och Kungen (med stort K skrev jag=!=+?) har alltid gillat honom och blabla. Herregud jag fattar inte grejen.

skulle lagt upp en bild på Kissie fabulous i backen nu men det verkar inte funka, en annan dag!

Pure Love

Någon gång när mitt tangentbord fungerar och jag känner att det passar så ska jag starta en blogg om kärlek. Jag har massa namnförslag och beskrivningar på den och lite olika designer i huvudet. Den kommer verkligen bli grym och det kommer va så gött. Någon dag mina vänner!

Stay tuned.


Shit

Imorse gick jag upp 06.01 och åt frukost och skrev ut läsloggar, sen vid halv sju tänkte jag äävadfan det är ju bättre om jag är hemma och vilar och fixar lite saker som behöver fixas så jag inte blir så stressad och så slipper jag uppsatsskrivningen i svenskan. Tänkt och gjort och jag sov de godaste tre extra timmarna ever innan jag gick upp och började skriva rent det personliga fucking brevet.

Skrev en ångest-lista igår. Inte kul! Massa jobbiga saker att ta tag i. Och jag är fruktansvärt lat. Just nu sitter jag i alla fall och försöker hitta lämpliga bilder till mitt fotokollage i au pair-ansökan.

Men sån här stress och panik över allt som MÅSTE fixas har jag inte haft på länge. Typ aldrig. Uschhhhhh!!

Hittade en bild som jag sparat för längesen på en potentiell balklänning:


Från Asos då, visst var den ganska fin? Men tror inte den finns kvar... Jaja, ska fortsätta skolka nu, pussisar <3

"I really think that you would be great for me and that I would be great for you."

...så avslutade jag mitt personliga au pair brev :S

DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxer, linne å tröja
DAGENS SMINK: gårdagens som jag vaknade med, sen nude
DAGENS FRISYR: legolas
DAGENS VILL HA: gooooooodis?
DAGENS KÖP: cheesecake ingredienser, fast det var ju Göran Beckerdals köp....just det
DAGENS LÅT: Inte Molly Sandén iallafall
DAGENS HUMÖR: medelbra
DAGENS BEHOV: duscha :)
DAGENS BÄSTA: Pizza å Petra
DAGENS SAKNAD: saknar trylle lite?!
DAGENS DUMMASTE: vädret :/
DAGENS FÖRVÅNING: att alla låtar suger i melodifestivalen, förvånad att jag är förvånad me..



@ O's

Ska skriva ett litet blogginlägg nu åt er innan jag går och lägger mig tänkte jag :) För jag blev så sugen. Idag har vi först kollat på filmen av föreställningen Tills livet skiljer oss åt, det var en upplevelse med blandade känslor. Först trodde jag att jag skulle gå under och var redo att signa psykosamtalen men sen kände jag väl ändå att äh det var inte hela världen och att föreställningen gick okej, det var mer backstageklippen jag inte mådde så bra över.

Men trots den motgången gick jag till gymmet mitt och tränade med damerna. Det var skönt och givande, hoppas jag. Mötte min vän Lisa och försökte pussla ihop sommarens resor. Men det är verkligen inte lätt. Hur fan kommer det bli tillslut undrar jag. Langade en lax-pepparots-macka på Kharma och gick sen till mitt jobb som konsthjälpledare.

Det gick bra på jobbet. Lite segt och lite överflödigt men jag tror ändå starkt på att jag kommer överleva resterande sex gånger utan större problem. Åt många honungsmackor :) :9

Nu har jag inte gått och lagt mig med en gång jag kom hem som jag tänkte, utan istället kollat lite på Helge och facebook och de intressantaste bloggarna. NU är det dags att göra mig iordning och krypa ner mellan lakanen. Vi hörs snart, puss puss puss <333


urballat

Men tjeeejnare :) Allting låter så bra när jag tänker det i huvudet, men sen inte lika bra när jag skriver det, av någon anledning. Nu känner jag för att skriva allt jag borde göra istället för att skriva här:
- Jobba med aupairansökan
- Börja med Stockholmsarbetet
- Träna
- Skicka in lite loggböcker
- Kolla på svts nya serie 183 dagar
- Ringa Perre
- Förbereda för svenskauppsatsen nästa vecka
- Räkna mattetalen jag inte hann idag
- Söka jobb

Meen man fastnar ju här så lätt. Och nu känns det väl typ inte lika jobbigt när jag skrivit ner det ändå så :) Allting kan man ju faktiskt gör anågon annan dag, förutom det med svt då men det var ju inte det mest viktiga ANYWAY :)

Jahopp jahopp.. tråkigt att jag är lite för egocentrerad för mitt eget och andras bästa, tråkigt att jag är kär i percan, tråkigt att han säkert råkar läsa detta trots lösenordet, tråkigt att jag har seriösa problem, TRÅKIGT. Tråkigt inlägg med. Ballenius sägger jag bara. Varför heter inte David Helenius David Balenius istället??

Ska kanske kolla hur mkt neger Kodjo i Morgonpasset egentligen är... men alla sidor som inte ligger på favoriter är ju lite jobbigare att gå in på. Så är det ju faktiskt.

Herregud tänk vad Percy missar, ni hör ju!!


Spare time

Jaha, då var alla föreställningar och repveckor över. Det känns sååå skönt att slippa vara där heela långa dagarna, slippa känna att man inte har något val att komma senare eller skolka, slippa sminka sig två ggr om dagen med ett tjockt lager fetsmink och sen tvätta bort det i en kvart, slippa sätta på sig en kleopatraklänning, nåla in den, nåla fast armbanden, fläta håret och på med en jävla pageperuk, slippa förödmjuka sig på scenen inför hela aranäs och halva kungsbacka, slippa sitta och mingla i en timme två gånger om dagen på en scen och anstränga sig för att hela tiden ha någon att prata med och något att prata om, samt slippa säga två repliker på ett dåligt sätt inför 100tals männiksor flera gånger varje dag. SKÖNT!!!

Men, men men men, trodde väl knappt att jag skulle säga detta - så kommer jag nog sakna det lite. Tänk på måndag efter lovet, då ska man plötsligt börja sminka sig innan skolan igen, samt tänka igenom sitt klädval eftersom man ska gå i kläderna varje dag, man ska börja träna och börja jobba, inte gå direkt från bussen och in bakom scenen utan istället lägga sina saker i sitt skåp, sen ska man börja umgås med andra människor igen, eller i allafall ha lektioner med andra människor än estettreor, börja ha lektioner över huvud taget! Plugga när man kommer hem efter skolan... inget mer ligga och sova i en hög utanför biblioteket, eller alla hjälps åt att sminkas i logerna, inget mer pepp innan föreställningarna med folkdans, raketen, pärleporten och roliga historier, inget mer powerking och colaburkar överallt och inte ha med sig goda dubbelmackor till lunch och äta middag ute varje dag.

Nej det blir en hel livsstilsomställning dethär, men det ska jag ju klara med trylle därimellan och allt :)


Egopepp

Alltså, jag stör mig på stilen, när bloggare heter saker som "Twist of Lime" och har rubriker som "Night polaroid" och en bild på en tjej med långt hår i ansiktet och munnen halvöppen. Och vet ni vad det roliga är, när jag skrev det jag precis skrev så hade jag bara klickat in på bloggen twistoflime och det enda jag såg var rubriken Night polaroid, inte själva inlägget. Det med tjejen skrev jag utan att kolla inlägget för att det hade passat in på vem som helst ändå. Men när jag nu klickar in så ser jag mycket riktigt... http://twistoflime.blogg.se/2009/february/night-polaroid.html Så förutsägbart!

Ja och för att ta ett annat exempel skitsnabbt (tar bara första bästa) så har vi http://forsvaretshudsalva.blogg.se/ forsvaretshudsalva.blogg.se?? Jaa och vad hittar vi där, stora jävla streetstyle bilder. Längre ner lite bilder på Chanel, Mary-Kate och lite bara ben med ett par höga skor. Jahapp..

Sen hittar jag en blogg med dubbelnamn. Sjukt vanligt, lovisaeleonora, wilmajosefin, och http://matildafiona.webblogg.se/ , klickar in och oj, lite bilder på skor, garderober, nicole ritchie och massa hår.

JAJAGVET att det inte är rätt att döma dem. Det biter och river inuti hela mig, jag är verkligen inte sån som dömer, jag lovar att om jag hade känt dem hade jag inte haft något emot dem. Aboslut inte! Men vadfaaaaan är grejen?? Och min kusin t ex, henne känner jag inte heller längre så jag uttalar mig inte om hennes personlighet blabla med vaad är grejen med hennes billdagbok. Hon och Eira?? Konstigast vinner? Och paradisoscar... åååååh vad jag stör mig! Frida med kort hår, eira som målar konstiga (men snygga) modebloggarbilder och oscar med en jävla tofs på huvdet. Och så bilder på Pete Doherty och fin-kommentarer.

Okej min karma ligger på minus och jag ligger förmodligen nere på botten och krälar nu för jag är inte någonstans bättre själv och jag är säkert säkert bara avundsjuk, det KÖPER JAG. Men är de inte alla likadana?? Det är ju som ett skämt! Lite tragiskt och patetiskt och.. pretentiöst?? Nej jag brukar inte få fram vad jag menar, jag suger på det, och lägger inte upp så populära bilder, tar inte fina outfitbilder, har inte en lika cool frisyr som Frida, målar inte lika fint som Eira och är verkligen inte lika rolig som Oscar eller någonannan utav dem men det är bara så skrattretande förutsägbart komiskt STÖRT SJUKT.

Vill bara än en gång säga att detta beror på mina personlighetsstörningar, ENDAST. Tack och puss jag är säkert precis likadan <333


better than all of you

RSS 2.0